Рейтинг@Mail.ru
Pentru a menține dinții sănătoși vezi stomatologu dumneavoastră la fiecare 6 luni.

Restaurarea dintilor in Chisinau (Moldova) - CviaDent.md

Procedura de restaurare dentară este pe larg precăutată in Chişinău, prin intermediul acesteia se poate reîntoarce la culoarea şi forma iniţială a dintelui.

Реставрация Stomotologii din Moldova care practică restaurările dentare dispun de toate materialele si cunoştinţele necesare pentru a obţine succese în acest domeniu.Restaurarea în marea majoritate este indreptată spre partea estetică, însă crează posibilitate de integrare biofuncţională a dintelui cauzal.

Termenul „restaurarea dentară” se referă la restabilirea formei anatomice iniţiale a dintelui avînd ca scop funcţionarea lui eficientă şi aspectul estetic corespunzător.Cu alte cuvinte restaurarea este refacerea pînă la aspectul şi forma iniţiale ale dintelui distrus de carie,ţinînd cont de culoarea şi transparenţa lui în alegerea materialului Restaurarea dentară în Chişinău demult nu este o noutate, însă medicii din clinica CviaDent sint unii din cei mai buni în domeniu dat.

Реставрация Restaurarea ne este un lucru deloc simplu.Medicul stomatolog trebuie să posede talentul de pictor-restaurator şi să aplice tehnologia specială de aplicare în straturi a materialului pe dint totodată redindui aspectul natural. Culoarea fiecărui strat este precăutată individual care trabuie sa fie identică cu cele ale ţesuturilor dure ramase. Obturaţia sau restaurarea face un totul întreg cu partea de dinte ramasă. Gingia din jurul restaurări sau a dintelui obturat ramîne sănătoasă fară semne de inflamare, de culoare roz pal. Se recurge la restaurare dacă dintele a fost fracturat, distrus de procesul carios mai mult de 50 %, apariţia cariei secundare cu distrucţie masivă, flouroză disructivă sau erozivă.

La momentul actual firma americană „Dentsply” a elaborat o versiune nouă a compozitului restaurativ fotopolimerizabil sub denumire de „Esthet-X”. Acest material are posibilităţi nelimitate,dar numai mînă cu experienţă combinînd corect culoarea şi transparenţa poate să atingă rezultatul ideal.Astfel de lucrare în clinica CviaDent se efectuează într-o şedinţă de 2-7 ore. În timpul şedinţei medicul poate corecta unghiurile sau marginile dintelui.

Cu ajutorul echipamentului medical modern şi manevrele iscusite medicul din clinica CviaDent realizează:

- restaurarea formei si componenţei estetice dentare

- corectarea formei restaurărilor vechi

- schimbarea radicală a culorii dintelui.

РеставрацияÎn clinica CviaDent se practică pe larg restaurarea dintelui perdut fară manopere ortopedice şi protezare, fară a prepara dintele pe suprafeţele vestibulare, aplicind conectul( plasă glasionomerică) pe care este realizată restaurarea. Pe sprafeţele prozimale se efectuiază lacaşe în care este aplicată plasa, dupa prelucrare aceasta capătă rezistenţa ca la metale. Acest tip de restaurare nu se poate aplica cînd lipseşte mai mult de 1 dinte sau distanţa pina la dinţi stilpi este prea mare.

Restaurarea dentara practicată în Chişinău crează minuni la un preţ foarte avantajos, este o nouă scara în ierarhia stomatologică.