Рейтинг@Mail.ru
Pentru a menține dinții sănătoși vezi stomatologu dumneavoastră la fiecare 6 luni.

Lecuirea dintilor Chisinau (Moldova) - CviaDent.md

 Terapia Clinica CviaDent

durere de dinți intolerabil este principalul motiv pentru care cei mai mulți oameni apelează la dentist. Dar există durere, atunci când boala a depășit deja stadiul inițial de dezvoltare. ТерапияDe aceea, este foarte important pentru a vizita la dentist în mod regulat în scopuri preventive. Acest lucru economisește timp, nu numai, ci și bani.

  Un alt dintre motivele pentru vizitele la dentist sunt defecte cosmetice dentare. Cu materiale dentare moderne pot face minuni, restaurarea dintilor lor originale uite, și de a face, uneori, un set mai frumos de dinți care s-au de la natură.

 TerapiyaStomatologiya progrese semnificative în dezvoltarea. Pentru tratamentul cariilor în Moldova utilizate dispozitive și materiale de calitate mai bună, mai degrabă decât, să zicem, acum 50 de ani.Терапия Dezvoltarea tot mai multe noi tehnologii și metode. Dacă mai devreme tipul de medic dentist este infricosator, dar acum frica este singurul factor psihologic. Cazul în care procedurile dentare provoca durere, este extrem de rar. O selecție largă de medicamente anestezice permite selectarea, pe baza fiecărui pacient.

În clinica Chișinău CviaDent aplicat cele mai noi tehnici de tratare a unor astfel de boli dentare, cum ar fi :. Cariile, pulpita, parodontita, defecte cuneate și eroziune, hipoplazie, fluorozei, etc. ТерапияAm încercat să găsească varianta optimă de tratament cu preferințele individuale ale fiecărui client.

 TerapiyaV cariilor pe bază de acizi este dizolvare dinte. Consecințele unor astfel de efecte sunt extrem de neplăcute. Dinte începe să se rupă în jos, este format în interiorul cavității. Cariile este slabă, nu numai din punct de estetic vizual (dinți blackening), duce de asemenea la infectii ale dintelui.

Un dinte infectat este o nevoie urgentă de a trata. Leziunea poate răspândi rapid.
Penetrarea prin carie de smalț solide în dentina să fie plină de procese ireversibile: distrugerea tisulară în inflamația pulpei dentare începe, așa numita pulpita, ceea ce duce la îndepărtarea nervilor. ТерапияTratamentul în timp util la dentist poate preveni acest proces. dinte de umplere mult mai ieftin decât înainte de etanșare depulpatsiey, și chiar îndepărtarea dintelui, urmată de stabilirea implantului.

 carii TerapiyaVsledstvie si parodontita se poate dezvolta. Infecția pătrunde printr-o gaură în vârful rădăcinii. Parodontoza se poate dezvolta, chiar dacă pentru a preveni cariile au fost luate măsuri, dar sursa de infecție nu a fost eliminată. Durerea care însoțește acest tip de boala crește cu sarcina mecanică pe dintele dureros. Consecințele nu sunt cele mai bune: îndepărtarea nervului, îndepărtarea rădăcinii pacientului (hemisecțiune este utilizat în dinți multi-înrădăcinate), rezecția vârfului rădăcinii sau dinte extracție, urmată de acesta înlocuit pe implant.
Pentru procesele non-carioase sunt defect în formă de pană, fluoroza, eroziunea dentară.

 defecte TerapiyaKlinovidnye - defecte ale țesuturilor dure de pe suprafața vestibulară a dinților. Терапия Există o pierdere a smalțului de pe partea exterioară, în regiunea gâtului. În teorie, cea mai mare parte a defectului în formă de pană afectează canini și premolari, cu toate că în practică - mai multe incisivi. Acest proces este însoțit de durere în cea mai mare parte tineri. Dar, de regulă, problema este mai mult decât estetic. Pentru tratamentul unui defect în formă de pană este atribuită utilizarea vopselelor speciale, unguente și pastă de dinți. Dar cea mai comună metodă de etanșare. In cazurile mai severe, fatetele sunt stabilite sau atribuite coroane protetice.

 dintii TerapiyaEroziya - aceasta boala este destul de comună și reprezintă o distrugere layerwise a smalțului dentar. Motivul este influența acizilor, care intră în cavitatea împreună cu mâncarea. ТерапияToxemia la femeile gravide, adesea însoțite de vărsături, și de multe ori duce la eroziunea dintilor. Motivul poate fi dintii prea intense de curățare la domiciliu. Manifestările acestui defect destinație necesită terapie complexă remineralizantă cu pregătirile necesare în interiorul sau umplerea cu material ionomer de sticlă.
 terapie
smalțul fluorozei este format pe dinții neerupti. Motivul: supraabundență unui organism al fluorura copil (ingestia de alimente cu un conținut ridicat de fluor). Ca rezultat, dintii isi schimba culoarea, acoperite cu pete maro. Atunci când leziunile pulmonare recurg la tratament terapeutic. Mai multe cazuri severe necesita interventii chirurgicale ortopedice.

 TerapiyaV tratament folosim doar materiale de la fotokompozitnye firme Dentsply (SUA) Voco (Germania), Kerr (Germania), Heraeus Kulzer (Germania), GC Fuji (Japonia). Терапия Material fotokompozitnyh aplicație oferă rezultate mult mai bune decât utilizarea a pierdut compozite chimice de relevanță. Spre deosebire de materialele fotokompozitnyh chimice a pierdut relevanța, deoarece maruntita, iar acest lucru se datorează pe termen scurt a acestora, astfel încât în ​​practica clinică nu le folosesc.

stomatologi de calificare în combinație cu mijloace de analgezie avansate face CviaDen tratament