Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: veronica
Buna,am un dinte (incisiv lateral) care nu a crescut chiar corect, adica cam incovoiat.As vrea sa stiu cum se poate rezolva problema,in cat timp si cat o sa coste.Multumesc Ответ специалиста:

Buna ziua Veronica! Tratamentul (indreptarea dintelui) poate fi efectuat prin 2 metode: tratament ortodontic si restaurare (fateta). Tratamentul ortodontic este o metoda de tratament neinvaziva si dureaza 1-2 ani. Brecketii costa de la 450 euro o arcada cu fixarea, treiner 105 euro. Tipul sistemei este adaptata dupa stabilirea diagnosticului, gravitatea maladiei si a planului de tratament. Vizite de activare necesare odata pe luna sau o data la 3 luni. Prin restaurare cu fateta directa din compozit se aplica un strat de material fotopolimerizabil care coincide dupa culoare cu nuanta coloristica a dintilor D-stra dar este metoda invaziva. Procedura dureaza 40 minute (un dinte), restaurarea (indreptarea) unui dinte costa 1500 lei. Tratamentul ortodontic dureaza 1-2 ani. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie ortodontului.

Amănunţit
Вопрос от: Crudu Ana Valeriu
buna....problema mea e urmatoarea: pe la 14 ani mi-a cazut ultimul canin,din cauza ca dintii imi crescusera cam strimb, acesta nu a avut loc sa creasca normal,astfel incit a crescut mai inauntru si pare ca am loc gol in locul caninului.....la un consult stomatologului mi s-a recomandat implant....as dori sa aflu mai multe despre aceasta posibilitate...multumesc anticipat! Ответ специалиста:

Buna ziua Ana. Implant este partea care se aseamana cu un surub si se plaseaza in os, el are rolul radacinei, nu se vede in cavitatea bucala si este confectionat din titan. Un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie Informatie suplimentara la consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: inga
Buna ziua. Am nevoie de un tratament ortodontic (pentru alinierea incisivilor) Asi vrea sa stiu tipurile de bracket, durata tratamentului, frecvenza vizetelor profilactice si costul? Dupa cit timp de la curatarea dintilor se poate de aplicat bracketul? Va multumesc anticipat si un An Nou cit mai reusit Ответ специалиста:


Buna ziua Inga! Noi lucram cu diferite tipuri de  bracketi, inclusiv cu sisteme fizionomice.Toate tipurile sunt descrise detailat pe saitul nostru.Tratamentul ortodontic poate fi inceput peste cateva zile dupa igiena profesionala si dureaza 1,5-3 ani.Vizitele la medic sunt necesare odata in 1-2 luni, in functie de sistemul de bracheti folosit. Acesta influenteaza si durata tratamentului. De exemplu sistemul autoreglabil necesita controale odata in doua luni si permite scurtarea duratei totale de tratament. Bracketii ceramici necesita controale mai dese(odata pe luna,ca si cei metalici), durata lor de purtare este putin mai lunga in comparatie cu sisteme metalice, dar au un mare avantaj estetic. Va invitam la consultatia ortodontului pentru a gasi tipul de bracketi potrivit prioritatilor  Dvr., unde veti afla si preturile pentru diferite sisteme fixe. Programarea la tel: 888-211 si 079750332.

Amănunţit
Вопрос от: emil
Bună ziua! spuneți-mi Vă rog care sunt consecințele în urma corectării dințilol cu brăcket.fac referre pe viitor ...cum pot fi protejați dinții frontali pentru a evita să revină la pozițiea inițială de pînă la inițială. totodată care sunt consecințele cum se vot comporta în viitor din dinții , gingiile apare . sau poate persoana fi predispusă unor schimbări sau modificări . cu respect și Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns! Ответ специалиста:

Buna Ziua, Emil, dupa tratamentul ortodontic dintii pot reveni in pozitia initiala, pentru a preveni aceasta recediva, dupa inlaturarea bracketilor, se fixeaza din interior un reteiner, care previne revenirea dintilor in pozitia intiala, reteinerul nu afeteaza gingiile sau dintii , daca se respecta igiena dentara. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: dina
cit costa o coronita pentru un barbat care nu are nici un dinte, in cit timp se face lucrarea? mersi. Ответ специалиста:

Buna ziua Dina, in cazul in care lipsesc toti dintii atunci initial se face implantare si apoi pe implanti se aplica coronite. Sint 2 metode de tratament: 1) implantarea a 4 implanti sus si 4 jos apoi confectionarea unei proteze cu suport pe implanti; 2)implantarea a 8 implanti sus si 6 jos si confectionarea unei punti fixe din 12 unitati de coronite sus si 12 unitati jos. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Implantare totala se face atunci cind lipsesc toti dintii sau cind acestea sint prezenti dar nu pot fi tratati din careva cauze. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Proteza mobilizabila pe implanti costa 750 euro. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora Adin, Alpha Dent (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.