Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: cristina ilichiu
buna am 21 de ani am dintii galbeni-cafenii,spunetimi va rog daca se pot inalbi eficient si daca nu se vor ingalbeni iarasi peste o perioada de timp.multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna Cristina, procedura de albire cel mai bun albeste dintii galbeni-cafenii. Durata procedurii de albire difera in functie de metoda, durata rezultatului este de ordinul anilor si depinde mult de obiceiuri alimentare si de calitatea smaltului. Pentru mentinerea efectului se recomanda odata in 6 luni igienizarea profesionala cu sistemul Air-Flow. La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora - 6892 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: anatolie tataru
ne-a cazut puntea de metal ceramica care era fixata pe trei dinti,din cei trei dinti pe care era fixata puntea unul e rupt in jumate altul e intreg al treilea e rupt la nivelul gengivei,si se macina.dupa cat timp dupa extractie se poate insera implantul,si daca dupa inserare implatilor se mai poate pune din nou puntea cazuta.multumesc. Ответ специалиста:

Buna Ziua, Anatolie! Puntea cazuta nu o mai puteti aplica nici pe dinti restanti nici pe implant. In cazul situatiei Dvs., ar fi bine sa faceti o radiografie, pentru a vedea in ce stare sunt radacinile dintilor care erau sub punte, in caz ca starea radacinilor dentare e buna, dintii se retrateaza, se aplica un pivit, dupa care se confectioneaza coroana sau o punte noua. In cazul in care radiografia ne va arata ca la nivelul radacinilor dintilor care au fost sub punte este un proces inflamator, atunci radacinile se extrag, se asteapta 3-4 luni, perioada de formare a osului, dupa care se aplica implantul. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie.

Amănunţit
Вопрос от: daniela puiu feodor
buna,as dori sa aflu despre preturile practicate la implanturile dentare,de exeplu:pentru 3 implanturi care ar fi pretul Ответ специалиста:

Buna Daniela, un implant impreuna cu conformatorul gingival, anestezia, viziografia in timpul interventiei, controlul profilactic si interventia chirurgicala costa 225 de euro, 3 implanturi - 675 euro. Implantarea dureaza 15-20 minute (instalarea unui implant), la a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Tamara Malic
Sunt in etate,am 67 ani.Am pierdut dantura de tinara din cauza paradantozei.Acum am probleme cu proteza,care era atasata pe dintii imbracati.2dinti au cazut si proteza se tine numai dintro parte. Pot apela la ajutorul D-stra?Va multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua D-na Tamara, desigur ca puteti apela la noi pentru ajutor, initial se face o radiografie panoramica apoi consideram ca se va efectua un alt tip de proteza partiala sau totala. Din cauza paradontozei este putin posibil de-a se efectua implantare. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Nicolae Maican
Buna ziua,am o masea care cu citiva ani in urma a fost refacuta si din ea a ramas numai peretii si acum ei incep sa se strice,ce se poate de facut si cam cit mar costa??? Ответ специалиста:

Buna Nicolaie, dintele poate fi retratat apoi restaurat sau acoperit cu coronita. Metoda de tratament se alege in dependenta de situatia clinica si de starea tesuturilor dentare restante. Costul unei restauratii de la 780 lei in sus, acoperirea lui cu coroana metaloceramica de la 1288 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.