Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Sergiu
Buna, spuneti-mi va rog cit ar costa sa pui niste dinti ceva artficiali de ceramica si cit ar costa? Pentruca ca numi mai creste 2 dinti de mult Ответ специалиста:

Buna Ziua Sergiu, o coroana metaloceramica costa 1288lei. In situatia Dvs. va recomanda sa faceti o radiografie panoramica pentru a vedea din ce cauza nu au crescut cei doi dintii, dupa care daca radiografia ne va arata ca cei doi dinti nu se vad nici pe radiografie implantati adinc in os, atunci cel mai bine sa faceti doi implanti si coronite metaloceramece pe implant neatingind dintii sanatosi, iar daca pe radiografie se vor vedea cei doi dinti implantati adinc in os atunci ve-ti apela la un tratament chirurgical-ortodontic. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: petru
Buna ziua medicul mi-a stabilit diagnoza parodantoza in stare avansata este nevoe de a "adauga vre-o 15 dinti nu prin implant cit ar costa toata procedura? Ответ специалиста:

Buna ziua Petru, sa intelegem ca acesti 15 dinte sint necesari pe ambele maxilare. E cam problematic deoarece ca sa nu faceti implantare dar sa fixati o punte trebuie sa existe careva numar de dinti stabili bine implantati pe care se va sustine puntea. Nu putem face o punte cu 5 dinti artificiali cu sprijen pe un dinte natural. Daca nu sinteti din localitate si aveti posibilitatea sa ne expediati o radiografie panoramica ar fi foarte bine, o putem analiza si va da un raspuns concret la cazul D-stra. O unitate de metaloceramica costa 1288 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: georgescu carmen
buna ziua. puteti sa-mi spuneti cateva denumiri de implanturi cu zirconiu. si cateva clinici unde se fac, in bucuresti. dar implanturi cu zirconiu, NU coroane ceramice cu zirconiu. puteti sa-mi raspundeti mai bine pe mail? va multumesc. Ответ специалиста:

Buna Gergescu, clinica noastra se afla in Chisinau si nu sintem la curent care clinici din Bucuresti se ocup cu fixarea implantilor din zirconiu. Deoarece nici noi nu utilizam in practica acesti implanti din cauza ca ei nu s-au aratat din partea cea mai buna in practica, sint absolut netede din care cauza contacteaza cu tesuturile doar in 30-40%, astfel osteointegrarea sau fuziune cu ţesutul osos nu se poate întâmpla, nu pot fi instalate sub unghi deoarece apar fisuri, absolut sint contraindicate in zona frontala, sint foarte rar utilizati si inlocuiti cu cei din titan.

Amănunţit
Вопрос от: Radu Cantir
cat costa un implant impreuna cu coronita? Ответ специалиста:

Buna ziua Radu, un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei . Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie, programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md

Amănunţit
Despre clinica

Клиника Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinicii stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinică modernă,care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului.Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.