Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: amarandei andra
buna ziua! am fost la stomatolog si mi a propus sa mi imbrac 2 dinti, care nu mai au nerv si arata destul de rau. ma intereseaza ce impact are lucrarea asupra dintilor invecinati, cat m-ar costa si cat sa ma astept sa tina o astfel de lucrare. multumesc Ответ специалиста:

Buna Ziua, Andra, daca dintii sunt distrusi mai mult de o treime sau practic nu au pereti, dar radacina e intreaga, atunci ei vor fi retratati endodondic, dupa care se va aplica un pivot intracanalar, pe el se va creste bontul dentar, dupa care va urma aplicarea coronitii, sau daca dintii sunt schimbati in culoare din cauza materialului de obturatie a canalilor, se va efectua doar restaurarea acestor dinti. Asupra dintilor invecinati acest tip de lucrare nu va avea nici nu efect fiindca dintii vecini nu se ating. Pe acest tip de lucrari clinica noastra ofera garantie de 2 ani.Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: vitalie
buna ziua!vreu sa stiu cit coasta pentru a ami pune alti dinti fata(numai cei de sus) si pentru ai inalbi Ответ специалиста:

Buna ziua Vitalie, costul puntii este in dependenta de cite unitati dentare sint incluse in ea( citi dinti inlocuieste). Fiecare unitate costa pornind de la 1288 lei, in dependenta de tipul coronitelor( metaloceramica, tirconiu, integral ceramica, titan). La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora- 6892 lei (de la 16/05/11 o reducere de 15%). Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie.Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md.

Amănunţit
Вопрос от: sergiu
buna ziua la mine a fost instalat ceramica deasupra dintelui si acuma dintele sa defectat si e nevoie de scos ... cind se va folosi implantul la dustre se va folosi si de ceramica veche? si care e pretul la implant in os? Ответ специалиста:

Buna ziua Sergiu! Coroana metaloceramica pe un implant se efectueaza prin tehnologia speciala de aceia ceramica D-stra veche nu poate fi de fixat pe implantul. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant).Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Lilica Bezer Ion
Vreau sa-mi inalbesc dintii. Cam cit m-ar costa? Ответ специалиста:

Buna ziua LIlica, albirea poate fi efectuata la domiciliu dar si pe loc in clinica. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 1 ora costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 45 min costa 2500 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Victoria
Buna ziua,spuneti-mi va rog,cit costa 4 implanturi si 2 placi?,va rog frumos,tatal meu nu are nici un dinte in gura si as vrea sa-i fac o surpriza. Ответ специалиста:Buna ziua Victoria, desigur noi va putem veni in ajutor D-stra si tatalui.  Totul depinde ce tip de proteza se va aplica. In clinica noi facem proteze pe implante la care v-ati referit D-stra si proteze de neylon.  In cazul protezei pe implante este necesar de instalat minimum 2 implante pe fiecare maxilar (225 euro o unitate ) plus la fiecare implant merge un atasment care uneste proteza de implant, face legatura intre aceste doua constructii, fiecare atasment costa 45 euro si deacum insusi proteza pe un maxilar 540 euro. Instalarea implantilor se efectuiaza timp de 1 ora, dupa ce sa efectuat   procedura de implantare se asteapta 2-3 luni pentru osteointegrare, si dupa aceasta se aplica proteza. In clinica noastra noi utilizam implante de productie izrailiteana alifa-bio si similare acestora, de tip filet ( surub) confectionate din titan. Acest tip de implante sint bine tolerate, biocompatibile cu tesuturile organismului uman si avind o carelatie ideala intre pret si calitate. Interventia de istalare a acestui tip de  implante  este mai putin traumatica si inofensiva fata de implantele in placa. Deoarece este lipsa tatala a dintilor are loc atrofie osoasa( osul se micsoreaza in volum) creind dificultati pentru instalarea implantilor, la fel important pentru implantare este daca tatal D-stra sufere de maladii generale ca diabet zaharat, maladii ale singelui s.a. care sint contraindicatii pentru implantare.Care este diferenta dintre protezele pe implant si cele simple care se fixeaza pe cimpul protetic datorita vacumului dintre proteza si apofiza alveolara: instalind implante opriti atrofia osoasa, proteza se fixeaza intim pe cimpul protetic, nu cade, nu necesita inlaturarea dupa fiecare masa si in timpul somnului  din cavitatea bucala, nu traumeaza mucoasa gingivala, fara a produce ulceratii si eroziuni, perioada de adaptare foarte scurta,estetic arata foarte bine ceia ce este contrar opus cu proteze simple. Pentru a va da un raspuns corect medical este necesara o consultatie unde medicul efectuind metode de diagnostic computerizate va stabili nivelul de atrofie osoasa, va stabili planul de tratament si costul acestuia. Programarea pe tel. 888-211. Va asteptam la noi in clinica.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.