Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Sergiu
Buna, spuneti-mi va rog cit ar costa sa pui niste dinti ceva artficiali de ceramica si cit ar costa? Pentruca ca numi mai creste 2 dinti de mult Ответ специалиста:

Buna Ziua Sergiu, o coroana metaloceramica costa 1288lei. In situatia Dvs. va recomanda sa faceti o radiografie panoramica pentru a vedea din ce cauza nu au crescut cei doi dintii, dupa care daca radiografia ne va arata ca cei doi dinti nu se vad nici pe radiografie implantati adinc in os, atunci cel mai bine sa faceti doi implanti si coronite metaloceramece pe implant neatingind dintii sanatosi, iar daca pe radiografie se vor vedea cei doi dinti implantati adinc in os atunci ve-ti apela la un tratament chirurgical-ortodontic. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Batir Ana
buna ziua.. dintii mei se farima foarte repede..mai ales dupa nastere..pina in prezent nu am avut posibilitate sa-i repar..insa dintii au ajins la o stare foarte rea.. aproape 10 dinti au ramas doar cu "cioturi" .. kit ma va costa extractia si implantarea ?? mersi anticipat Ответ специалиста:

Buna, Ana, pentru a stabili un plan de tratament trebuie de efectuat o radiografie,care ne va arata care resturi radiculare (cioturi) se vor extrage si care vor fi posibil de salvat. In locul resturilor extrasi se va aplica implant, iar cele care e posibil de salvat se vor tratat si se vor creste cu ajutorul unui pivot dupa care se vor acoperi cu coroana. Extractia unei radacini costa 130 lei. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 4-5 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. . Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Nina
Buna ziua, am un dinte lipsa si as dori sa-l pun, dar nu stiu ce sa aleg, sa-mi pun un implant sau o coroana de ceramica. As dori sa stiu cit va costa procedura si una si alta si care varianta e mai buna. Multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Nina, daca dintele lipseste atunci cea mai avantajoasa metoda de tratament este cea cu implantarea , desigur daca nu sint careva contraindicatii generale (diabet zaharat s.a). In acest caz D-stra puneti un implant si il acoperite cu coronita doar pe el fara a trauma dintii vecini, realizind astfel un dinte artificial care se misca individual conform biomecanicei lui. Daca se aplica metoda cu punte dentara , atunci se prepara doi dinti vecini si se acopera 3 coroniti( cite una pe fiecare dinte stilp si una la mijloc in locul dintelui lipsa). Diferenta de pret intre prima si cea de-a doua metooda de tratament este foarte mica. Implantare se efectuiaza intr-o vizita. Inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). La a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea pe un implant, foarte des daca e posibil noi facem expres protezarea pe un implant peste 2 saptamini. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. O coroana metaloceramica pe un dinte costa 1288 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.