Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Elena
Bună ziua. Port aparat dentar sus de un an şi 5 luni, iar jos de 5 luni. Muşcătura nu este 100 %, dinţii de sus fiind mult peste cei de jos. Medicul ortodont mi-a recomandat elasticuri, dar după o lună nu văd niciun efect. Cît mai durează să port elasticul şi dacă există o metodă mai eficientă, sigură şi rapidă şi dacă e posibil de scos braketii de sus. Ответ специалиста:

Buna, Elena, medicul ortodont al Dvs. face totul corect, elasticile sunt necesare pentru a corecta ocluzia Dvs., dar ca fara sistema brackets la nivelul arcadei superioare aceasta va fi imposibil. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: vadim
eu nu am cei patru dinti din fata de jos de la virsta de 8 ani , de atunci port coronita cu forma celor 4 dinti care ar trebui sai am, intrebarea mea este am vreo sansa ca sami intruduceti inplantul la toti patru dinti, vor tinea mult timp, doar ei sunt unul linga altul,si cam cit o sa ma coaste samii introduceti? si cit timp o sami eie ca sami introduceti acest implant????????/ mersi mult Vadim Ответ специалиста:

Buna ziua Vadim, daca D-stra ati atins virsta de 18 ani implantarea se poate realiza, totul depinde de starea tesutului osos in regiunea implantarii, pentru analiza avam nevoie de radiografie panoramica. Costul unui implant este de 225 euro, implantarea se realizeaza in decurs de 1-1.5 ore. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica , programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: ana botnariuc
Buna ,ma numesc Ana,am 18 ani.Am probleme cu dintii de cind ma stiu,vara aceasta am decis sa-mi fak dintii albi si frumosi.Cei doi dinti centrali de sus,incisorii sin mari,cu o mica pauza si prin parti sint cam valurosi,iar incisorii laterali sint mici si cam strimbi. As vrea sa stiu daca ar fi posibil de corectat acest lucru si cam,aproximativ,cit ar costa o stfel de procedura(am citit ceva asemanator in compartimentul"Restaurare")?daca m-ati putea ajuta as fi ce mai fericita!!! Ответ специалиста:

Buna ziua Ana, initial este necesara o consultatie pentru a analiza cazul clinic, sa vedem daca se poate redresa situati cu o restaurari sau este necesar de fixat sistemele cu brecheti dentari. Numai dupa ce vom vedea situatia clinica si vom alege metoda de tratament vom aprecia costul acestuia. Va asteptam la noi in clinica, programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: Viorica
Buna ziua ! Spuneti-mi va rog, dupa extragerea unei radacini, de cit timp este necesar sa se cicatrizeze rana pentru a face un implant si, respectiv, cind se v-a putea proteza ? Multumesc anticipat ! Ответ специалиста:

Buna Viorica, dupa extractia de obicei se asteapta de la 2 luni pentru a se forma un nou tesut osos, insa aceasta nu este lege totul depinde de organizm, foarte des noi facem extractia si implantarea in aceeasi zi. Inlocuirea implantului dupa extractia costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea, peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Bejenari Natalia Ion
Buna ziua! Am o intrebare la Dvs, spuneti-mi va rog frumos la ce pret este un implant? si cit costa procedeul de albire a dintilor? merci mult! Ответ специалиста:

Buna ziua Natalia, inlocuirea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 7 zile - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Albirea poate fi efectuata la domiciliu dar si pe loc in clinica. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 1 ora costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 45 min costa 2500 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.