Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Moldovan Elena
Buna seara spuetimi va rog cit va costa curatirea si inalbirea dintilor,si sami puneti o bejuterie? dar daka se poate scrietimi preturile aparte! ms.! Ответ специалиста:

Buna Elena, la noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile - acum o promotie 1792 lei -15 %, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora -acum o promotie 6892 lei -20 %. In clinica noi utilizam mai multe metode de igienizare profesionala, in dependenta de tipul tartarului pe care il aveti: Air-flow sub presiune de apa si aer cu un praf special inlatura depunirele neminiralizate; Ultrasunet prin intermediul undelor de ultrasunet inlatura depunirele mineralizate dure; periaj cu paste pentru igienizare profisionale pe baza de fluor si minerale, care au granule inlatura depunirile prin mod mecanic. Igienizarea profesionala costa de la 448 lei. Skyce (bejuterie) costa 672 lei, sint cristale Sarovschi. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: ina
Buna ziua!Am o mare problema, la virsta mea de numai 30ani am o multime de dinti lipsa. Dupa nasterea a doi copii dintii mei fiind foarte slabi multi i-am pierdut. De curind am revenit la serviciu si sincer mii rusine de dantura mea. Mii rusine chear sa merg si la medic ca nu am mers la timp. Vreau sa stiu cit timp o sa dureze confectionarea unei proteze mobilizabile, cit o sa coste (sus si jos), care sint avantajele si dezavantajele acestei proteze. Multumesc anticipat! Ответ специалиста:

Buna Ina, o proteza mobilizabila se confectioneaza in 5 zile lucratoare costul de la 1008 lei si mai mult. La virsta de 30 ani vas recomanda implanti, proteza se face doar pe un timp deoarece sub protezaul regreseaza si apoi va fi nevoie de refacut totul. Implantii insa sint pe minimum 15-25 ani. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: charlotte
e posibila aplicarea unui aparat dentar la 46 ani, avand 2 punti dentare arcada superioara stanga premolari-molari si arcada inferioara dreapta premolari molari? costul maxim, tipul de aparat indicat si timpul aproximativ.Se trateaza de dinti strimbi din cauza lipsei de spatiu. Ответ специалиста:

Buna Ziua, Charlotte! Ortodontia actuala este o ramura destul de dezvoltata, aplicarea unei sisteme ortodontice( bracket), pentru a indrepta dintii, la virsta Dvs., nu are nici o contraidicatie, doar trebuie de vazut in ce stare sunt lucrarile protetice si de facut o radiografie. Sistema bracket se poarta timp de 1-1,5anin, in depindenta de gravitatea situatiei clinice, care costa de la 450 euro in sus. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.