Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: svetlana zaharia
As vrea sa va intreb la baitelul meu de 3 ani ii ese 2 maseli si are dureri ce ii putem da de durere si are pete cafeni pe dintii nu multe dar ma ingrijoreaza cum le putem trata si de la ce se iau va multumesc. Ответ специалиста:

Buna Svetlana, la virsta aceasta adesea petele ce le observati pe dinti sint depuneri dentare care trebuie inlaturate, trebuie a periati deacuma dintii. Daca nu se inlatura atunci va adresati la stomatolog. Pentru dureruli de eruptie sint geluri specile ( dentinox, jogel) care se aplica pe gingi in locul cauzal. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Burlacu
Buna ziua.Am o problema la dinti ,sint cam strimbi,vreau sa stiu cit costa LUMINEERS pentru dinti,caci am inteles ca se indreapata dintii. Ответ специалиста:

Buna Lidia! LUMINEERS - servesc pentru a schimba culoarea dintilor, forma dintilor (inchide distemele si tremele prezente intre dinti), pentru a masca defectele smaltiene de pe suprafata vestibulara a dintelui, fisurile smaltului( dinti inghesuiti), migrarea partiala a dintilor, indeplinind totodata functia estetica. Pentru a schimba pozitia dintelui in arcada dentara se utilizeaza asa numitele VINEERS este o metoda invaziva si rapida de indreptarea a dintelui, metoda neinvaziva(fara prepararea dintelui), pentru a rezolva problema Dvs. este efectuarea tratamentului ortodontic (fixarea bracketilor). Costul tratamentului ortodontic e de 95euro (daca se aplica o placa ortodontica), 105euro (daca ca metoda de tratament ortodontic e trainerul) si sistema brackets incepind de la 450euro (o arcada). Costul lumineerilor ceramice este intre 250-450euro (de bucata pentru un dinte). Lumineerile de 250euro se confectioneaza timp de o saptamina, cele de 450 de euro timp de 5 saptamini. Costul vineerilor ceramice e de 250euro, iar a vineerilor tehnologiei Estet-X 1505 lei (procedura dureaza 40 min un dinte). Procedura de confectionare a lumineerilor si vineerilor din ceramica este practic aceeasi si se efectueaza in felul urmator: in clinica medicul obtine amprenta dintilor, care apoi se transmite in laborator, unde conform amprentei obtinute se confectioneaza lumineerile sau vineerile. Lumineerile sau vineerile confectionate, apoi sunt fixate de catre medic pe partea vestibulara a dintelui cu cimente adezive, diferenta e doar in aceia ca pentru a confectiona lumineerile dintele nu se prepara, in timp ce vineerile necesita prepararea (chelirea) dintelui. Lumineerile ca si vineerile poate fi numite o captuseala fina din ceramica, culoarea caria o alegiti Dvs. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aicihttp://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: lilia
salut,ma numesk lilia,am 22 de ani,am probleme cu dintii din fata 1 1,am avut 3 plombe si au cazut,am carie dentara..domn doctore vreau un sfat ce sa fac sa-mi pun iar plomba care tine numai un timp sau sami refac dintii ?implant?k de fiekare data imi cioplesk din dinti si de atitea ori no sa ramina nimik..ce ma sfatuiti?? mersi Ответ специалиста:

Buna ziua Lilia, extractia unui dinte si inlocuirea lui cu un implant este o metoda radicala de tratament, care se utilizeaza doar in cazurile cind nici un din metode tarapeutice si ortopedice nu mai poate fi aplicata. Trebuie de analizat cazul clinic si de stabilit cauza deslocarii frecvente ale obturatiilor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: andrei.andrei
Cit costa un implant (masea) Ответ специалиста:

Buna Andrei! Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Adin (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Andrei
Buna ziua.Nu am doua masele din partea de sus mai spre mijlocul gurii.Tot sus mai mult de jumatate de masea sa macinat si a ramas intreaga doar in fata.Vreau sa-mi inalbesc dintii.Spuneti va rog cit aproximativ mar costa totul.Multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua, Andrei! Dintele, care este partial distrus, in cazul daca radacina este pastrata, se poate de restaurat . In privinta dintilor care sunt extrasi exista citeva metode de tratament: restabilirea cu ajutorul implantelor sau cu puntea dentara, care poate fi confectionata din metal sau se poate de folosit puntea metalo-ceramica. Alegerea metodei depinde de situatia clinica si se stabileste dupa examenul clinic si radiologic. Inalbirea dintilor se efectueaza numai dupa igiena professionala a cavitatii bucale. Cind se efectueaza inalbirea se inalbesc numai dintii naturali. E de dorit de efectuat inalbirea dintilor si dupa aceea de restabilit dintii pentru o coincidenta mai buna intre culoarea dintilor naturali si celor artificiali. Din ceea ce cunoastem nu putem face un diagnostic precis doar aproximativ. Ar fi mai bine sa ne contactati la telefon 888-211 si sa va inscrieti la consultatie.Preturile sunt afisate pe sait.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.