Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: angela
buna ziua,as vrea sa stiu cit costa albirea dintilor..si daca e nevoie de mai multe proceduri Ответ специалиста:

Buna Angela, la noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora in clinica - 6892 lei. La albirea cu gel la domiciliu putem obtine o diferenta de 4-6 nuante, la fotoalbirea cu Zoom o diferenta de 6-8 nuante, preventiv se trateaza toate cariile si o igienizare profesionala cu tratament pentru senisibilitate care dureaza 10 zile acasa. Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Stela
Buna ziua, as vrea sa stiu cu cate tonuri in medie se inalbesc dintii la albirea cu gel, daca e nevoie de facut ceva inainte de aceasta procedura (detartraj etc). A doua intrebare, daca dintele s-a rupt si a ramas doar o parte mica, e posibil de-l restaurat sau e necesar de pus implant. Cat timp dureaza sa-l pui (cate sedinte)? Cat costa o consultatie? Multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Stella, consultatia costa 100 lei, daca ramineti la tratament 100 lei merg ca bonus in tratament, daca radacina dintelui fracturat este sanatoasa sau e posibil de tratat atunci acest dinte poate fi restaurat, restaurarea se realizeaza in decurs de o sedinta. La albirea cu gel la domiciliu putem obtine o diferenta de 4-6 nuante,la fotoalbirea cu Zoom o diferenta de 6-8 nuante, preventiv se trateaza toate cariile si o igienizare profesionala cu tratament pentru senisibilitate care dureaza 10 zile acasa. La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora in clinica - 6892 lei. Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Corina
Buna!am si eu o intrebare,am o probelma cu un dinte de lapte,care nu mi-a cazut inca,insa am 21 ani.Dintele de otel e in interior,pt ca am facut poza interioara,vreau sa stiu daca e posibil ceva de facut si cit m-ar costa asa ceva.ms Ответ специалиста:

Buna, Corina. In cazul Dvs. ar fi bine sa apelati la un tratament chirurgical-ortodontic, initial va fi cel chirurgical, care va consta in extractia dintelui de lapte,dupa care la nivelul unde este implantat dintele permanent (cel de otel) se va face o excizie de mucoasa si os (o ferestruica) pentru a descoperi dintele permanent, urmatoarea etapa fiind tratamentul ortodontic, in care prin intermediului sistemei brascket dintele permanent va fi tras in pozitia corecta in arcada. Este un tratament indelungat si necisita rabdare, brecketii costa de la 450 euro o arcada, interventie chirurgicala, efectuarea unei "ferestruici" in os si descoperirea dintelui neerupt, care va costa 672 lei. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Burlacu
Buna ziua.Am o problema la dinti ,sint cam strimbi,vreau sa stiu cit costa LUMINEERS pentru dinti,caci am inteles ca se indreapata dintii. Ответ специалиста:

Buna Lidia! LUMINEERS - servesc pentru a schimba culoarea dintilor, forma dintilor (inchide distemele si tremele prezente intre dinti), pentru a masca defectele smaltiene de pe suprafata vestibulara a dintelui, fisurile smaltului( dinti inghesuiti), migrarea partiala a dintilor, indeplinind totodata functia estetica. Pentru a schimba pozitia dintelui in arcada dentara se utilizeaza asa numitele VINEERS este o metoda invaziva si rapida de indreptarea a dintelui, metoda neinvaziva(fara prepararea dintelui), pentru a rezolva problema Dvs. este efectuarea tratamentului ortodontic (fixarea bracketilor). Costul tratamentului ortodontic e de 95euro (daca se aplica o placa ortodontica), 105euro (daca ca metoda de tratament ortodontic e trainerul) si sistema brackets incepind de la 450euro (o arcada). Costul lumineerilor ceramice este intre 250-450euro (de bucata pentru un dinte). Lumineerile de 250euro se confectioneaza timp de o saptamina, cele de 450 de euro timp de 5 saptamini. Costul vineerilor ceramice e de 250euro, iar a vineerilor tehnologiei Estet-X 1505 lei (procedura dureaza 40 min un dinte). Procedura de confectionare a lumineerilor si vineerilor din ceramica este practic aceeasi si se efectueaza in felul urmator: in clinica medicul obtine amprenta dintilor, care apoi se transmite in laborator, unde conform amprentei obtinute se confectioneaza lumineerile sau vineerile. Lumineerile sau vineerile confectionate, apoi sunt fixate de catre medic pe partea vestibulara a dintelui cu cimente adezive, diferenta e doar in aceia ca pentru a confectiona lumineerile dintele nu se prepara, in timp ce vineerile necesita prepararea (chelirea) dintelui. Lumineerile ca si vineerile poate fi numite o captuseala fina din ceramica, culoarea caria o alegiti Dvs. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aicihttp://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Bejan Irina Gheorghe
Buna ziua, am 17 ani, si timp de 15 ani am consumat apa care continea o cantitate mare de flor. Din aceasta cauza dintii mei s-au ingalbenit.Puteti sa-mi spuneti va rog e posibila inalbirea in cazul meu? Am incercat mai multe metode naturaliste de inalbire, insa nu ma ajuta nimic, chiar am incercat sa-mi spal dintii cu pasta care nu contine flor, insa nici un rezultat. Cel mai mult imi doresc sa-mi inalbesc dintii, prin orisicare metoda. Si daca e posibil va rog sa-mi spuneti cit ar costa? Va rog mult sa ma ajutati!!1 Ответ специалиста:

Buna Irina, in cazul flourozei cel mai bine ar fi de facut albirea Zoom 3 Discus Dental( procedura dureaza 45 minute). Se poate de facut Dash Discus Dental ( procedura dureaza 45 minute) - 2500 lei. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, insa totul depinde de gradul de manifestare a patologiei, in cazuri grave se face tratament cu fatete directe (1450lei, tratarea se efectuiaza 3-7 zile) sau indirecte ( ceramice- 2767 lei pentru un dinte, confectionarea fatetelor- 7-10 zile), sau se recurge ca coronite (o coroana metaloceramica costa 1288 lei). Pentru informatie detaliate ar fi bine sa va apropieti la o consultatie unde vom stabili gravitatea procesului si metoda de tratament sau albire. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.