Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: ecaterina t
as vrea sa stiu cit costa implantarea unui dinte din fata? merci anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Ecaterina, un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor, la a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea. Deci tot procesul este compus din doua etape: interventia chirurgicala si protezarea. In cazul D-ra nu o sa ramineti fara dinte (tii), fiindca dupa fixarea implantului in timp de 2-3 zile se confectioniaza o proteza temporara, care in viitor va fi inlocuit cu dintele propriu-zis. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Inga
Buna,vreau sa va intreb cit costa alungirea/cresterea unui dinte,implantul unui dinte si daca e posibil de pus aparat dentar(brackets) doar pentru 1 dinte care trebuie miscat 2 mm,si cit coasta? Ответ специалиста:

Buna Ziua, Inga. Un singur bracket nu va aduce nici un efect, va fi doar ca o mica "bijuterie" pe dinte, fiindca sistema brackets nu lucreaza daca nu are arcul de baza, si restul necesar. In cazul Dvs, va recomandam un aparat mobil: o placa sau ceva mai performant o capa de silicon : trainer, care va contribui la pozitionarea dintelui in pozitia corect, sau doar sa efectuati o restaurare a dintelui. Sistema de breckets costa de la 450 euro, restaurarea dintelui costa de la 780 lei, un implant -225 euro. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: nelly
buna ziua, imi puteti zice, va rog, la ce pret sunt protezele(coronitele)in cazurile cind coroana e distrusa total/partial si chiar lipsa dintelui???? va multumesc!!! Ответ специалиста:

Buna Nelly, reconstruirea dintelui se face prin metoda de restaurare sau protezare. Restaurarea dintelui costa de la 780 lei in sus, coroana metaloceramica costa 1288 lei. Daca dintele lipseste atunci cea mai avantajoasa metoda de tratament este cea cu implantarea , desigur daca nu sint careva contraindicatii generale (diabet zaharat s.a). In acest caz D-stra puneti un implant si il acoperite cu coronita doar pe el fara a trauma dintii vecini, realizind astfel un dinte artificial care se misca individual conform biomecanicei lui. Daca se aplica metoda cu punte dentara , atunci se prepara doi dinti vecini si se acopera 3 coroniti( cite una pe fiecare dinte stilp si una la mijloc in locul dintelui lipsa). Diferenta de pret intre prima si cea de-a doua metooda de tratament este foarte mica. Implantare se efectuiaza intr-o vizita. Inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). La a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea pe un implant, foarte des daca e posibil noi facem expres protezarea pe un implant peste 2 saptamini. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. O coroana metaloceramica pe un dinte costa 1288 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: ion busuiok
BUNA ZIUA INTREBAREA ME ESTE NU AM 4 MASELE 3 INPREUNA JOS IN PARTEA DREAPTA SI UNA IN PARTEA STIGA SUS AS VRE PUTINA INFORMATIE SI SA STIU CIT POATE SA COSTE CA SA INCEPI PRIGATIREA.. Ответ специалиста:

Buna Ion, daca radacina dintelui lipseste atunci se instaleaza un implant care se acopera cu coroana. Un implant impreuna cu conformatorul gingival, anestezia, viziografia in timpul interventiei, controlul profilactic si interventia chirurgicala costa 225 de euro. Implantarea dureaza 15-20 minute (instalarea unui implant), la a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea. O coroana meteloceramica pe un implant costa -1760 lei. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Victoria
Buna ziua,spuneti-mi va rog,cit costa 4 implanturi si 2 placi?,va rog frumos,tatal meu nu are nici un dinte in gura si as vrea sa-i fac o surpriza. Ответ специалиста:Buna ziua Victoria, desigur noi va putem veni in ajutor D-stra si tatalui.  Totul depinde ce tip de proteza se va aplica. In clinica noi facem proteze pe implante la care v-ati referit D-stra si proteze de neylon.  In cazul protezei pe implante este necesar de instalat minimum 2 implante pe fiecare maxilar (225 euro o unitate ) plus la fiecare implant merge un atasment care uneste proteza de implant, face legatura intre aceste doua constructii, fiecare atasment costa 45 euro si deacum insusi proteza pe un maxilar 540 euro. Instalarea implantilor se efectuiaza timp de 1 ora, dupa ce sa efectuat   procedura de implantare se asteapta 2-3 luni pentru osteointegrare, si dupa aceasta se aplica proteza. In clinica noastra noi utilizam implante de productie izrailiteana alifa-bio si similare acestora, de tip filet ( surub) confectionate din titan. Acest tip de implante sint bine tolerate, biocompatibile cu tesuturile organismului uman si avind o carelatie ideala intre pret si calitate. Interventia de istalare a acestui tip de  implante  este mai putin traumatica si inofensiva fata de implantele in placa. Deoarece este lipsa tatala a dintilor are loc atrofie osoasa( osul se micsoreaza in volum) creind dificultati pentru instalarea implantilor, la fel important pentru implantare este daca tatal D-stra sufere de maladii generale ca diabet zaharat, maladii ale singelui s.a. care sint contraindicatii pentru implantare.Care este diferenta dintre protezele pe implant si cele simple care se fixeaza pe cimpul protetic datorita vacumului dintre proteza si apofiza alveolara: instalind implante opriti atrofia osoasa, proteza se fixeaza intim pe cimpul protetic, nu cade, nu necesita inlaturarea dupa fiecare masa si in timpul somnului  din cavitatea bucala, nu traumeaza mucoasa gingivala, fara a produce ulceratii si eroziuni, perioada de adaptare foarte scurta,estetic arata foarte bine ceia ce este contrar opus cu proteze simple. Pentru a va da un raspuns corect medical este necesara o consultatie unde medicul efectuind metode de diagnostic computerizate va stabili nivelul de atrofie osoasa, va stabili planul de tratament si costul acestuia. Programarea pe tel. 888-211. Va asteptam la noi in clinica.

Amănunţit
Вопрос от: Ecaterina
Buna ziua, am 38 ani si de citiva ani mi s-a diagnosticat inceput de parodontoza doar ca in ultimul an in urma unor situatii stresante am observat ca gingiile sau retras destul de mult. Imi puteti spune daca in clinica Dumneavostra se poate trata parodontoza si care este procedura si costul. Multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Ecaterina, pentru a va da un raspuns corect medical e neaparat o consultatie pentru a stabili nivelul de atrofie osoasa, in dependenta de gradul ei se alege si tipul tratamentului. Paradontoza este o maladie care se dezvolta pe fon de patologie generala, pentru a atinge un oarecare succes se face un tratament complex. Initial se fac un sir de investigatii pentru a gasi cauza, tratamentul este compus atit din imunostimulatoare si preparate keratoplastice.Va asteptam la noi in clinica, programarea pe tel 888-211sau cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: florin
Va salut! Am 42 de ani si dintotdeauna am avut probleme cu dintii.Am 2 proteze metalo ceramice in gura de 5 ani, cea superioara alcatuita din 12 dinti iar cealalta din 13.Proteza superioara se misca din ce in ce mai tare, cred ca peste putin timp o sa cada, iar de sub cea inferioara, gingia incepe sa " coboare", am senzatia ca dintii originali au inceput sa se miste,un dezastru.As vrea sa stiu la dvs., avand in vedere ca va scriu din Italia cam cat m-ar costa +sau- sa-mi refac toata gura, ptr, ca aici nu te poti apropia ce preturi au. Va multumesc anticipat. Ответ специалиста:


Buna ziua Florin!Ne va fi foarte util sa avem  radiografia dvr panoramica digitala.Ne-o puteti trimite prin posta electronica.Aceasta ne  orienteaza cu privire la numarul dintilor restanti si starea lor,altfel este mai dificil de estimat volumul de lucru si costul acestuia.Preturile sunt afisate pe saitul nostru,o unitate de metaloceramica costa 75 de euro.Dar exista mai multe variante de protezare,de exemplu,protezarea pe implante sau cu ceramica pe suport de oxid de titan  sau zirconiu.Costul lucrarii va fi diferit in functie de planul de tratament ales.Cand va fi posibil sa veniti la consultatie,vom evalua mai exact situatie clinica,pana atunci asteptam radiografia dvr.Programarea la tel. 888-211.

Amănunţit
Вопрос от: ionel
salut , va rog sa-mi spuneti cat ma costa inalbirea dintilor ? am 29 de ani braila Ответ специалиста:

Buna Ionel, albirea poate fi efectuata pe loc in clinica dar si la domiciliu. Fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 1 ora costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 45 min costa 2500 lei. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei. Igiena profesionala (curatirea dintilor) costa de la 448 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.