Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: culeac sergiu vladimir
buna seara as dori sa aflu care e pretul pentru un dinte del scos si depus altu. Ответ специалиста:

Buna Sergiu, extractia dintelui costa de la 130 lei. Inlocuirea implantului dupa extractia costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Dupa extractie de obicei se asteapta de la 2 luni pina la 1 an pentru a se forma un nou tesut osos, insa aceasta nu este lege totul depinde de organizm, foarte des noi facem extractia si implantarea in aceeasi zi. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Nicolae Maican
Buna ziua,am o masea care cu citiva ani in urma a fost refacuta si din ea a ramas numai peretii si acum ei incep sa se strice,ce se poate de facut si cam cit mar costa??? Ответ специалиста:

Buna Nicolaie, dintele poate fi retratat apoi restaurat sau acoperit cu coronita. Metoda de tratament se alege in dependenta de situatia clinica si de starea tesuturilor dentare restante. Costul unei restauratii de la 780 lei in sus, acoperirea lui cu coroana metaloceramica de la 1288 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: lilia
salut,ma numesk lilia,am 22 de ani,am probleme cu dintii din fata 1 1,am avut 3 plombe si au cazut,am carie dentara..domn doctore vreau un sfat ce sa fac sa-mi pun iar plomba care tine numai un timp sau sami refac dintii ?implant?k de fiekare data imi cioplesk din dinti si de atitea ori no sa ramina nimik..ce ma sfatuiti?? mersi Ответ специалиста:

Buna ziua Lilia, extractia unui dinte si inlocuirea lui cu un implant este o metoda radicala de tratament, care se utilizeaza doar in cazurile cind nici un din metode tarapeutice si ortopedice nu mai poate fi aplicata. Trebuie de analizat cazul clinic si de stabilit cauza deslocarii frecvente ale obturatiilor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Istrati Ala Andrei
Buna ziua.Eu sint am alergie la medicamente, nu la toate insa mia intrat frica in mine si ma tem de toate. Acum am asa problema:probabil se numeste paradontita - mi se clatina unii dinti si chear am care au cazut deja. Mam gindit sa merg la medic sa-mi extrag toti dintii si pe urma sa mi sa pue o coroana dentara. Vreau sa aflu aproximativ cit ma va costa o coroana. Ответ специалиста:

Buna ziua Ala, paradontita initial trebuie de tratat, apoi de stabilit care dinti se vor extrage si care nu. Daca nu tratam paradontita atunci unul cite unul vom extrage toti dintii, coronitile se fixeaza pe dinti , daca nu sint dinti nu putem fixa coroane dentare. Chiar daca extragem toti dintii si nu tratam paradontita nici implantare n-o sa fie posibil de facut, deoarece nu se vor prinde implantii. Referitor la alergie, se fac probele alergologice la medicamentele pe care urmeaza sa le primiti si la anestezie si apoi incepem tratamentul. In cazul in care se depisteaza reactie si la aceste preparate atunci intial se face un curs de tratament la alergolog si paralel si tratamentul stomatologic. Principalul sa nu disperati, permanent este iesire din situati. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: elena gladciuc
avind un punte unde lipseste un dinte dar alti doi sunt devitalizati si micsorati,il pot inplanta ok pe cel ce lipseste.intrebare mea e:ceilalti doi as vre sai cresc e posibil? daca e, cum? nu as vrea capsula din nou ma deranjaza.va multumesc. Ответ специалиста:

Buna Elena, in acest caz se inlatura puntea, se face implantare in locul dintelui lipsa daca este suficient tesut osos. Referitor la restaurarea dintilor care au fost acoperiti cu coroane, se analizeaza lipsa de tesut dentar si apoi se stabileste e posibil sau nu de restaurat. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.