Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: rodica jabinschi n.
spuneti-mi va rog, cum pot fi sigura ca medicul dentist a sterilizat totul dupa ce a lucrat cu un pacient inaintea mea? in ce consta procesul de sterilizare, si cum putem fi siguri ca nu ne infectam de hepatita de exemplu sau altceva? Ответ специалиста:

Buna ziua Rodica! Dupa fiecare pacient instrumentariul dentar cu care a lucrat medicul se aduna si se pune la sterilizare, dar suprafetele, fotoliul, piesele stomatologice, lampa, scuipatoarea se supun dezinfictarii. Dezinfictarea se efectueaza cu solutiile Durr, a caror spectru de activitate este:bactericid, fungicig, tuberculocid, virucid(HIV, HvB, HvC) plus la asta se efectueaza dezinfectia cu lampa de cuart a cabinetului stomatologic. Procesul de sterilizare a instrumentelor se efectueaza in felul urmator: instrumentele, acele endodontice, frezele se spala cu peria sub un jet de apa, dupa care se pun pe o ora in boxa speciala cu solutie cu spectru larg de actiune ( Durr), peste o ora se clatesc, frezele si acele endodontice se supun sterilizarii cu ultrasunet, si se usuca aproximativ o ora. Dupa care instrumentariul se aranjeaza in seturi, se ambaleaza si se supun autoclavarii (temperatura de sterilizare a carui este de 134C). Dupa care seturile de instumente ambalate si setirilizate in autoclav se aranjeaza in dulap in care in permanenta lucreaza lampa de cuart. Avem grija de imidjul nostru si sanatatea D-stra! Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: cristian
Buna ziua, vreau sa-mi pun cateva implanturi la clinica dumneavoastra.Am probleme f mari cu dantura,am avut lucrari facute prost acum 10 ani,si mi-a distrus complet radacinile pe care au fost fixate.Am facut 2 implanturi,au deja 6 luni si mai am nevoie de cel putin 3 implanturi pe maxilar,si 3 pe mandibula.Vreau sa stiu in cat timp puteti sa-mi faceti lucrarea,6-7 implanturi,pretul si cat ma costa sa-mi pun si sus si jos pe implanturi dinti din portelan..pe maxilar 14 dinti si 14 pe mandibula.Daca trebuie sa astept 2-3 luni pana se vindeca,ce solutie aveti sa nu stau atat timp fara dinti,si daca aveti o solutie,cat ma costa Ответ специалиста:Buna ziua Cristian, 1 implant impreuna cu coaroana de metaloceramica pe el costa 311 euro, 225 euro implantul impreuna cu abatmentul, 86 euro coroana metaloceramica. In acest cost intra interventia chirurgicala,anestezia, radiografia in timpul interventiei si controlul profilactic pina la protezare. Implantarea  la 2 maxilare se face 1 sau 2 zile, in general 6-7 implante se instaleaza timp de 1-2 ore, dar totul depinde unde se vor instala acesti implanti. In cazul in care implantarea va fi pe dintr-o singura parte sus si dintr-o singura parte jos, se poate face totul intr-o vizita in 1-2 ore,  in perioada de osteointegrare,  pina la protezarea difinitiva, se poate face protezare provizorie cu o proteza de neylon 189 euro. Pentru a va spune cu certitudine pretul final este necesara o consultatie unde vom stabili planul de tratamnet  si pretul final. Va asteptam la noi in clinica.Programarea pe tel.: 888-211.
 
 

Amănunţit
Вопрос от: Victor
Buna ! Am o frica enroma fata de stomatolog !!! Cum inlaturati aceasta probelea? Ответ специалиста:

Buna ziua Victor, pacientilor cu fobie inainte de tratament se face premedicatia (administratia de preparate corespunzatoare). Pentru relaxarea cit mai buna dispunem de monitoare la uniturile stomatologice la care se pot urmari filme, muzica si alte souri televizate, in pozitia culcata fara a auzi sunetul turbinei stomatologice. Tratamentul este absolut indolor datorita anesteticelor de ultima generatie pe care le utilizam. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: lilia
fluroza se trateaza fara a dauna dintelui? Ответ специалиста:

Buna Lilia! Tratamentul fluorozei depinde de gradul de manifestare a patologiei. In cazul flourozei cel mai bine ar fi de facut albirea. Albirea Zoom 3 costa 6892 lei, procedura dureaza 45 minute in clinica sau albirea Ultradent -1800 lei in conditii clinicei. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei. Procedura de albire a dintelor este una inofensiva atit pentru dintii D-stra cit si pentru intregul organism, desigur daca este efecuata corect. Procesul de albire a dintilor are loc datorita gelului care se aplica pe dintii D-stra si a peroxidului de hidrogen (care poate fi de diferita concentratie in dependenta de metoda aleasa) care intra in componenta acestui gel. Fiind aplicat pe suprafata dentara peroxidul de hidrogen formeaza radicali liberi care patrunzind in smalt distrug legaturile de carbon a colorantilor, in modul acesta actionind doar la acest nivel, fara a implica in proces alte legaturi chimice din care sint formate cristalele de hidrixiapatita (multitudinea de cristale de hidroxiapatita si formeaza smaltul dentar). Integritatea dentara nu este afectata, deci nu se deschide camera pulpara, in interiorul dintelul nu se patrunde excluzind orice tip de infectare. Insa in cazuri grave se face tratament cu fatete directe (veneers Estet-X 1505lei, tratarea se efectueaza 40 min un dinte) sau indirecte ( veneers, lumineers ceramice- 250 euro pentru un dinte, confectionarea fatetelor- 5-7 zile), sau se recurge ca coronite (o coroana metaloceramica costa 83 euro). Pentru a confectiona lumineerile dintele nu se prepara, in timp ce vineerile necesita prepararea (chelirea) dintelui. Pentru informatie detaliate ar fi bine sa va apropieti la o consultatie unde vom stabili gravitatea procesului si metoda de tratament. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Daniela
Buna ziua, recent am descoperit ca am niste fisuri abia vizibile pe suprafata smaltului, desi nu imi creeaza discomfort, cred ca daca raman netratate, ar putea sa creeze probleme mult mai serioase.Vroiam sa intreb ce procedura ar putea acoperi fisurile si cat m-ar costa? Va multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Daniela, daca fisurile sint abia vizibile atunci se face un tratament de remineraizare pentru a inchide canalicule dentinare si a crea o rezistenta a smaltului la factorii chimici, fizici. Acest tratament consta in efectuarea unor cape siliconice individuale care se aplica in cavitatea bucala impreuna cu gelul pentru remineralizare si costa 1200 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Despre clinica

Клиника Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinicii stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinică modernă,care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului.Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.