Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Valentina
bună ziua ,mă numec Valentina, am 18 ani . am o inrebare care ma framânta deja de cîţiva ani... Deci , la virsta mea, eu înca am dinţi canini de lapte.. care n-au căzut.. pe când trebuiau să cada la vârsta de 9-12 ani ... Este oare aşa nolmal să am incă dinti de lapte... pur si simplu eu simt ca ma incurcă deja ,, îs prea mici .. ce ma sfatuiti sa fac ? Ответ специалиста:

Buna ziua Valentina, in prim plan D-stra trebuie sa faceti o radigrafie panoramica . Analizind radiografia se depisteaza prezenta sau absenta mugurilor dentari a caninilor permanenti. Retinerea pe arcada a dentitiei temporare( de lapte) poate fi cauzata de mai multi factori dintre care lipsa mugurulor dintilor permanenti sau pozitia anormala a acestora din care cauza se retine eruptia. In dependenta de factorul cauzal este si tratamentul.Este necesara o consultatie unde se va stabili diagnosticul si planul de tratament corespunzator.Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: Gutu Alina Victor
Buna ziua!!!vreau sa adresez o intrebare specialistilor vostri,in urma unui accident am pirdut dintele din fata de sus si acum sunt cu proteza temporara,dati-mi un sfat care e cea mai buna metoda de inlocuire si cit de urgent se poate face ca zimbetul meu din nou sa fie ca innainte,pierderea dintelui a fost in aprilie anul curent si la ce pret o sa ma coste toate metodele de inlocuire a dintelui inclusiv si lucru si dintele (totul) Ответ специалиста:

Buna Alina! Daca dinte lipseste atunci cea mai avantajoasa metoda de tratament este cea cu implantarea , desigur daca nu sint careva contraindicatii generale (diabet zaharat s.a). In acest caz D-stra puneti un implant si il acoperite cu coronita doar pe el fara a trauma dintii vecini, realizind astfel un dinte artificial care se misca individual conform biomecanicei lui. Inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Implantare se efectuiaza intr-o vizita. La a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea pe un implant, foarte des daca e posibil noi facem expres protezarea pe un implant peste 2 saptamini. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Daca se aplica metoda cu punte dentara, atunci se prepara doi dinti vecini si se acopera 3 coroniti (cite una pe fiecare dinte stilp si una la mijloc in locul dintelui lipsa), o coroana metaloceramica costa 1288 lei (3 coroane 1288x3). Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: cristina ilichiu
buna am 21 de ani am dintii galbeni-cafenii,spunetimi va rog daca se pot inalbi eficient si daca nu se vor ingalbeni iarasi peste o perioada de timp.multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna Cristina, procedura de albire cel mai bun albeste dintii galbeni-cafenii. Durata procedurii de albire difera in functie de metoda, durata rezultatului este de ordinul anilor si depinde mult de obiceiuri alimentare si de calitatea smaltului. Pentru mentinerea efectului se recomanda odata in 6 luni igienizarea profesionala cu sistemul Air-Flow. La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora - 6892 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Natalia Balaban
Da? cit costa implantul unei masele dupa ce a fost extrasa o masea sanatoasa care nu statea la locul ei, a fost extrasa azi, 29 decembrie, 2010. acum e nevoie sa implantez o masea noua, mai mica putin shi la locul potrivit pentru zimbet complet shi frumos aranjat. :-) Mersi. Natalia Balaban (25). Cu placere. Ciao. Ответ специалиста:

Buna ziua Natalia, instalarea unui implant , abatmentul, anestezia, viziografie in timpul implantarii, controlul profilactic de dupa implantare totul costa 225 euro. La noi in clinca se practica cu succes instalarea implatilor in data de dupa extragerea dentara, chiar in aceeasi zi. De obicei se asteapta 6luni -1 an dupa extractie pentru a se forma un nou tesut osos, noi insa practicam si implantarea expres, totul depinde cit de atent a fost extras dintele, ce trauma sa produs in timpul inlaturarii lui. Ar fi bine sa va apropiati la o consultatie pentru analiza cazul D-stra clinic. Programarea pe tel: 888-211 sau 079750332. Va asteptam la noi in clinica. Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari!!!

Amănunţit
Вопрос от: sergiu
am 18 ani mam okupat de mik ku sportul si adesea nu rasuflam korekt adika trageam aer pe gura ku virsta mi sau strimbat dintii celiustile au devenit inguste cea de jos putin in afara se poate de indreptat la lok kit timp poate sa dureze si cit costa?aveti metodica asta noua fara brecheturi? Ответ специалиста:

Buna ziua Sergiu, in cazul D-stra este o patologie complicata numita progenie care se trateaza de cele mai dese ori cu sisteme cu brecheti dentari, timpul de tratament variaza de la 1-4 ani. Pretul depinde de tipul sistemei alese( brecheti metalici , ceramici , safir). Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.