Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Cris
buna ziua.am un dinte jos care nu este prea drept,si doi sus insa nu este prea vizibil,nu sint tare inclinati.ce metoda de indreptare a dintilor mar avantaja?sau altceva mai performant? Ответ специалиста:

Buna Cris, faceti clic pe link-ul si cititi articolul nostru http://cviadent.md/ro/index/page/id/29 Perfecţiunea tehnologiei-aparatele cu brăckeţii auto-ligaturanţi în clinica stomatologică CviaDent. Informatia despre toate metodele de tratament ortodontic, pe care le utilizam in clinica noastra este descrisa in articolul din linc-ul http://cviadent.md/ro/index/page/id/4 Pentru informatii suplimentare va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: ion busuiok
BUNA ZIUA INTREBAREA ME ESTE NU AM 4 MASELE 3 INPREUNA JOS IN PARTEA DREAPTA SI UNA IN PARTEA STIGA SUS AS VRE PUTINA INFORMATIE SI SA STIU CIT POATE SA COSTE CA SA INCEPI PRIGATIREA.. Ответ специалиста:

Buna Ion, daca radacina dintelui lipseste atunci se instaleaza un implant care se acopera cu coroana. Un implant impreuna cu conformatorul gingival, anestezia, viziografia in timpul interventiei, controlul profilactic si interventia chirurgicala costa 225 de euro. Implantarea dureaza 15-20 minute (instalarea unui implant), la a 7-a zi dupa implantare e necesar un control profilactic si numai peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea. O coroana meteloceramica pe un implant costa -1760 lei. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: elena gladciuc
buna ziua.as vrea sa stiu care e diferenta intre o capsula metaloceramica si numai ceramica? mai bine zis care dupa parerea medicului e mai consiliata? care dureaza mai mult si e mai buna pentru sanatatea gurii...MULTUMESC. Ответ специалиста:

Buna Elena, coroana metaloceramica este recomandata oricarui pacient cu o singura conditie sa nu fie alergic la metalul cu care se acopera coroana din interior. Coroana din ceramica este mai estetica si mai des recomandata in zona frontala. Pentru sanatatea generala sint admise ambele tipuri. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Dinu
As vrea sa-mi lecuesc dintii si am nevoie cum cred eu de 3 implanti in partea stinga de jos, dar dintii care sunt sus tot in acelasi loc sau coborit cu mult in jos din cauza ca nu au contact cu cei de jos unde vreau implanti. Spuneti cum se procedeaza in acest caz? Oare se slefuesc in masura mare dintii de sus(ce tare nu as dori) sau se indreapta axa cavitatii la normal?? Va multumesc anticipat. P.S. Pina la citi ani se pot folosi brichetele pentru indreptaea dintilor?? Ответ специалиста:

Buna ziua Dinu, in acest caz daca D-stra doriti sa corectati pozitia dintilor si totodata sa faceti loc pentru implanti ar fi bine sa aplicati sistema cu brecheti. Brechetii se pot aplica pina la virsta inaintata fara probleme (40-50). Aceasta este cea mai efectiva metoda de crearea spatiului fara a prepara din dintii vecini sau antagonisti. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Bizdiga Carolina
Cit costa inalbirea dintiilor? Ответ специалиста:

Buna ziua Carolina, albirea poate fi efectuata la domiciliu dar si pe loc in clinica. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 1 ora costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 45 min costa 2500 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: lenuta
Buna ziua,pina ce la virsta poate creste dintii penru ca la mine nu sau schimbat coltii si nici nu cresc si vreu sa stiu daca vor creste vreodata? Ответ специалиста:

Buna ziua Elena, dentitia permanenta se defineste la virsta 12-14 ani, insa uneori sint factori care pot retine schimbul fiziologic al dintilor (eruptie intirziata), pozitia inalta a mugurilor sau lipsa mugurilor dintilor permanenti. Pentru a stabili care ar fi cauza ce retine schimbul fiziologic al dentitie se face o radiografie panoramica conform carei se stabileste diagnosticul si planul de tratamnet. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.