Рейтинг@Mail.ru
Pentru a menține dinții sănătoși vezi stomatologu dumneavoastră la fiecare 6 luni.

Albirea dintilor in Chisinau (Moldova),inalbirea dintilor in Chisinau (Moldova) - CviaDent.md

Отбеливание Dinţii albi perfect aliniaţi sunt unul din criteriile sănătăţii şi frumuseţii oricărui om, chiar daca facem igienizarea zilnica nu putem prentîmpina îngălbenirea dinţilor. În acest caz fara intervenţia medicului stomatolog nu putem schimba nimic, iata de ce proedura de albire a dinţilor în Moldova este una foarte practicata.

Cum se poate explica fenomenul de îngalbenire a dinţilor. Totul depinde de grosimea smalţului care cu timpul se subţiază şi devine transparent, în aşa mod dentina galbena la culoare care se află sub smalţ schimba nuanţa dintelui. O influenţă foatre mare o au produsele care conţin coloranţi naturali şi artificiali: cafea, ciai, ciocolată, sucuri şi desigur tutunul. Albirea permite rezolvarea acestei probleme rapid şi indolor.

Отбеливание Procedura de albire în clinica CviaDent se efectuează după etapa igienizării profesionale. Metoda de albire este precautată individual în dependenţă de indicaţiile medicale şi dorinţa pacientului. Vă putem propune albire la domiciliu cu sistema Discus Dental şi Opalescence care conţine capele individuale şi gelul de albire. Albirea la domiciliu dureză 10-14 zile .

Отбеливание De asemenea clinica CviaDent oferă pacienţilor noştri tehnologia modernă de albire a dinţilor opalescence. Tehnologia de albire Opalescence permite păstrarea unui pH neutru ceea ce face ca procedura să fie complet inofensivă. Albirea dinţilor prin tehnologia dată se efectuează în timp de 45 de minute. Culoarea dinţilor pacienţilor se deschide în medie cu 3-4 nuanţe. Doar intr-o singură şedinţă se poate atinge un rezultat perfect albirea cu fotolampa care este utilizată în Opalescence, decît cu laserul.

Отливание

Metodele de albirea dinţilor folosite în clinica nostră sunt nedureroase şi sînt inofensive,deoarece atît în timpul cît şi după procedura de albire pacienţii noştri aplică geluri remineralizante care îmbogăţesc smalţul cu minerale, calciu, fosfati oferindui duritate şi rezistenţă. Efectul obţinut este pastrat timp imdelungat cu ajutorul pastelor de albire profesionale specializate oferite de clinica CviaDent, principiul de actiune a carora este complect diferit de pastele dentare profilactice care sint procurate in farmacii.