Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Nicoleta
Buna ziua, am și eu o întrebare. Am doar 18 ani, dar, din păcate, mi-am pierdut o măsea din cauza cariilor, și as vrea sa întreb dacă e posibil cu ajutorul aparatului ortodontic sa migreze ceilalți dinți sau măseaua din spate în locul spațiului liber? și cam cât ar costa? Ответ специалиста:

Buna Ziua, Nicoleta. Dintele lipsa il puteti restabili prin intermediul unui implant, care reprezinta radacina artificiala a dintelui, iar peste 3 luni dupa osteointegrarea implantului se aplica coroana pe implant. Costul unui implant e de 225euro, costul coroanei pe implant in 2 etape- 110euro sau 83 euro daca implantat intr-o etapa. O alta solutie de a inchide locul dintelui lipsa, este brackets sistema, care totodata va indrepta pozitia dintilor in arcada si le va pozitiona in ocluzie corecta (daca exista problema),insa in acest caz durata tratamentului este lunga, pina la un an, si mai mult. Costul brackets sistemei incepe de la 500 euro.Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Gutu Alina Victor
As vrea sami spuneti cum decurge procesul implantului,in urma unui accident ap pierdut dintele din fata,a trecut de atunci sase luni as vrea sa plec din tara si de urgenta trebuie sal refac,cit ma costa?implantul am inteles ca e 225 dar dintele aparte se achita si lucrul tot,da?corect am inteles?si inca o intrebare:dupa ce se stabileste implantul dupa ce perioada se pune dintele?cit dureaza in total cu tot cu implantarea dinteleui? Ответ специалиста:

Buna Alina! Da inserarea implantului si coronita pe implantul se achita aparte (225 euro+110 euro). Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Adin (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 110 euro. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Crudu Ana Valeriu
buna....problema mea e urmatoarea: pe la 14 ani mi-a cazut ultimul canin,din cauza ca dintii imi crescusera cam strimb, acesta nu a avut loc sa creasca normal,astfel incit a crescut mai inauntru si pare ca am loc gol in locul caninului.....la un consult stomatologului mi s-a recomandat implant....as dori sa aflu mai multe despre aceasta posibilitate...multumesc anticipat! Ответ специалиста:

Buna ziua Ana. Implant este partea care se aseamana cu un surub si se plaseaza in os, el are rolul radacinei, nu se vede in cavitatea bucala si este confectionat din titan. Un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie Informatie suplimentara la consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Rodika
Buna seara.Puteti sa-mi spuneti cit costa Bracketii din safir si Bracketii estetici Damon 3? Ответ специалиста:

Buna ziua Rodica, noi dispunem de o varietate mare de aparate ortodontice si pretul lor desigur ca este diferit, dar as vrea sa va explic ca in dependenta de gradul de manifestare a patologiei se alege si tipul aparatului ortodontic care poate fi un treiner, o placa ortodontica sau brecheti, totul este stabilit de medic. Referitor la brechetii de safir, in cazul in care cade sau se desprinde un brechet acesta nu poate fi aplicat din nou, se procura altul nou si se fixeaza, plata pentru brecheti o achita pacientul, ceia ce influenteaza la pret, nimeni nu va poate spune de cite ori va cadea la D-stra brecheti si daca vor cadea acestea. Sistemele din ceramica au avantajul ca chiar daca sa dizlipit un brechet acesta poate fi curatit si fixat la loc.Pentru informatie mai amanuntita va asteptam la o consultatie unde medicul va analiza cazul clinic, va stabili planul de tratament si costul acestuia, programarea la tel:888-211. Va asteptam la noi in clinica.

Amănunţit
Вопрос от: Daniela
Buna ziua!Am si eu o problema care as dori sa o rezolv cu ajutorul dvs.Am depistat ca am un inceput de carie a celor doi dinti din fata.Ma intereseaza daca e posibil cumva de lecuit,incit sa nu se observe acest defect.De ce este nevoie si ma intereseaza mai mult de citi bani voi avea nevoie? Ответ специалиста:


Buna ziua Daniela!De obicei intr-un inceput de carie accesul spre cavitate se face prin suprafata interioara in asa fel incat defectul ramane invizibil.Culoarea obturatiei(plombei) se poate adapta perfect la culoarea dintelui si atunci numai dumneavoastra veti sti ca aveti plomba la dintele din fata.Pentru tratament este nevoie de prezenta dvr., costul acestuia depinde in mare parte de materialul de plombare si poate fi intre 450 si 800 de lei. Programarea la tel.: 888-211 (079750332).
 

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.