Implantare

În cliniica noastră dentară veți restabili funcționalitatea și frumusețea zâmbetului Dvs. cu ajutorul procedurilor avansate de implant dentar.  Medicii noștri experimentați și materialele de înaltă calitate vă vor oferi confort și rezultate de lungă durată. Recăpătați încrederea în sine și  frumusețea zâmbetului personal!

Implantarea dinților

Implantul dentar reprezintă un dispozitiv medical, care înlocuieşte rădăcina unui dinte lipsă. Având forma unui şurub din titan, acesta poate fi  inserat cu uşurinţă pe ambele arcade dentare.

Posedă un nivel înalt de biocompatibilitate şi se integrează cu uşurinţă în os fiind extrem de rezistent, pentru ca ulterior pe el să se înșurubeze coroniţa dentară.

In urma extracţiilor dentare osul maxilarului tinde să se atrofieze, de aceea este recomnandat să se insereze un implant dentar în cel mai scurt timp posibil.

Un alt aspect la fel de important este migrarea dinţilor, care se produce în cazul lipsei dinților vecini, ceea ce poate duce la schimbarea simetriei feţei, căderea obrajilor şi chiar apariţia pungilor parodontale.

Implant dentar la clinica Cviadent

Vă punem la dispoziţie sistemele de implantare:

– Implant dentar, producător Coreea (Chaorum);

– Implant dentar producător Italia (B&B).

– Implant zygomatic (JD)

– Implant subperiostal (B&B)

Suntem competenți de a oferi servicii de înaltă calitate, pentru a reîntoarce zâmbetele plăcute şi a reda funcţionalitatea dentară a pacienţilor noştri.

Echipa CviaDent.md, specializată în implantologie dentară, cu vastă experinţă şi cunoștinţe extinse în domeniu, vă va oferi un tratament eficient şi personalizat, folosind tehnologii și materiale avansate pentru a asigura confort și siguranță maximă în toate etapele procedurii de implantare.

Zâmbetul Dumneavoastră este prioritatea noastra!

Specialiștii noștri

Caldarari Stanislav

Chirurg oro-maxilo-facial

Chirurg maxilo-facial specializat în implantologia dentară clasică și complexă (inclusiv implanturi zigomatice, pterigoide și subperiostale), extracții și reconstrucția completă a arcadei dentare.

Chiriac Alexandra

Medic terapeut

Medic stomatolog specializat în terapia estetică, pediatrică și ortodonție..

Crigan Dumitrița

Terapeut dentar

Terapeut dentar specializat în stomatologie estetică, restaurări și igienă orală.

Stepanenco Irina

Medic Chirurg