Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Anatol
Care sunt prețurile la implanturile dentale? Ответ специалиста:

Buna seara Anatol! Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 110 euro. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Adin (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 10 euro. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Andriana
Salutare, am lipsa un dinte, e primul premolar si mi s/a propus o metoda pe care nu prea am inteleso e ceva de genul ca face legatura intre cu dintii din parti fara a/mi scoate nervul, deci coroana am inteles ca nui si nici implant, imi explicati va rog mult ce ar putea fi? despre implant deja cunosc dar e cam costisitor ...dar coronita nu vreau,stiu ca nu e o metoda foarte buna fiindca am 23 ani, ce puteti dvs sa/mi propuneti? si as vrea sa stiu un implant cati ani dureaza?multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Adriana, metoda propusa poate fi punte adeziva cu conect. Conectul este un material ( ca o fisie ingusta) din glas ionamer care se adapteaza in dintii vecini, iar apoi pe el se face din material fotopolimer un dinte artificial. Este o metoda moderna dar trebuie sa cunoasteti ca in dintii vecini se prepara lacase in care se va adapta acest conect. In cazul in care acesti dinti au deja obturatii este admesibil, iar daca ei sint intacti mai bine ar fi sa faceti implantare. Implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. O alta varianta ca poate a fost propusa este un dinte artificial introdus intr-o masa acrilica ( fluturas) care reprezinta o proteza partiala mobilizabila care se inlatura in fiecare seara din cavitatea bucala. Aceasta metoda este mai mult una temporara pentru a pastra spatiul si a preintimpina migrarea dintilor vecini. Для более подробной информации запишитесь на прием по тел. 888-211 или можете записаться on-line на нашем сайте www.cviadent.md, кликнув на "запись на прием".

Amănunţit
Вопрос от: Ecaterina
Buna ziua, am 38 ani si de citiva ani mi s-a diagnosticat inceput de parodontoza doar ca in ultimul an in urma unor situatii stresante am observat ca gingiile sau retras destul de mult. Imi puteti spune daca in clinica Dumneavostra se poate trata parodontoza si care este procedura si costul. Multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Ecaterina, pentru a va da un raspuns corect medical e neaparat o consultatie pentru a stabili nivelul de atrofie osoasa, in dependenta de gradul ei se alege si tipul tratamentului. Paradontoza este o maladie care se dezvolta pe fon de patologie generala, pentru a atinge un oarecare succes se face un tratament complex. Initial se fac un sir de investigatii pentru a gasi cauza, tratamentul este compus atit din imunostimulatoare si preparate keratoplastice.Va asteptam la noi in clinica, programarea pe tel 888-211sau cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: Vizitiu Dumitrita
Buna ziua,va rog sa-mi clarificati ca nu am notiuni in acest domeniu, ce inseamna implant dentar? Se inlocueste doar radacina dintelui cu surub, si pe ea se construieste dintele respectiv maseaua, sau e vorba de radacina plus partea vizibila de deasupra gingiei?De cate sedinte de tratament e nevoie pt. realizarea unui implant,sau care e procedura de lucru.Va multumesc mult.Sunt din Iasi dar as veni la dumneavoastra caci nu-mi pot permite preturile de aici. Ответ специалиста:

Buna Dumitrita! Implantul este radacina artificiala din titan a dintelui. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 110 euro. Noi utilizam implanti de productie germana cu tehnologie speciala prelucrata cu fosfat de calciu (beta-trei-calciu-fosfat), strat biologic activ. Peste 4-5 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui etc., daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea (numarul) implantilor. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aicihttp://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Alina
Buna ziua,spunetimi va rog daca la d-voastra in clinica se practica protezarea dintelui cu fire de sticla?Daca da, la ce pret?Multumesc Ответ специалиста:

Buna ziua Alina, desgur ca noi facem protezare pe pivoti glasionomerici, daca v-ati referit la aceasta. Coronite avem de difecite tipuri, ceramice, metaloceramoce si pe oxid de tirconiu. In dependenta de ce tip de coronita si de numarul canalelor radiculare pretul variaza. Pivotul glasionomeric costa 200 lei, iar coronita de ceramica 3248 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: cristian
Buna ziua, vreau sa-mi pun cateva implanturi la clinica dumneavoastra.Am probleme f mari cu dantura,am avut lucrari facute prost acum 10 ani,si mi-a distrus complet radacinile pe care au fost fixate.Am facut 2 implanturi,au deja 6 luni si mai am nevoie de cel putin 3 implanturi pe maxilar,si 3 pe mandibula.Vreau sa stiu in cat timp puteti sa-mi faceti lucrarea,6-7 implanturi,pretul si cat ma costa sa-mi pun si sus si jos pe implanturi dinti din portelan..pe maxilar 14 dinti si 14 pe mandibula.Daca trebuie sa astept 2-3 luni pana se vindeca,ce solutie aveti sa nu stau atat timp fara dinti,si daca aveti o solutie,cat ma costa Ответ специалиста:Buna ziua Cristian, 1 implant impreuna cu coaroana de metaloceramica pe el costa 311 euro, 225 euro implantul impreuna cu abatmentul, 86 euro coroana metaloceramica. In acest cost intra interventia chirurgicala,anestezia, radiografia in timpul interventiei si controlul profilactic pina la protezare. Implantarea  la 2 maxilare se face 1 sau 2 zile, in general 6-7 implante se instaleaza timp de 1-2 ore, dar totul depinde unde se vor instala acesti implanti. In cazul in care implantarea va fi pe dintr-o singura parte sus si dintr-o singura parte jos, se poate face totul intr-o vizita in 1-2 ore,  in perioada de osteointegrare,  pina la protezarea difinitiva, se poate face protezare provizorie cu o proteza de neylon 189 euro. Pentru a va spune cu certitudine pretul final este necesara o consultatie unde vom stabili planul de tratamnet  si pretul final. Va asteptam la noi in clinica.Programarea pe tel.: 888-211.
 
 

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.