Despre Noi

Despre Clinica Dentară CVIADENT

Clinica dentară Cviadent este o instituție medicală renumită, dedicată oferirii de servicii stomatologice de înaltă calitate pacienților. Clinica noastră este cunoscută pentru angajamentul față de excelență, utilizarea metodelor de tratament avansate și abordarea centrată pe pacient.

La Clinica dentară Cviadent, avem o echipă de medici stomatologi foarte calificați și experimentați, care furnizează servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate cu mare entuziasm. Medicii noștri își îmbunătățesc în mod constant abilitățile și se mențin la curent cu cele mai recente progrese în stomatologie pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv îngrijire preventivă, tratamente de restaurare, stomatologie cosmetică, ortodonție și multe altele. Indiferent dacă aveți nevoie de o consultație de rutină sau de un procedeu stomatologic complex, clinica noastră este echipată pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Ne mândrim cu crearea unei atmosfere calde și prietenoase pentru pacienții noștri. Înțelegem că vizita la dentist poate provoca anxietate la unii indivizi, așa că ne străduim să creăm un spațiu confortabil și sigur. Personalul nostru amabil este întotdeauna pregătit să ofere atenție individuală și să răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră.

Pe lângă îngrijirea stomatologică de înaltă calitate, acordăm o mare importanță educației pacienților. Credem că un pacient informat este capabil să ia decizii mai bune cu privire la sănătatea orală. Echipa noastră ia timpul necesar pentru a explica opțiunile de tratament, a răspunde la întrebări și a ajuta pacienții să adopte practici optime de igienă orală.

Clinica dentară Cviadent este dotată cu tehnologie de ultimă generație și echipamente moderne pentru a asigura un nivel ridicat de îngrijire stomatologică. Respectăm protocoale stricte de sterilizare pentru a garanta siguranța și bunăstarea pacienților noștri.

Alegând Clinica dentară Cviadent, alegeți o practică care pune preț pe sănătatea cavității bucale și bunăstarea generală. Suntem dedicați să vă ajutăm să obțineți un zâmbet sănătos și frumos. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și a primi o îngrijire stomatologică excepțională.

Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să le adresați!

Specialiștii noștri

Caldarari Stanislav

Chirurg oral

Chirurg maxilo-facial specializat în implantologia dentară clasică și complexă (inclusiv implanturi zigomatice, pterigoide și subperiostale), extracții și reconstrucția completă a arcadei dentare.

Chiriac Alexandra

Terapeut dentar

Stomatolog medical specializat în ortodonție, stomatologie pediatrică și stomatologie estetică.

Crigan Dumitrița

Terapeut dentar

Sunt un terapeut dentar specializat în stomatologie estetică, restaurări și igienă orală.

Stepanenco Irina

Medic Chirurg