Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Alina
Buna ziua,spunetimi va rog daca la d-voastra in clinica se practica protezarea dintelui cu fire de sticla?Daca da, la ce pret?Multumesc Ответ специалиста:

Buna ziua Alina, desgur ca noi facem protezare pe pivoti glasionomerici, daca v-ati referit la aceasta. Coronite avem de difecite tipuri, ceramice, metaloceramoce si pe oxid de tirconiu. In dependenta de ce tip de coronita si de numarul canalelor radiculare pretul variaza. Pivotul glasionomeric costa 200 lei, iar coronita de ceramica 3248 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: diana
Buna ziua! As vrea sa va intreb cit o sa coste sa fatetez dintii (4 din fata, sus)?? Ответ специалиста:

Buna Diana, fatete directe costa 780-1450 lei (un dinte), tratarea se efectuiaza intr-o sedinta (4-6 dinti). Fatete indirecte (ceramice) costa 2767 lei pentru un dinte, confectionarea se efectuiaza 7-10 zile. Mai favorabil de aplicat fetete directe (fotopolimerizabile). Avantajul fatetelor directe fata de cele indirecte (ceramice) este ca ele sint mai subtire, se adapteaza mai bine gingival si un procent minim de aparirtie a cariei secundare. Pentru informatie detaliate ar fi bine sa va apropieti la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Nina
Buna ziua, am o problema, imi lipsesc 2 dinti din fata, vreau sa stiu daca puteti sa mii prindeti de gingie doar pe acesti 2, fara sa faceti legatura cu ceilati si care ar fi pretul. Va rog mult Ответ специалиста:


Buna ziua Nina, daca nu doriti sa preparati dintii vecini, atunci o iesire din situatie ar fi  instalarea implantilor, care ulterior vor fi acoperiti cu coroane metaloceramice. Costul depinde de ce tip de coroana veti aplica pe implanti, cu componenta matalica din metal simplu sau titan; pretul unui implant impreuna cu abatmnet si coroana metaloceramica 306 euro. Referitor la alte tipuri de constructii  si costul acestora vedeti pe prais-ul nostru http://cviadent.md/pages/ro/services. Va asteptam la noi in clinica. Programarea pe tel: 888-211.
 

Amănunţit
Вопрос от: galan loredana
buna ziua sunt din romania,si as dori sa stiu cat costa un implant(am 2 masele si un dinte lipsa). si vreo 5 dinti afectati de parodontoza(care este procedura si cat costa) multumesc Ответ специалиста:

Buna ziua Loredana, inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). La a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea pe un implant, foarte des daca e posibil noi facem expres protezarea pe un implant peste 2 saptamini. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. O coroana metaloceramica pe un dinte costa 1288 lei. Tratarea parodontozei costa de la 448 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: pavlov sergiu
Buna ziua! am o masea stricata deja de un an si nu ma durea pin acuma acuma a inceput sa ma doara.era stricata si sa rupt si a ramas doar o bucata din masea partea cea buna si ma doare credca are esire la nerv.ce pot sa fac sa mio scoata sau sami puna plomb? Ответ специалиста:

Buna ziua, Sergiu! In primul rind trebuie sa faceti radioviziografia pentru estimarea situatiei clinice a D-stra. Dintele dumnv. poate fi salvat prin tratarea canalelor radiculare si aplicarea unei obturatii, iar in dependeta cit este de distrus dintele posibil se va acoperi cu o coroana, daca nu va fi posibil de salvat, dintele poate fi extras. Tratarea dintelui costa de la 780 lei, extractie de la 130 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.