Implantare

Restabiliți funcționalitatea și frumusețea zâmbetului dvs. cu ajutorul procedurilor avansate de implant dentar la clinica noastră dentară. Experții noștri experimentați și materialele de înaltă calitate vă vor oferi confort și rezultate de lungă durată. Recăpătați încrederea în râs și zâmbete!

Implantarea dinților

Implantul dentar reprezintă un dispozitiv medical care înlocuieşte rădăcina unui dinte lipsă. Având forma unui şurub din titan se insera cu uşurinţa pe ambele arcade dentare.

Poseda un nivel înalt de biocompatibilitate şi se integrează cu uşurinţă în os fiind extrem de rezistent, pentru ca ulterior să se însurubeze coroniţa dentară.

In urma extracţiilor dentare osul tinde să se atrofieze, de aceea este recomnandat să se insereze un implant dentar in cel mai scurt timp posibil.

Un alt aspect la fel de important este migrarea dinţilor care se produce în cazul lipsei dintilor vecini, ceea ce poate duce la schimbarea simetriei feţei,caderea obrajilor şi chiar apariţia pungilor parodontale.

Implant dentar la clinica Cviadent

Vă punem la dispoziţie sistemele de implantare :

– Implant dentar, producator Coreea (Chaorum);

– Implant dentar producator Italia (B&B).

– Implant zygomatic (JD)

– Implant subperiostal (B&B)

Suntem mândri sa oferim servicii de înaltă calitate, pentru a trasforma zâmbete şi a reda funcţionalitatea dentară a pacienţilor noştri.

Echipa CviaDent.md, specializaţi în implantologie dentară, cu experinţă şi conostinţe extinse în domeniu, va asigura un tratament , eficient şi personalizat, folosind tehnologii și materiale avansate pentru a asigura confort și siguranță maximă în toate etapele procedurii de implantare.

Zâmbetul dumneavoastră este prioritatea noastra!

Specialiștii noștri

Caldarari Stanislav

Chirurg oral

Chirurg maxilo-facial specializat în implantologia dentară clasică și complexă (inclusiv implanturi zigomatice, pterigoide și subperiostale), extracții și reconstrucția completă a arcadei dentare.

Chiriac Alexandra

Terapeut dentar

Stomatolog medical specializat în ortodonție, stomatologie pediatrică și stomatologie estetică.

Crigan Dumitrița

Terapeut dentar

Sunt un terapeut dentar specializat în stomatologie estetică, restaurări și igienă orală.

Stepanenco Irina

Medic Chirurg