Stomatologie pentru copii

Îngrijirea de sănătatea și frumusețea zâmbetelor micilor noștri pacienți

Stomatologia pediatrică în clinica Cviadent

Pedodonţia – stomatologie pediatrică

Stomatologia pediatrică este o ramură a stomatologiei, care trateaza dinții pacienţilor de la apariţia primului dinte pâna la vârsta de 18 ani.

Dentiţia temporară necesită o atentie deosebită, deoarece ea este un factor primordial în a avea o dantură permanentă cât se poate de integră şi sanatoasă.
În clinica noastră oferim o gamă largă de servicii de stomatologie pediatrică, inclusiv prevenirea, tratamentul cariilor, obturații, extracții și alte proceduri. Folosim echipamente moderne și tehnologii avansate pentru a asigura calitatea și eficacitatea tratamentului.

Micii pacienţi sunt trataţi cu grijă şi mare atenție de către specialiștii nostri, oferindu-le un confort emoţional pe intreg parcursul tratamentului.

Pierderea precoce a dinţilor de lapte poate duce la erupția incorectă a dinților permanenţi.

Pentru a sustrage atenţia micilor pacienţi, le oferim oportunitatea de a alege culoarea obturaţiei şi îi remunerăm cu mici cadouri şi diplome.

Vizita copilului la medicul stomatolog este o necesitate, deoarece la vârste fragede se pot depista cu uşurintă unele afecţiuni. care la timp tratate nu vor evalua în complicaţii ulterioare mult mai severe.

Alegând clinica noastră dentară pentru copii, vă asigurăm, că odrasla Dvs. va primi un tratament de înaltă calitate. Ne străduim să facem vizita la dentist plăcută și sigură pentru copii, ajutându-i să dezvolte obiceiuri pozitive de îngrijire dentară, punându-le bazele unui zâmbet sănătos pentru toată viața.

Avantajele clinicii noastre dentare sunt:

  1. Stomatologi pediatri cu experiență: medicii sunt specializați în lucrul cu copiii și au o vastă experiență în domeniul stomatologiei pediatrice. Au abilități unice de a crea o relație de încredere cu micii pacienți și de a efectua proceduri cu confort maxim.
  2. Atmosferă prietenoasă: creăm o atmosferă plăcută și calmă , astfel încât copiii să se simtă confortabil și relaxați în timpul vizitei lor.
  3. Abordare personalizată: înțelegem, că fiecare copil este unic și oferim o abordare individuală fiecărui pacient. Ținem cont de nevoile și caracteristicile fiecarui copil pentru a asigura cele mai bune rezultate de tratament.
  4. Echipamente de ultimă generație: investim în echipamente stomatologice de ultimă generație, care asigură o mai mare precizie și eficiență a procedurilor. Acest lucru ne permite să oferim tratament la cel mai înalt nivel și să minimizăm posibilul disconfort pentru copii.
  5. Educație și prevenire: instruim în mod activ copiii cu privire la îngrijirea dentară adecvată și oferim sfaturi, dăm indicații pentru a menține sănătatea orală. Acordăm atenție prevenirii și depistarii precoce a problemelor pentru a preveni dezvoltarea unor boli grave ale dinților și gingiilor.

Specialiștii noștri

Caldarari Stanislav

Chirurg oro-maxilo-facial

Chirurg maxilo-facial specializat în implantologia dentară clasică și complexă (inclusiv implanturi zigomatice, pterigoide și subperiostale), extracții și reconstrucția completă a arcadei dentare.

Chiriac Alexandra

Medic terapeut

Medic stomatolog specializat în terapia estetică, pediatrică și ortodonție.

Crigan Dumitrița

Terapeut dentar

Terapeut dentar specializat în stomatologie estetică, restaurări și igienă orală.

Stepanenco Irina

Medic Chirurg