Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Natalia Vasile
as dori sa-mi apropii 2 dinti de sus din fata, as dori sa aflu cat costa bracheturile care se fixeaza in spatele dintilor.Imi ziceti si mie cat costa fixarea diamantului si daca e posibila fixarea diamantului fara a gauri dintele? merci anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Natalia, corectare a danturii cu sisteme brechetii costa de la 450 euro, cu treinere -105 euro, cu placute mobilizabile -95 euro. Instalarea scaisului-diamantului ( bijuterie dentare) costa 672 lei. Diamantul se fixeaza pe dinte (fara ca sa fie preparata cavitatea) cu un material special care este transparent, care la dorinta poate fi inlaturat in orice moment. Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: vrabie aurelia
Va rog sa imi comunicati pretul pentru imbracarea celor doi dinti din fata si unul de langa(total 3). Mentionez ca cei doi din fata momentan sunt imbracati dar nu imi place culoarea si cel de langa e complet sanatos dar nu are nerv si este de culoare inkisa motiv pentru care doresc schimbarea lor ca sa fie aceeasi nuanta cu ceilalti dinti. Astept raspunsul Dvs pentru pretul imbracarii celor 3 dinti. Ответ специалиста:

Buna Ziua, Aurelia, In cazul Dvs. cele doua coronite pot fi schimbate, alegind o culare care o doriti, putin mai albe sau mai galbene, in ceea ce privete dintele de alaturea devitalizat (fara nerv) si schimbat in culoare sar putea de efectuat o restaurare culoarea caria sa coincida cu cea a coronitelor de pe dintii vecini. Costul unei coronite metaloceramica e de 83 euro. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aicihttp://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Cristina Tatari
Buna ziua, am 17 ani si am coltii crescuti foarte de sus si is foarte uriti, m-am gindit ca as pute sa-mi implantez.... si as vrea sa vad cam cit costa......multumesc mult Ответ специалиста:

Buna Cristina, in nici un caz nu extrageti dintii D-stra si nu aplicati implanti la asa o virsta asa tinara. Situatia D-stra poate fi rezolvata prin tratamentul ortodontic. D-stra aveti cea mai avantajoasa virsta pentru tratament ortodontic. Brecketii costa de la 450 euro in sus (o arcada). Va asteptam la noi in clinica la o consultatie ortodontului. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: dina
cit costa o coronita pentru un barbat care nu are nici un dinte, in cit timp se face lucrarea? mersi. Ответ специалиста:

Buna ziua Dina, in cazul in care lipsesc toti dintii atunci initial se face implantare si apoi pe implanti se aplica coronite. Sint 2 metode de tratament: 1) implantarea a 4 implanti sus si 4 jos apoi confectionarea unei proteze cu suport pe implanti; 2)implantarea a 8 implanti sus si 6 jos si confectionarea unei punti fixe din 12 unitati de coronite sus si 12 unitati jos. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Implantare totala se face atunci cind lipsesc toti dintii sau cind acestea sint prezenti dar nu pot fi tratati din careva cauze. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Proteza mobilizabila pe implanti costa 750 euro. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora Adin, Alpha Dent (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.