Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: georgeta
buna ziua,eu locuiesc in italia si as avea nevoie de 6 implanturi pe arcada inferioara,ultimile 3 masele pe partea dreapta si ulimile 3 pe stanga.lipsa maselelor in decurs de multi ani au provocat rezorbtie osoasa.as vrea sa stiu daca radiografia panoramica este suficienta pentru a stabili posibili implanturi, va multumesc. Ответ специалиста:

Buna ziua Georgeta, daca D-stra aveti posibilitatea sa faceti in Italia o radiografie panoramica ar fi minunat, puteti sa o expediati apoi pe adresa noastra electronica si noi o vom analiza. Daca vor aparea careva dubii referitor la structura si grosimea stratului osos in locul implantarii, sau vor fi careva neclaritati apoi, numai atunci, noi indicam un alt tip de examinare si anume tomografia computerizata, accentuiez doar in cazul cind apar careva dificultati , in rest o radiografie panoranica initial este suficient. Va rugam sa specificati citi ani in urma au fost extrasi si care a fost cauza. Asteptam raspunsul D-stra. La necesitate ne puteti apela pe tel 888-211.

Amănunţit
Вопрос от: Ana
Buna ziua, imi puteti spune daca efectuati implanturi din zirconia sau titanium? Cele mai bune implanturi (probabil si cele mai scumpe), care sa arate natural si sa nu isi schimbe culoarea in timp, sa nu crape, la ce pret ajung in cazul unei masele? Si cat timp ar dura de la extractia maselei pina la finisarea lucrarii? Va multumesc frumos! Ответ специалиста:

Buna ziua Ana, implant este partea care se aseamana cu un surub si se plaseaza in os, el are rolul radacinei, nu se vede in cavitatea bucala si este confectionat din titan ,ceramica sau zirconiu. Cele mai practicate sint din titan,cele din ceramica sint abandonate, titan este un material biocampatibil cu tesuturile organismului uman din el se confectioneaza si implanti sau protezele la picioare, miini , acest tip de implante utilizam si noi. Implantele din zirconium sint absolut fara metal, la culoare se aseamana cu osul, sint absolut bioinerte, insa au si careva dezavantaje: sint absolut netede din care cauza contacteaza cu tesuturile doar in 30-40%, nu pot fi instalate sub unghi deoarece apar fisuri, absolut sint contraindicate in zona frontala la maxilarul superior. Dupa ce se instaleaza implantul in el se insurubeaza abatmentul pe care se imbraca coroana dentara.Coroanele sint din metaloceramica, toate coroanele au componenta fizionomica din ceramica iar metalul poate fi diferit( titan, crom- cobalt, crom- nichel,) tirconiu. Pentru a stabili care tip de coroane se atribui cazului D-stra e necesara o consultatie pentru a stabili tipul de ocluzie, nivelul atrofie osoase. Un implant din titan impreuna cu abatmentul, coroana de mataloceramica, interventia chirurgicala de implantare, anestezia, viziografia in timpul implantarii si controlul profilactic costa 320 euro. Ceea ce tine de perioada de la extractia dintelui si pina la protezare este diferita si depinde de urmatorii factori: - dupa extractie de obicei se asteapta de la 6 luni pina la 1 an pentru a se forma un nou tesut osos, insa aceasta nu este lege totul depinde de organizm, foarte des noi facem extractia si implantarea in aceeasi zi ; -dupa implantare pina la protezare este necesar de la 2-4 luni la maxilarul inferior si de la 3-6 luni la cel inferior pentru fenomenul de osteointegrare a implantului; -apoi in decurs de 5 zile se efectuiaza coronita dentara(in laborator) care se fixeaza pe implant in decurs de 30 min (in clinica). Va mentionam ca in dependenta de structura osoasa si starea generala a D-stra acesti termeni variaza. Programarea pe tel 888-211. Va asteptam la noi in clinica.!!!

Amănunţit
Вопрос от: Lilia
Buna! Vreau sa stiu cit m-ar costa albirea dintilor? Dintii mei naturali sint destul de albi, dar nu ma multumesc cu atit. Am 16 ani daca virsta are importanta. Ответ специалиста:

Buna Lilia! Albirea poate fi efectuata la domiciliu dar si pe loc in clinica. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in decurs de 1 ora in clinica costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in decurs de 45 min in clinica costa 2500 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti). Va asteptam la noi in clinica la o consultatie.

Amănunţit
Вопрос от: Gutu Alina Victor
As vrea sami spuneti cum decurge procesul implantului,in urma unui accident ap pierdut dintele din fata,a trecut de atunci sase luni as vrea sa plec din tara si de urgenta trebuie sal refac,cit ma costa?implantul am inteles ca e 225 dar dintele aparte se achita si lucrul tot,da?corect am inteles?si inca o intrebare:dupa ce se stabileste implantul dupa ce perioada se pune dintele?cit dureaza in total cu tot cu implantarea dinteleui? Ответ специалиста:

Buna Alina! Da inserarea implantului si coronita pe implantul se achita aparte (225 euro+110 euro). Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Adin (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 110 euro. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.