Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Alina Popescu
Buna ziua. As dori foarte mult sa aflu de la ce virsta se permite inalbirea dintilor si la ce preturi as putea beneficia de acest serviciu? Ответ специалиста:

Buna ziua Alina, albirea se permite a face dupa ce s-a definit eruptia dintilor permenenti, de dorit ca sa treaca 1-2 ani dupa eruptia dentara, cind smaltul este bine remineralizat. La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora- 6892 lei (de la 16/05/11 o reducere de 15%). Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie unde se va aniliza cazul D-stra clinic si se va alege metoda de albire ce vi se atribuie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.

Amănunţit
Вопрос от: Podlisnic Roman Veaceslav
Buna ziua. Eu am o pata alba pe un dinte din fata de la o cazatura din copilarie, care chiar dupa ce dintele s-a schimbat a ramas. M-am adresat la un medic dentist care mi-a spus ca pentru a scapa de ea trebuie sa fac restaurarea dintelui, pentru ca smaltul este integru si pata este sub smalt. Aceasta va duce la deteriorarea dintelui pu ca va scoate partea din el care contine pata respectiva, dupa care face restaurarea. Eu nu as fi dorit aceasta procedura, pu ca smaltul este sanatos si dintele este sanatos. Poate sint alte tehnologii la care as putea apela?? Multumesc pentru ajutor. Ответ специалиста:

Buna ziua Roman, pata care o aveti la sigur nu este de la lovitura pe care ati avut-o in copilarie , este un defect de mineralizare si dentinogeneza. Sint metode care pot micsora contrastul dintre pata si smaltul inconjurator fara a cauza careva dauna tesuturilor dentare. Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea e posibil pe simbata. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: sorin
buna ziua am avut un sunte rupt mi la m tratat si mi am pus unu de ceramica dar dupa 3 ami mi sa rupt radacina si dintele nu mai putea fi lipit cat timp dureaza sa mi puneti un dinte nu prin inplant sa faceti o capsula sa mil lipiti de celalat si cit ma costa Ответ специалиста:


Buna ziua Sorin!Pentru restabilirea arcadei dentare printr-o proteza fixa(punte) este nevoie de cel putin o saptamana.Efectuam si protezarea de urgenta,dar costul ei este mai mare decat in mod obisnuit.Pretul lucrarii va fi diferit in functie de numarul dintilor inclusi in ea si de tipul coroanelor(metaloceramica,ceramica pe zirconiu).Preturile pentru diferite tipuri de coroane sunt afisate pe saitul nostru.Pentru informatii mai exacte va invitam la consultatie,programarea la tel:888-211.
 

Amănunţit
Вопрос от: emil
Bună ziua. spuneţi-mi Vă rog cum se tratează defect cuineiform, şi din ce cauză el se formează. difectul a apărul de un an la dintele 3 şi 4 de sus sub forma de (rosături.. sau parcă e şlefuit lataral între gingi şi dinte)deasemenea acest defect trece şi la alţi dinţi. Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns. Cu respect Emil Ответ специалиста:

Buna Ziua, Emil. Defectul cuneiform se formeaza ca urmare a miscarilor incorecte cu periuta aspra in timpul periajului dentar, miscari de dute-vino. Suprafetele vestibulare a dintilor, corect se periaza efectuind miscari circulare, si maturatoare( la arcada inferiora de la gingie in sus, la arcada superioara de la gingie in jos). Pentru a preveni progresarea defectului si aparitia pe alti dinti, alegeti o periuta moale, periati dintii cu miscari blinde si corecte. Tratametul consta in obturarea defectului. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.