Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Rodica
Buna ziua, intrebarea mea este cum pot eu sa imi pun un implant de dinte fiind peste hotare,adica timpul de sedere la moldova este un concediu de 4 saptamini,dar procedura dureaza undeva la 6 luni? Ответ специалиста:

Buna ziua Rodica! Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 4-5 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Nu trebuie de asteptat 3-6 luni in Chisinau, prima vizita la noi pentru inerventia chirurgicala si a doua peste 3-6 luni pentru protezare. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Svetlana C.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati: este necesara extractia maselelor din minte in cazul cind acestea sunt deja formate doar ca sunt impactate in maxilar - impactare angulara, in situatia in care intentionez sa port aparta dentar la recomandarea medicului. Nu ma deranjeaza aceste masele, nu am dureri. Ответ специалиста:


Buna ziua Svetlana, daca doriti pe viitor sa urmati un tratament ortodontic si molarii 3 (masele de minte) nu sint bine aliniate in aracada dentara e necesara extractia lor. In procesul tratamentului ortodontic au loc deplasari dentare ceea ce necesita spatiu, preexestenta molarilor 3 creaza insuficienta de spatiu
pentru miscarile ortodontice. Ulterior poate deveni imposibil fixarea unui sistem brecket si activarea acestuia, sau o recidiva dupa sinile tratamentului. Cu certitudine va putem raspunde dupa ce vedem radiografia D-stra si situatia clinica. Va asteptam la noi in clinica. Programarea pe tel.: 888-211.

Amănunţit
Вопрос от: Corina
Buna!am si eu o intrebare,am o probelma cu un dinte de lapte,care nu mi-a cazut inca,insa am 21 ani.Dintele de otel e in interior,pt ca am facut poza interioara,vreau sa stiu daca e posibil ceva de facut si cit m-ar costa asa ceva.ms Ответ специалиста:

Buna, Corina. In cazul Dvs. ar fi bine sa apelati la un tratament chirurgical-ortodontic, initial va fi cel chirurgical, care va consta in extractia dintelui de lapte,dupa care la nivelul unde este implantat dintele permanent (cel de otel) se va face o excizie de mucoasa si os (o ferestruica) pentru a descoperi dintele permanent, urmatoarea etapa fiind tratamentul ortodontic, in care prin intermediului sistemei brascket dintele permanent va fi tras in pozitia corecta in arcada. Este un tratament indelungat si necisita rabdare, brecketii costa de la 450 euro o arcada, interventie chirurgicala, efectuarea unei "ferestruici" in os si descoperirea dintelui neerupt, care va costa 672 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: violeta
cit costa un implant dintar, de la si pina, multumesc Ответ специалиста:

Buna Violeta! Inserarea implantului costa 225 euro (costul este fix) inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora Adin, Alpha Dent (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Reconstruirea tesutului osos costa de la 150 euro in sus. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Marandici Evelina
Buna ziua! As vrea sa intreb daca se poate efectua albirea dintilor la un copil de 14 ani, care-ar fi metoda , cit costa (dintii sunt aproximativ albi, doar putin putin se ing. si as vrea sa previn aces lucru) Ответ специалиста:

Buna Evelina! Albirea chimica se poate efectua de la virsta cind este definita eruptia dentara, cel mai bine ar fi de la 16 ani. La virsta de 14 ani se poate efectua albirea mecanica, Air Flow, care sub presiune de apa si aer cu un praf special albeste dintii cu 1-2 nuante, si ii ofera o stralucire naturala. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.