Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: rodica jabinschi n.
spuneti-mi va rog, cum pot fi sigura ca medicul dentist a sterilizat totul dupa ce a lucrat cu un pacient inaintea mea? in ce consta procesul de sterilizare, si cum putem fi siguri ca nu ne infectam de hepatita de exemplu sau altceva? Ответ специалиста:

Buna ziua Rodica! Dupa fiecare pacient instrumentariul dentar cu care a lucrat medicul se aduna si se pune la sterilizare, dar suprafetele, fotoliul, piesele stomatologice, lampa, scuipatoarea se supun dezinfictarii. Dezinfictarea se efectueaza cu solutiile Durr, a caror spectru de activitate este:bactericid, fungicig, tuberculocid, virucid(HIV, HvB, HvC) plus la asta se efectueaza dezinfectia cu lampa de cuart a cabinetului stomatologic. Procesul de sterilizare a instrumentelor se efectueaza in felul urmator: instrumentele, acele endodontice, frezele se spala cu peria sub un jet de apa, dupa care se pun pe o ora in boxa speciala cu solutie cu spectru larg de actiune ( Durr), peste o ora se clatesc, frezele si acele endodontice se supun sterilizarii cu ultrasunet, si se usuca aproximativ o ora. Dupa care instrumentariul se aranjeaza in seturi, se ambaleaza si se supun autoclavarii (temperatura de sterilizare a carui este de 134C). Dupa care seturile de instumente ambalate si setirilizate in autoclav se aranjeaza in dulap in care in permanenta lucreaza lampa de cuart. Avem grija de imidjul nostru si sanatatea D-stra! Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Natalia Vasile
as dori sa-mi apropii 2 dinti de sus din fata, as dori sa aflu cat costa bracheturile care se fixeaza in spatele dintilor.Imi ziceti si mie cat costa fixarea diamantului si daca e posibila fixarea diamantului fara a gauri dintele? merci anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Natalia, corectare a danturii cu sisteme brechetii costa de la 450 euro, cu treinere -105 euro, cu placute mobilizabile -95 euro. Instalarea scaisului-diamantului ( bijuterie dentare) costa 672 lei. Diamantul se fixeaza pe dinte (fara ca sa fie preparata cavitatea) cu un material special care este transparent, care la dorinta poate fi inlaturat in orice moment. Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: adriana
eu as vrea sami fac o fateta dentara pentru 6 dinti de sus,ei sunt in stare buna insa st usor ingalbeniti si as vrea astfel o innalbire calitativa...la ce pret ar ajunge procedura? Ответ специалиста:

Buna ziua Adriana, fatete directe costa 870-1450 lei pentru un dinte, tratarea se efectuiaza 3-7 zile. Fatete indirecte ( ceramice) costa 2767 lei pentru un dinte, confectionarea se efectuiaza 7-10 zile. Mai favorabil de aplicat fetete directe (fotopolimerizabile). Avantajul fatetelor directe fata de cele indirecte (ceramice) este ca ele sint mai subtire, se adapteaza mai bine gingival si un procent minim de aparirtie a cariei secundare. Albirea poate fi efectuata la domiciliu dar si pe loc in clinica. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 1 ora costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 45 min costa 2500 lei. Pentru informatie detaliate ar fi bine sa va apropieti la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: dutulescu ecaterina
Am lipsa toti dinti in partea de sus am o proteza mobila vreau sa -mi fac una fixa cu 4 iplanturi vraeu sa stiu cat ma costa tn total ambele etape multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Ecaterina, inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Proteza fixa pe implanti costa 750 euro. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora Adin, Alpha Dent (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.