Stomatologie pentru copii

Îngrijirea zâmbetelor micilor noștri pacienți

Stomatologia pediatrică în clinica Cviadent

Pedodonţie –stomatologie pediatrică

Stomatologia pediatrică este o ramura a stomatologiei care trateaza pacienţii de la apariţia primului dinte pâna la vârsta de 18 ani.

Dentiţia temporară necesită o atentie deosebită, deoarece ea este un factor primordial în a avea o dantură permanentă cât se poate de integră şi sanatoasă .

La clinica noastră, oferim o gamă largă de servicii de stomatologie pediatrică, inclusiv prevenirea, tratamentul cariilor, obturații, extracții și alte proceduri. Folosim echipamente moderne si tehnologii avansate pentru a asigura siguranta si eficacitatea tratamentului.

Micii pacienţi sunt trataţi cu grijă şi placere de către specialistii nostri ,oferindu- le un confort emoţional pe intreg parcursul tratamentului.

Pierderea precoce a dinţilor de lapte poate duce la eruptia incorectă a dintilor permanenţi.

Pentru a atrage atenţia micilor pacienţi le oferim oportunitatea de a alege culoarea obturaţiei şi îi remunerăm cu mici cadouri şi diplome.

Vizita copilului la medicul stomatolog este o necessitate, deoarece la vârste mici se pot depista cu uşurintă unele afecţiuni care rapid tratate vă scapa de complicaţii ulterioare.

Alegând clinica noastră dentară pentru copii, puteți fi sigur că copilul dumneavoastră va primi un tratament de înaltă calitate. Ne străduim să facem vizita la dentist plăcută și sigură pentru copii, ajutându-i să dezvolte obiceiuri pozitive de îngrijire dentară și punând bazele unui zâmbet sănătos pentru toată viața.

Avantajele clinicii noastre dentare includ:

  1. Stomatologi pediatri cu experiență: Medicii noștri sunt specializați în lucrul cu copiii și au o vastă experiență în domeniul stomatologiei pediatrice. Au abilități unice de a crea o relație de încredere cu copiii și de a efectua proceduri cu confort maxim.
  2. Atmosferă prietenoasă: Creăm o atmosferă plăcută și calmă în clinica noastră, astfel încât copiii să se simtă confortabil și relaxați în timpul vizitei lor.
  3. Abordare personalizată: Înțelegem că fiecare copil este unic și oferim o abordare individuală fiecărui pacient. Ținem cont de nevoile si caracteristicile fiecarui copil pentru a asigura cele mai bune rezultate de tratament.
  4. Echipamente de ultimă generație: Investim în echipamente stomatologice de ultimă generație care asigură o mare precizie și eficiență a procedurilor. Acest lucru ne permite să oferim tratament la cel mai înalt nivel și să minimizăm posibilul disconfort pentru copii.
  5. Educație și prevenire: educăm în mod activ copiii cu privire la îngrijirea dentară adecvată și oferim sfaturi și trucuri pentru a menține sănătatea orală. Acordăm atenție prevenirii și depistarii precoce a problemelor pentru a preveni dezvoltarea unor boli grave ale dinților și gingiilor.

Specialiștii noștri

Caldarari Stanislav

Chirurg oral

Chirurg maxilo-facial specializat în implantologia dentară clasică și complexă (inclusiv implanturi zigomatice, pterigoide și subperiostale), extracții și reconstrucția completă a arcadei dentare.

Chiriac Alexandra

Terapeut dentar

Stomatolog medical specializat în ortodonție, stomatologie pediatrică și stomatologie estetică.

Crigan Dumitrița

Terapeut dentar

Sunt un terapeut dentar specializat în stomatologie estetică, restaurări și igienă orală.

Stepanenco Irina

Medic Chirurg