Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Cristina Tatari
Buna ziua, am 17 ani si am coltii crescuti foarte de sus si is foarte uriti, m-am gindit ca as pute sa-mi implantez.... si as vrea sa vad cam cit costa......multumesc mult Ответ специалиста:

Buna Cristina, in nici un caz nu extrageti dintii D-stra si nu aplicati implanti la asa o virsta asa tinara. Situatia D-stra poate fi rezolvata prin tratamentul ortodontic. D-stra aveti cea mai avantajoasa virsta pentru tratament ortodontic. Brecketii costa de la 450 euro in sus (o arcada). Va asteptam la noi in clinica la o consultatie ortodontului. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Mandric Stefan
La partea de sus mai am doar 2 dinti in fata, in rest lipsa si toate maselele la partea de sus. Cate implanturi necesita pentru a reface dantura? Ответ специалиста:

Buna ziua Stefan, sus aveti nevoie de minimum 6 implant, iar jos daca va lipsesc molarii atunci de 4 implanti aveti nevoie. Un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor, la a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea. Deci tot procesul este compus din doua etape: interventia chirurgicala si protezarea. In cazul D-ra nu o sa ramineti fara dinte (tii), fiindca dupa fixarea implantului in timp de 2-3 zile se confectioniaza o proteza temporara, care in viitor va fi inlocuit cu dintele propriu-zis. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: PETRU
Am o problema cu dintii ,imi trebuie o coroana la dinti ,toti dintii din fata de sus si de jos sunt strimbi. Cit o sa coste aceasta interventie? Ответ специалиста:


Buna ziua Petru, deci ceea ce tine de dinti strimbi, ei se pot corecta cu ajutorul aparatelor ortodontice(brecheti), nu e nevoie de acoperit toti dinti cu coroane pentru a le carecta pozitia. Pentru a fixa coroane  dintii se supun prepararii si depulparii ceea ce nu e prea bine, desigur daca dintii D-stra sint deacum depulpati  si au obturatii masive atunci se poate recurge si la tratament ortopedic(protezare). Pentru a decide ce tip de tratament Va convine este necesara o consultatie, sa analizam cazul clinic si sa intocmim planul de tratament, dupa care vom calculam si pretul acestuia, nu va putem spune cit o sa coste deoarece nu stim cite unitati de coroane aveti nevoie. Va asteptam la noi in clinica sintem siguri ca vom gasi o solutionarea a problemei D-stra. Programarea pe tel.: 888-211. 

Amănunţit
Вопрос от: lia
spuneti-mi va rog cat costa fatetarea unui dinte si in cat timp se face procedura. Ответ специалиста:

Buna ziua Lia. Fatete directe costa 870-1450 lei, tratarea se efectuiaza 3-7 zile. Fatete indirecte ( ceramice) costa 2767 lei pentru un dinte, confectionarea se efectuiaza 7-10 zile. Mai favorabil de aplicat fetete directe (fotopolimerizabile). Avantajul fatetelor directe fata de cele indirecte (ceramice) este ca ele sint mai subtire, se adapteaza mai bine gingival si un procent minim de aparirtie a cariei secundare. Pentru informatie detaliate ar fi bine sa va apropieti la o consultatie unde vom stabili gravitatea procesului si metoda de tratament. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: elena
buna ziua...am o problema observata de ceva timp....cum pot inlatura mirosul neplacut,cutoate ca nu am avut asa probleme niciodata si am un regim de curatare a dintilor normal,cel putin de 4 ori fac periaj pe dinti in zi....??? Ответ специалиста:

Buna Elena, periajul de 4 ori pe zi nu e deloc normal riscati sa capatati o recesiune gingivala care foarte greu se rezolva, Mirosul din cavitatea bucala poate avea direrite cauza ( patologie a sistemului gastrointestinal, sau maladie a gingiilor) care deobicei ramin neobservate. Va asteptam la o consultaie pentru a analiza situatia clinica si a planifica tratamentul. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.