Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Daniela
Buna ziua, am 25 ani si in linii generale probeleme cu dintii nu am avut. Recent insa mi s-a depistat ca coltii de sus sunt de lapte. sunt sfatuita sa-mi aplic brachetu-ri sus si jos dupa care dintii de lapte se scot si se asteapta ca dintii de radacina sa creasac(caci pe renghen se arata ca ei sunt). spune-ti-mi va rog, este corecta procedura si cam cit ma va costa o astfel de interventie? este posibl o alta cale de interventie in afara de portul timp a 1,2-2 ani a acestor brachet-uri. Anticipat Va multumesc mult. Ответ специалиста:

Buna ziua Daniela, metoda cu brechetii este una foarte reusita si va asigura o dantura corecta si proprie. Alta metoda ar fi extractia caninilor temporari si a celor difinitiv daca acestea sint aproape de mucoasa, daca caninii difinitiv sint forte profund ei nu se extrag, realizind o implantare ulteriora. Pentru a va da un raspuns difinitiv este necesara radiografia D-stra. Va steptam la o consultatie, programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: Aliona Girlean
Buna ziua,am o intrebare:am o coroana din 4 dinti din ceramica facuta acum 4 ani in urma,de curind mi sa rupt jumatate de dinte adica mi-a cazut ceramica la un dinte doar in fata,ca so repar trebue de extras coroana sau poate sami acopere cu ceramica dintele fara a fi extrasa,cit poate dura procedura si pretul.multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Aliona, daca sa fracturat coroana si D-stra doriti sa o schimbati, atunci cea veche se scoate si in laborator se confectiaoneaza alta. In cavitatea bucala ceramica nu se face, ea se confectioneaza doar in laborator in cuptoare specializate. O coroana metaloceramica costa 1288 lei. Confectionarea coronitelor se efectuiaza in 5-7 (2-3- expres) zile lucratoare.Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: cristina
Buna ziua Cit costa un dinte portelan fara tratament? mai multe posibilitati. va multumesc Ответ специалиста:

Buna ziua Cristina, propapil ca se poate de facut o restaurare din material fotopolimerizabil, o restaurarea dintelui variaza de la 780-1450 lei. O coroana de integral ceramica in clinica noastra costa 3248 lei ( de la 2 unitati o reducere 7%), o coroana ceramica pe suport de zirconiu - 4032 lei ( de la 2 unitati o reducere 7%), o coroana metaloceramica -1288 lei. Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: sorin Dumitrescu
sant roman,si lucrez in italia,as vrea sa stiu cit costa o punte dentara din 4 dinti din portelan pentru ca am intetia sa-mi pun la punct dantura,si cit costa un implant in os din titaniu cu dinte din portelan la finit....va multumesc si astept raspunsul dv Ответ специалиста:

Buna ziua Sorin, un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor, la a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei, coroana ceramica pe baza de circoniu costa 4932 lei. Coroana metaloceramica pe dinte costa 1288 lei (o punte din 4 dinti - 1288x4), coroana ceramica pe dinte costa 3248 lei (3248x4). Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: galan loredana
buna ziua sunt din romania,si as dori sa stiu cat costa un implant(am 2 masele si un dinte lipsa). si vreo 5 dinti afectati de parodontoza(care este procedura si cat costa) multumesc Ответ специалиста:

Buna ziua Loredana, inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). La a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea pe un implant, foarte des daca e posibil noi facem expres protezarea pe un implant peste 2 saptamini. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. O coroana metaloceramica pe un dinte costa 1288 lei. Tratarea parodontozei costa de la 448 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: maricela
Buna ziua, Sunt din Iasi, Romania, Am mari probleme cu dantura in sensul ca la partea superioara am o lucrare pe tot maxilarul ce a inceput sa se miste. Nici la maxilarul inferior nu stau mai bine. Doresc sa-mi fac implanturi pentru a nu ajunge la proteza dentara.Cum trebuie sa procedez? De cate ori ar trebui sa parcurg drumul Iasi-Chisinau? Ответ специалиста:

Buna ziua Maricela, pentru a va zice cu singuranta citi implanti trebuie sa implantati, si citi este posibil de implantat este necesar sa analizam tesutul osos in locul implantariii si dintii restanti de pe arcada. Pentru aceasta este necesara o radiografie panoramica pe care o puteti expedia electronic pe e-mail nostru astfel micsorind numarul de vizite. Dupa ce vom analiza totul vom spune cu precizie pasii care este necesar sai realizati in continuare. Implantarea se realizeaza in 1-2 sedinte in dependenta de nr implantilor, dupa care peste 2 saptamini veniti la un control profilactic la care se stabileste data protezarii pe implanti. Va asteptam la noi in clinica, programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.