Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Laura
Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti cit ma costa o lucrare pe ceramica (coronita) formata din 5 dinti sus si alta tot pe ceramica din 3 dinti jos. In cit timp se pot face ambele ? Este posibil sa le terminati in maxim o saptamana ? Multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Laura! O coroana metaloceramica costa 1288 lei. In decurs de 5 zile lucratoare sint confectionate coroanele, apoi fixate. Deci este posibil sa se faca totul intr-o saptamana. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Informatie suplimentara la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Istrati Ala Andrei
Buna ziua.Eu sint am alergie la medicamente, nu la toate insa mia intrat frica in mine si ma tem de toate. Acum am asa problema:probabil se numeste paradontita - mi se clatina unii dinti si chear am care au cazut deja. Mam gindit sa merg la medic sa-mi extrag toti dintii si pe urma sa mi sa pue o coroana dentara. Vreau sa aflu aproximativ cit ma va costa o coroana. Ответ специалиста:

Buna ziua Ala, paradontita initial trebuie de tratat, apoi de stabilit care dinti se vor extrage si care nu. Daca nu tratam paradontita atunci unul cite unul vom extrage toti dintii, coronitile se fixeaza pe dinti , daca nu sint dinti nu putem fixa coroane dentare. Chiar daca extragem toti dintii si nu tratam paradontita nici implantare n-o sa fie posibil de facut, deoarece nu se vor prinde implantii. Referitor la alergie, se fac probele alergologice la medicamentele pe care urmeaza sa le primiti si la anestezie si apoi incepem tratamentul. In cazul in care se depisteaza reactie si la aceste preparate atunci intial se face un curs de tratament la alergolog si paralel si tratamentul stomatologic. Principalul sa nu disperati, permanent este iesire din situati. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Doina Moldovan Stepan
Buna ziua :) As vrea a-mi albesc dintii, dar nu stiu cit timp va dura si care sunt contradictiile.Care este diferenta din zoom 3 discus dental si dash discus dental. Si puteti sa-mi spuneti si la ce pret este? Mersi mult. Ответ специалиста:

Buna Ziua Doina! Orice procedura de albire cuprinde trei etape: 1. etapa de igienizare profesionala. 2.etapa de desensibilizare, care dureaza 10 zile, si consta in aplicarea in capele individuale a gelului desensibilizat, care se aplica pe dinti (de dorit). 3. etapa de albire propriu-zisa, care dureaza 10 zile, daca efectuati albirea la domiciliu, sau timp de 45min. daca efectuati albirea profesionala ( Zoom 3 dau Dash). Procedura de albire este contraindicata in urmatoarele situatii: - femeilor insarcinate sau care alapteaza - copiilor sub 14 ani - pacientilor cu hipersensibilitate, cu fisuri pe supafetele vestibulare a dintilor - pacientilor care au primit timp indelungat tratament cu tetraciclina. - pacientii in cursul tratamentului infectiilor grave, ca exemplu cu infectia HIV, cu imunitatea scazuta sau SIDA etc. Pentru Zoom 3 sunt contraindicatii suplimentare: -pacientilor cu hipersinsebilitate la lumina, inclusiv pacientilor care trec tratamentul PUVA (psoralen + radiatie ultrafioleta) sau oricare alt tip de fotohimoterapiei. - pacientilor care primesc medicamente care provoaca sensibiletate la lumina (preparatele homeopatice prescrise fara receta medicala sau de catre medic). Albirea dintilor cu Zoom 3 se efectueaza in cabinetul stomatologic sub supravegherea medicului stomatolog, si consta in aplicare pe dinti a gelului de albire cu concentratie marita, care se activeaza cu lampa Zoom, timp de 15min., se recomanda de efectut 3 sedinte a cite 15 min.( respectiv rezuta ca toata procedura de albire dureaza 45min.) Albirea prin metoda Dash, la fel se efectueaza in cabinet sub supravegherea medicului, in 3 sedinte a cite 15 min., doar deosebirea consta in acea ca aici nu se aplica lampa, doar un gel special care activeaza gelul de albire care se va aplica pe dinti. Fotoalbire Zoom 3 Discus Dental costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental costa 2500 lei. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Corina
Buna!am si eu o intrebare,am o probelma cu un dinte de lapte,care nu mi-a cazut inca,insa am 21 ani.Dintele de otel e in interior,pt ca am facut poza interioara,vreau sa stiu daca e posibil ceva de facut si cit m-ar costa asa ceva.ms Ответ специалиста:

Buna, Corina. In cazul Dvs. ar fi bine sa apelati la un tratament chirurgical-ortodontic, initial va fi cel chirurgical, care va consta in extractia dintelui de lapte,dupa care la nivelul unde este implantat dintele permanent (cel de otel) se va face o excizie de mucoasa si os (o ferestruica) pentru a descoperi dintele permanent, urmatoarea etapa fiind tratamentul ortodontic, in care prin intermediului sistemei brascket dintele permanent va fi tras in pozitia corecta in arcada. Este un tratament indelungat si necisita rabdare, brecketii costa de la 450 euro o arcada, interventie chirurgicala, efectuarea unei "ferestruici" in os si descoperirea dintelui neerupt, care va costa 672 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.