Despre Noi

Despre Clinica Dentară CVIADENT

Clinica dentară Cviadent este o instituție medicală bine cunoscută,  care  oferă pacienților servicii stomatologice de înaltă calitate. Clinicii noastre îi sînt caracteristice  angajamentele față de excelență, utilizarea metodelor avansate de tratament și onestitatea față de pacient.

La Clinica dentară Cviadent activează o echipă de medici stomatologi  calificați și experimentați, care  prestează servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Medicii noștri, pentru a ne asigura, că pacienții primesc cea mai bună îngrijire posibilă, își îmbunătățesc în mod constant abilitățile și  sunt la curent cu cele mai  recente progrese în stomatologie.

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv îngrijire preventivă, tratamente de restaurare, stomatologie cosmetică, ortodonție și multe altele. Indiferent dacă aveți nevoie de o consultație de rutină sau de un procedeu stomatologic complex, clinica noastră este capabilă să  satisfacă nevoile Dumneavoastră.

Ne mândrim că am  reușit să creăm pentru pacienții noștri o atmosferă caldă și prietenoasă.  Conștientizăm, că vizita la un dentist poate provoca anxietate la unii indivizi, așa că ne străduim să creăm toate condițiile confortabile de aflare a lor în  clinică. Personalul este întotdeauna pregătit să ofere atenție individuală și să răspundă la toate întrebările Dumneavoastră.

Pe lângă îngrijirea stomatologică de înaltă calitate, acordăm o mare importanță  cerințelor pacienților. Credem că un pacient informat este capabil să ia decizii mai corecte cu privire la sănătatea orală. Membrii echipei noastră  rezervă timpul necesar pentru fiecare vizitator,  explicându-i opțiunile de tratament,  răspunde la întrebări și-l ajută pe pacient să ia decizii  optime de igienă orală.

Clinica dentară Cviadent este dotată cu tehnologie de ultimă generație și echipamente moderne pentru a asigura un nivel ridicat de îngrijire stomatologică. Respectăm protocoale stricte de sterilizare pentru a garanta siguranța și sănătatea pacienților noștri.

Alegând Clinica dentară Cviadent, alegeți o practică, care pune preț pe sănătatea cavității bucale și bunăstarea generală. Suntem dispuși să vă ajutăm să obțineți un zâmbet sănătos și frumos. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și a primi o îngrijire stomatologică de calitate.

Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să ni le adresați!

Specialiștii noștri

Caldarari Stanislav

Chirurg oral

Chirurg maxilo-facial specializat în implantologia dentară clasică și complexă (inclusiv implanturi zigomatice, pterigoide și subperiostale), extracții și reconstrucția completă a arcadei dentare.

Chiriac Alexandra

Terapeut dentar

Stomatolog medical specializat în ortodonție, stomatologie pediatrică și stomatologie estetică.

Crigan Dumitrița

Terapeut dentar

Terapeut dentar specializat în stomatologie estetică, restaurări și igienă orală.

Stepanenco Irina

Medic Chirurg