Рейтинг@Mail.ru
Pentru a menține dinții sănătoși vezi stomatologu dumneavoastră la fiecare 6 luni.

Implant Dentar Chisinau (Moldova) - CviaDent.md

Имплантация   Implant dentar in Chisinau, instalat in clinica CviaDent este de o calitate inalta, garantata timp de 2 ani. Efectuind, procedura de instalare a implant dentar in Chisinau, clinica CviaDent, ve-ti fi asigurati de caliate la un pret accesibil.

Astazi implantologii din Chisinău restabilesc dinţii perduţi şi integrritatea arcadelor dentare cu ajutorul implanţilor. Este o metodă practicată pe larg în toată lumea care le permite pacienţilor să resimtă confortul fizic, estetic şi funcţional al cavităţii bucale.

Cuvîntul „implantare” provine din latină şi înseamnă ,înăuntru şi plantatio- a transplanta.Aşa este numită în stomatologie metoda restabilirii dinţilor pierduţi.Implanturi dentare sunt nişte dispozitive artificiale confecţionate pentru a  înlocui rădăcinile dinţilor pierduţi şi se folosesc ca suport pentru coroane,proteze fixe şi mobilizabile.

Implant dentar Chisinau

ИмплантацияImplantii permit despovărarea dinţilor vecini pastrînd în aşa mod integritatea acestora. Instalarea unui implant in Moldova permite rezolvarea problemei ce ţine de lipsa dinţilor la un preţ rezonabil şi avantajos. Metalul din care este confecţionat implantul trebuie să fie biocompatibil cu ţesuturile organismului, rezistent şi uşor, cel mai bine acestor criteri corespunde titanul.Utilizarea celor mai moderne implanturi germane în clinica CviaDent dau rezultate perfecte în 99%.

  Specialiştii clinicii CviaDent combină cu succes implantarea cu protezarea ulterioară cu lucrări mobilizabile sau implanturile cu coroane din diferite materiale.  Tehnica inserării implanurilor în Moldova se poate realiza după tehnologie într-o etapă sau în două etape. In tehnica într-o etapă se folosesc implanturi care au o porţiune intraosoasă sub forma de şurub sau lamă care continuă cu partea intraorală. După intervenţia de inserare o parte a  porţiunii intraorale este vizibilă deasupra gingiei.Încărcarea lui cu suprastructura se face de obicei peste 2 săptămîni.

Tehnica inserării în două etape se utilizează cel mai des şi se realizează după următoarele principii:

1.Inserarea elementului intraosos cu un capac cu filet(etapa 1).

2.Înlocuirea capacului cu filet cu bontul de vindecare(etapa a 2-a ce se realizează peste 2-3 luni).

3.Înlocuirea bontului de vindecare cu elementul supragingival al implantului(se realizează peste 7-10 zile după a doua etapa).

4.Cimentarea coroanei confecţio- nate pe bontul protetic al implantului.

Имплантация

Implant dentar Chisinau

Trebuie menţionat că alegerea tehnicii intr-o etapă sau în două  depinde de o serie de factori care stabileşte chirurgul implantolog din clinica CviaDent în timpul examinării. Nu se efectuează implantarea în cazul în care pacientul suferă de maladii cronice ale singelui sau a ţesutului osos, tumori sau alte maladii generale. Dacă inserarea implantului nu este posibilă din cauza grosimii insuficiente a ţesutului osos,chirurgul cu experienţă al clinicii CviaDent poate realiza intervenţia de adiţionare osoasă care va crea condiţii ideale pentru inserarea implantului.