Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: barba maria
buna!am 21 de ani vreau sa scot dintele de lapte pentru ca se stica!as vrea un implant dar e putin loc pentru el.ce sa fac?e drept ca gingia se inegreste de la implant? Ответ специалиста:

Buna Maria, initial trebui de realizat o radiografie panoramica pentru a exclude prezenta dintelui permanent inclus. Daca nu este suficient spatiu pentru implantare se inchide spatiul cu brecheti. Referitor la schimbarea culorii in regiunea implantului nu este adevarat. Culoare se schimba uneori de la coronitele care sint facute necalitativ si nicidecum de la implant. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: gheorghe
Spunetimi va rog dupa cit timp de la extractia dintelui se poate face implantul? Ответ специалиста:

Buna ziua Gheorghe, dupa extractie de obicei se asteapta de la 2 luni pina la 1 an pentru a se forma un nou tesut osos, insa aceasta nu este lege totul depinde de organizm, foarte des noi facem extractia si implantarea in aceeasi zi. Va mentionam ca in dependenta de structura osoasa si starea generala a D-stra termeni variaza. Un implant impreuna cu conformatorul gingival, anestezia, viziografia in timpul interventiei, controlul profilactic si interventia chirurgicala costa 225 de euro.Procedura propriu-zisa dureaza 15 de minute (un implant). Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Botezaru Galina
Buna ziua. Doresc să aflu cam cît costă un implant şi un dinte metaloceramică? Dinţii bolnavi sunt extraşi deja de o lună în urmă. Mulţumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Galina! Un implant impreuna cu conformatorul gingival, anestezia, viziografia in timpul interventiei, controlul profilactic si interventia chirurgicala costa 225 de euro.Procedura propriu-zisa dureaza 15 de minute (un implant). Coroana metaloceramica pe un implant costa 110 de euro. Dupa extractie de obicei se asteapta de la 2 luni pina la 1 an pentru a se forma un nou tesut osos, insa aceasta nu este lege, totul depinde de organizm, foarte des noi facem extractia si implantarea in aceeasi zi. Dupa implantare pina la protezare este necesar de la 2-4 luni la maxilarul inferior si de la 4-6 luni la cel inferior pentru fenomenul de osteointegrare a implantului. Apoi in decurs de 5 zile se efectuiaza coronita dentara (in laborator) care se fixeaza pe implant in decurs de 30 min (in clinica). Va mentionam ca in dependenta de structura osoasa si starea generala a D-stra acesti termeni variaza. Pentru informatie suplimentara va asteptam la o consultatie. La o consultatie medicul va stabili indicatia pentru implantarea dintilor. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Bostan Veronica
Buna ziua!As avea nevoie de o parere din partea dumneavoastra.Am o masea de minte care ma deranjeaza, nu ma doare deloc insa am avut pusa o coroana dentara deasupra.De curand, aceasta coroana a cazut si a ramas dintele plombat.Mi s-a rupt o bucatica din el si as vrea sa stiu daca mai poate fi salvat sau este mai bine de extras.De asemenea, as vrea sa stiu care este pretul pentru extragerea unei masele de minte. Programarea la consultatie se poate face cu cate zile inainte? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!O zi buna! Ответ специалиста:

Buna Veronica, indicatiil pentru extractia unui dinte sint foarte restrinse, atunci cind este un proces inflamator cut sau cronic in acutizare care nu poate fi retretat, pozitie anarmala a dintelui, fractura coroanei dentare sub margina gingivala mai mult de 2-3 mm. Daca acest dinte nu are nici un fenomen din cele enumarate mai sus atunci posibil el poate fi reconstruit printr-o constructie ortopedica sau restaurare dentara. Pentru a va da un raspuns sigur este necesara o consultatie, programarea se poate face preventiv cu citeva zile inainte atit on-line cit si pe tel 888-211. Pretul unei extractii variaza in dependenta de gravitataea extractiei, de la 134 lei si mai mult.Va asteptam la noi in clinica!!!Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Inga Crucean
Buna ziua,am si eu o problema, fetita mea de 1 an si 4 luni si-a muscat buza de jos de vreo 2 luni si are o bucatica de buze pe interior desprinsa, necicatrizata,asa ca un coltisor,citeodata este mai mica alba dar uneori parca e mai umflata si vinata, am fost la un medic si nea zis ca trebuie inlaturata dar numai cu anestezie totala.ce puteti sa ne spuneti? si de la ce virsta se poate face cu anestezie locala sau daca sint careva reactii sau riscuri la anestezia totala.Va multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna Ziua Inga, la virsta copilului Dvs. se poate da facut atit anestezia locala cit si cea generala, unica problema este ca la anestezie locala copilul nu va sta linistit, si nu va permite inlaturatrea portiuni celei de mucoasa care permanent se inflameaza, de acea va sfatuim sa faceti anestezie generala.

Amănunţit
Вопрос от: Valentina
Buna ziua, intrebarea mea este legata de asa numitul dinte fluturas, care este provizoriu si care se foloseste in caz de urgenta. Sunteti amabil sa-mi dati mai multe detalii cu privire la acesta, cam cat timp poate dura si daca este eficient. Va multumesc pt timpul acordat. Ответ специалиста:

Buna ziua Valentina, acest tip de proteza se efectuiaza in decurs de 2-3 zile , este foarte efecient pentru functia masticatorie si pentru mentinerea spatiului fara a migra dintii vecini. Dintele care este in proteza se aseamana dupa culoare cu dintii naturali si nu difera absolut de acestia, masa acrilica in care este implantat dintele arata ca gingia naturala. Acest gen de proteza nu se efectuiaza pe o perioda lunga ( 1-2 ani) dupa care necesita rebazare. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.