Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Sargu Daniel
Buna ziua, cit o sa coste implantarea dentara a celor 32 de dinti ? Multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna Daniel! Implantare totala se face atunci cind lipsesc toti dintii sau cind acestea sint prezenti dar nu pot fi tratati din careva cauze. Se implanteaza minimum cite 8 implanti la un maxilar fiecare implant costind a cite 225 euro, coroana pe un implant costa 110 euro (pe un implant clasic) sau 83 euro (pe un implant intr-o etapa). In dependenta de virsta se pot adapta si alte alternative ( proteze mobillizabila pe implanti, in acest caz se implanteaza doar cite 4 implanti in zona frontala ; proteza totala pe implantii pe o arcada costa 750 euro. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Diana
Buna ziua,pot sa stiu pentru plomba la 5 maseli si curatirea totala a dintilor cit ma coasta,si cit timp imi trebuie sa am la dispozitie,adica zile?si in timpul de fata daca fac programarea pe ce data poate fi cel mai devreme?multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Diana. Preturile la material obturator fotopolimerizabil variaza in functie de producator. Costul final pentru tratarea dintelui si obturarea lui cu acesta material depinde in functie de profunzimea procesului carios, daca se plaseaza la fundul cavitati obturatie medicamentoasa si izolatorie.Obturatia coronara costa de la 425 lei. Pentru a stabili pretul final este necesar sa veniti la o consultatie la care medicul o sa va raspunda concret, referitor la dintele ce urmeaza a fi tratat costul acestuia. Igienizarea profesionala este o metoda complexa formata din: 1) inlaturarea depunerilor dure cu ultrasunet, 2) moi si nemineralizate cu Air-Flow, 3)poleirea suprafetilor dentare si inlaturarea resturilor cu pasta florata, 4) curatirea spatiilor interdentare cu stripse. Independenta de situatia clinica se alegem metodele sau metoda de igienizare profesionala corespunzator si pretul este variabel. In mediu se poate face o igienizare cu 448 de lei. Tratementul dintiilor impreuna cu igienizarea profesionala va dura aproximativ citeva zile (2-3 zile).Totul va depinde de starea dintiilor. Noi va propunem programarea in clinica noastra pe data de 12 aprilie la orele 11.30. Va asteptam in clinica noastra. Programarea pe tel 888-211 sau on-line pe sait-ul nostru www.cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Veronica
Buna ziua.Port braketi pe coroana de dinti de sus si jos insa am probleme cu gingina de jos sa inflamat si nu este intro stare prea buna.Asi vrea sa stiu daca pot urma un tratament dat find faptul ca inca am braketi si daca pot sa ma adresez la clinica dumnevostra.multumesc Ответ специалиста:


Buna ziua Veronica!Inflamatia gingiei este provocata de placa dentara ,curatarea careia este ingreunata de prezenta aparatului ortodontic,de aceea acumularea placii pe suprafetele dentare este un fenomen obisnuit in timpul tratamentului ortodontic.Indepartarea placii cu sistemul Air-Flow, detartrajul si un tratament antiinflamator de cele mai multe ori rezolva problema.Toate acestea se pot efectua in timpul purtarii bracketilor. Ne puteti contacta la nr. de tel: 888-211 (079750332).
 

Amănunţit
Вопрос от: Irina Culpin
Spuneti-mi va rog daca la clinica dumneavoastra lucreaza cu fatetele ceramice.Am dintii de sus rari( 4 la numar) si m-ar interesa o procedura prin care sa nu-i distrug prea tare.Precizez vreo 10 ani in urma am avut 2 dinti din fata rupti pe jumatate,medicul mi i-a reconstituit dar din pacate acum au inceput sa se roada si au o fisura.Daca da cit costa aproximativ.Va multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Irina, fatete directe costa 780-1450 lei (un dinte), tratarea se efectuiaza intr-o sedinta (4-6 dinti). Fatete indirecte (ceramice) costa 2767 lei pentru un dinte, confectionarea se efectuiaza 7-10 zile. Pentru informatie detaliate ar fi bine sa va apropieti la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: gabriela
Buna ziua! In urma unui grav accident de circulatie,in urma carei minuni am scapat cu viata, am pierdut toti dintii, acum fiind nevoita sa port proteze pe ambele mandibule.Va rog daca se poate sa-mi spuneti in acest caz,de cate implanturi as avea nevoie pentru a se putea face apoi o proteza scheletata fixa,deoarece chiar dupa 3 ani de la accident imi este f f greu de suportat protezele.Mentionez ca am 53 ani si nu am boli care impiedice implanturile. Si estimativ, cu aproximatie, la ce cost se poate ridica aceasta lucrare? Va multumesc anticipat si sper sa ne vedem curand! Ответ специалиста:

Buna Gabriela! Va recomandam implantarea dintilor. Costul unui implant impreuna cu interventia chirurgicala este de 225 euro, daca lipsesc toti dintii sint necesar minimum 3-4 implanti pe o arcada pentru a confeciaona proteza, sau 8 implantii daca se va confectiona punte dentare. Proteza pe implantii costa 750 euro, coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 110 euro. Peste 5 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Daniel Ciobanu
cam cit o sa coste ca sa inplantez un dinte. Ответ специалиста:

Buna ziua Daniel, un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala. Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.