Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: rodica jabinshi
buna,am o idila la care nu mi-a raspuns concret nici un medic dentist, eu imi spal dintii in fiecare zi aproximativ 20, 25 min. la o singura spalare, acest lucru imi cauzeaza o decojire a pielii din gura, spuneti-mi va rog daca este o problema si cum o pot rezolva, multumesc mult. Ответ специалиста:

Buna Rodica!Timpul recomandat pentru periajul zilnic al dintilor - 3 min., nu mai mult, dintii necesita sa fiie periati dimineata si seara inainte de somn. Miscarile periutei dentare trebuie sa fie corecte, atunci gingiile vor fi sanatoase. Adaugator utilizati infuzii neconcentrate (solutie fara alcool), de galbenele si romanita, clatiti cu aceste solutii cavitatea bucala. Adaugator procurati in farmacie elexiruri pentru clatituri bucale, ca de exemplu"Лесной бальзам". Periuta dentara trebuie sa fie de duritate "Medie" pina ce gingie isi revine. Temporar puteti utiliza periuta "Soft". Pe suprafata vestibulara a dintilor se efectuiaza miscari de inlaturare cu periuta dentara, apoi miscari circulare, nici intr-un caz nu se fac miscari orizontale- aceasta poate duce la inflamarea gingiilor si retractia ei, in situatii mai grave poate provoaca defect cuneiform. Pe suprafata ocluzala efectuati miscati orizontale. Respectati toate printipiile sus mentionate si veti rezolva problema D-a. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Garabajii Sergiu
Bună ziua,ce să fac dacă dinții mei din față (cei doi mari) sunt dați unul peste altu și se întind spre exterior...mi sa spus că trebuie să mi fi se fie instalate brackeri...cum pot să aflu ce trebuie să fac și cît mă costă..Mulțumesc. Ответ специалиста:

Buna Sergiu! Brecketii costa de la 450 euro o arcada cu fixarea. Vizite de activare necesare odata pe luna sau o data la 3 luni. Tipul sistemei este adaptata dupa stabilirea diagnosticului, gravitatea maladiei si a planului de tratament. Tratamentul ortodontic dureaza 1-2 ani. Tratamentul (indreptarea dintelui) poate fi efectuat prin 2 metode: tratament ortodontic si restaurare (fateta). In asa cazuri clinice cum la Dvs. tratamentul perfect ar fi- cel ortodontic, fiindca este o metoda de tratament neinvaziva, iar latimea anatomica data de la natura fiecarui dinte se va pastra, ceea ce este natural si estetic. Prin restaurare cu fateta directa din compozit se aplica un strat de material fotopolimerizabil care coincide dupa culoare cu nuanta coloristica a dintilor D-stra dar este metoda invaziva. Procedura dureaza 40 minute, restaurarea (indreptarea) unui dinte costa de la 780 lei in sus. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie ortodontului. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Ion Ilichiu
Buna ziua, in cazul fluorozei dentare ce puteti sa-mi recomandati pentru inalbire? am nevoie enorm de asta, + La ce pret sunt la dvs Fatetele dentare? ( de la citi ani este posibil de efectuat inalbire)? Ответ специалиста:

Buna ziua Ion, albirea se poate efectua de la virsta de cind este difinita eruptia dentara, cel mai bine ar fi de la 18 ani. Referitor la albirea in cazul flourozei cel mai bine ar fi de facut Zoom 3 (acum la albirea profesionala Zoom3 avem o promotie si pretul este de 280 euro, costul ei de pina acum era de 438 euro), insa totul depinde de gradul de manifestarea a patologiei, in cazuri grave se face tratament cu fatete directe (restaurare 683-1450lei) sau indirecte ( ceramice- 2767 lei), sau se recurge ca coronite. Pentru informatie detaliate ar fi bine sa va apropieti la o consultatie unde vom stabili gravitatea procesului si metoda de tratament. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: veronica
Buna,am un dinte (incisiv lateral) care nu a crescut chiar corect, adica cam incovoiat.As vrea sa stiu cum se poate rezolva problema,in cat timp si cat o sa coste.Multumesc Ответ специалиста:

Buna ziua Veronica! Tratamentul (indreptarea dintelui) poate fi efectuat prin 2 metode: tratament ortodontic si restaurare (fateta). Tratamentul ortodontic este o metoda de tratament neinvaziva si dureaza 1-2 ani. Brecketii costa de la 450 euro o arcada cu fixarea, treiner 105 euro. Tipul sistemei este adaptata dupa stabilirea diagnosticului, gravitatea maladiei si a planului de tratament. Vizite de activare necesare odata pe luna sau o data la 3 luni. Prin restaurare cu fateta directa din compozit se aplica un strat de material fotopolimerizabil care coincide dupa culoare cu nuanta coloristica a dintilor D-stra dar este metoda invaziva. Procedura dureaza 40 minute (un dinte), restaurarea (indreptarea) unui dinte costa 1500 lei. Tratamentul ortodontic dureaza 1-2 ani. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie ortodontului.

Amănunţit
Вопрос от: Iliev Olesea
Buna ziua! Baietelul meu are 8 ani, si primul dinte din iese inainte, ce preturi aveti la ordontie.....credca trebuie Breaker..Va rog mult costul Breketurilor.... Ответ специалиста:

Buna ziua Olesea! Brecketii costa de la 450 euro o arcada cu fixarea. Sistemele cu brecheti se fixeaza doar pe dentitia permanenta si nici intrun caz pe cea temporara sau mixta, adica nu mai devreme de 12-15 ani. La virste mai precoce se face tratament ortodontic cu placute mobilizabile (95 euro) sau cu treinere (105 euro) cu succes deoarece tesutul osos al maxilarelor nu este pe deplin mineralizat, osobficat, este un organism in crestere. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie ortodontului. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: lucia
este necesar de a pune 2 implanturi in loc de unul la un dinte numai ce scos ori unimplant este suficient? Ответ специалиста:

Buna ziua Lucia! Implantul este radacina artificiala din titan a dintelui. Daca lipseste un dinte atunci trebuie de inserat un implant. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 4-5 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: xiusa
buna ziua cit costa un implant bun ...toata gura adica si sus si jos....aproximativ pretul Ответ специалиста:

Buna ziua Xiusa, noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora Adin, Alpha Dent (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Implanti sint in acelasi pret. Inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 7 zile - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Anatol
Care sunt prețurile la implanturile dentale? Ответ специалиста:

Buna seara Anatol! Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 110 euro. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Adin (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 10 euro. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.