Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Corina
Buna ziua! Am 2 intrebari:cat costa o plomba din polimer? si plus nu am o masea si vreau sa-mi pun un implant pentru ca nu are radacina, cat ma va costa aproximativ? Mc anticipat! Ответ специалиста:

Buna Corina, un implant impreuna cu conformatorul gingival, anestezia, viziografia in timpul interventiei, controlul profilactic si interventia chirurgicala costa 225 de euro. Implantarea dureaza 15-20 minute (instalarea unui implant), la a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea. O coroana meteloceramica pe un implant costa -1760 lei. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Inga Crucean
Buna ziua,am si eu o problema, fetita mea de 1 an si 4 luni si-a muscat buza de jos de vreo 2 luni si are o bucatica de buze pe interior desprinsa, necicatrizata,asa ca un coltisor,citeodata este mai mica alba dar uneori parca e mai umflata si vinata, am fost la un medic si nea zis ca trebuie inlaturata dar numai cu anestezie totala.ce puteti sa ne spuneti? si de la ce virsta se poate face cu anestezie locala sau daca sint careva reactii sau riscuri la anestezia totala.Va multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna Ziua Inga, la virsta copilului Dvs. se poate da facut atit anestezia locala cit si cea generala, unica problema este ca la anestezie locala copilul nu va sta linistit, si nu va permite inlaturatrea portiuni celei de mucoasa care permanent se inflameaza, de acea va sfatuim sa faceti anestezie generala.

Amănunţit
Вопрос от: Bejenari Natalia Ion
Buna ziua! Am o intrebare la Dvs, spuneti-mi va rog frumos la ce pret este un implant? si cit costa procedeul de albire a dintilor? merci mult! Ответ специалиста:

Buna ziua Natalia, inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 7 zile - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Albirea poate fi efectuata la domiciliu dar si pe loc in clinica. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 1 ora costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 45 min costa 2500 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Eleonora Stavila
Buna ziua.As vrea sa stiu implantul este numai din metal sau si alt material.am auzit ca in Germania este interzisa folosirea implantilor metalici.as vrea sa stiu si prezul lor. Ответ специалиста:

Buna Eleonora! Implant este partea care se aseamana cu un surub si se plaseaza in os, el are rolul radacinei, nu se vede in cavitatea bucala si este confectionat din titan sau ceramica pe suport de zirconiu. Cele mai practicate sint de productie din titan, cele din ceramica sint abandonate, titan este un material biocampatibil cu tesuturile organismului uman din el se confectioneaza si implanti sau protezele la picioare, miini, acest tip de implante utilizate in toata lumea utilizam si noi. Implantele din zirconium sint absolut fara metal, la culoare se aseamana cu osul, sint absolut bioinerte, insa au si careva dezavantaje: sint absolut netede din care cauza contacteaza cu tesuturile doar in 30-40% (astfel osteointegrarea sau fuziune cu ţesutul osos nu se poate întâmpla), nu pot fi instalate sub unghi deoarece apar fisuri, absolut sint contraindicate in zona frontala. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora (este un brend renumit, practicat si recomandat in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului si noi oferim 2 ani la lucru efectuat. Un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie Informatie suplimentara la consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Maria
Mi-au crescut doi dinti deasupra celorlalti.Inca nu au cazut ..Daca o sa cada o sa coboare singuri cei de sus sau trebuie sa merg la dentist?Si cat costa sa curat 1 dinte? Ответ специалиста:

Buna ziua Maria, tratamentul depinde de virsa. Initial trebuie extrasi dintii temporari care s-au mentinut pe arcada. Probabilitatea ca dintii permanenti vor cobari fara tratament ortodontic este foarte mica, pina la virsta de 16 ani tratamentul se efectuiaza cu placi mobolizabile, la virsta mai avansate se aplica sisteme cu brecheti. Igienizarea unui dinte costa 22 lei, cind se efectuaiaza igienizare in anasambul costul este mai mic si depinde de tipul depunerilor. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Ana
Buna ziua, spuneti-mi va rog frumos cit ma costa curatirea dintilor de depunerea tartrului si de carii, restaurarea unei masele care a fost in trecut plombata insa acum maseaua se macina si intre unul dintre canini si molarul primar probabil este o gaura. Multumesc anticipat, o zi buna. Ответ специалиста:

Buna Ana, in clinica noi utilizam mai multe metode de igienizare profesionala, in dependenta de tipul tartarului pe care il aveti: Air-flow sub presiune de apa si aer cu un praf special inlatura depunirele neminiralizate; Ultrasunet prin intermediul undelor de ultrasunet inlatura depunirele mineralizate dure; periaj cu paste pentru igienizare profisionale pe baza de fluor si minerale, care au granule inlatura depunirile prin mod mecanic. Igienizarea profesionala costa de la 448 lei. Plombarea dintelui costa de la 450, restaurarea de la 870 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.