Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: ecaterina
buna ziua! as vrea sa aflu pretul mediu la un implant cu filet si daca se poate implanta si in timpul sarcinii. va multumesc mult Ответ специалиста:


Buna ziua Ecaterina. Implantarea este o micro interventie chirurgicala care necesita ca si toate celelate o pregatire preoperatorie, cu efectuarea radiografiei( se interzice efectuarea in timpul sarcinei) sau poate si a tomografiei computerizate ( aceasta ce tine de etapa preoperatorie), dupa implantare este necesar de urmat o cura de tratamnet care imbina in sine pe linga vitaminoterapie, antiinflamatoare si antibiotice ceea ce n-ar fi de dorit de administrat pe parcursul sarcinii. Tineti  cont si de faptul ca implantul este un corp strain care va fi instalat in organismul D-stra, iar acum cind  treceti o schimbare hormonala atit de radicala ar fi bine sa mai asteptati un pic, insa orice problema are rezolvarea sa, puteti sa va apropiati la o consultatie pentru a gasi o alta iesire din situatie daca e o urgenta. Un implant impreuna cu procedura de implantare, toata interventia chirurgicala cu coroana metaloceramica costa 308 euro. Programarea la tel 888-211, va asteptam la noi in clinica.

Amănunţit
Вопрос от: nicoleta
buna seara..am o intrebare sunt insarcinata in 8 luni si am nevralgie,,,si de 2 saptamani ma doarea toata dantura de pe partea stanga,,,,nu mai stiu ce sa iau k cu no-spa numi trece deloc...seara stau si plang de durere!!!! Ответ специалиста:

Buna ziua Nicoleta, initial trebuie sa va adresati unui stomatolog pentru a determina cauza durerilor, poate nu este o nevralgie. D-stra sinteti convinsa ca aveti acest diagnostic, sau asa numiti D-stra durerea pe care o suportati? In cazul neuralgiilor caracterul durerilor sint altfel , ele apar la atingera asa numitor zone triger si sint de scurta durata pina la citeva minute doar ca sint de o intensitate foarte mare, si nu sint doar noaptea , apar permanet cind va atingeti de aceste zone, de obicei aceste sint pielea sau gingiile. Trebuie exclus faptul unui proces inflamator periapical la nivelul molarilor sau o eruptie dificila a dintelui 8 ( masea de minte). Va recomandam sa va apropieti la Spitalul de Urgenta in sectia COMF( CHIRURGIE- ORO-MAXILO-FACIALA)blocul 1 et 6 sau va apropiati la noi in clinica . Programarea pe tel 888-211 sau www.cviadent.md Succes

Amănunţit
Вопрос от: natalia
e posibil de facut implant la totii dintii, si cit costa? sau imi puteti propune alt ceva................multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Natalia, implantare totala se face atunci cind lipsesc toti dintii sau cind acestea sint prezenti dar nu pot fi tratati din careva cauze. Se implanteaza minimum cite 8 implanti la un maxilar fiecare implant costind a cite 225 euro. In dependenta de virsta se pot adapta si alte alternative ( proteze mobillizabila pe implanti, in acest caz se implanteaza doar cite 3-4 implanti in zona frontala ; proteza totala). O coroana metaloceramica pe un implant costa 1670 lei, proteza totala mobilizabila pe implanti - 750 euro. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti). Va asteptam la noi in clinica la o consultatie.

Amănunţit
Вопрос от: Corina
Buna!am si eu o intrebare,am o probelma cu un dinte de lapte,care nu mi-a cazut inca,insa am 21 ani.Dintele de otel e in interior,pt ca am facut poza interioara,vreau sa stiu daca e posibil ceva de facut si cit m-ar costa asa ceva.ms Ответ специалиста:

Buna, Corina. In cazul Dvs. ar fi bine sa apelati la un tratament chirurgical-ortodontic, initial va fi cel chirurgical, care va consta in extractia dintelui de lapte,dupa care la nivelul unde este implantat dintele permanent (cel de otel) se va face o excizie de mucoasa si os (o ferestruica) pentru a descoperi dintele permanent, urmatoarea etapa fiind tratamentul ortodontic, in care prin intermediului sistemei brascket dintele permanent va fi tras in pozitia corecta in arcada. Este un tratament indelungat si necisita rabdare, brecketii costa de la 450 euro o arcada, interventie chirurgicala, efectuarea unei "ferestruici" in os si descoperirea dintelui neerupt, care va costa 672 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.