Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: maricela
Buna ziua, Sunt din Iasi, Romania, Am mari probleme cu dantura in sensul ca la partea superioara am o lucrare pe tot maxilarul ce a inceput sa se miste. Nici la maxilarul inferior nu stau mai bine. Doresc sa-mi fac implanturi pentru a nu ajunge la proteza dentara.Cum trebuie sa procedez? De cate ori ar trebui sa parcurg drumul Iasi-Chisinau? Ответ специалиста:

Buna ziua Maricela, pentru a va zice cu singuranta citi implanti trebuie sa implantati, si citi este posibil de implantat este necesar sa analizam tesutul osos in locul implantariii si dintii restanti de pe arcada. Pentru aceasta este necesara o radiografie panoramica pe care o puteti expedia electronic pe e-mail nostru astfel micsorind numarul de vizite. Dupa ce vom analiza totul vom spune cu precizie pasii care este necesar sai realizati in continuare. Implantarea se realizeaza in 1-2 sedinte in dependenta de nr implantilor, dupa care peste 2 saptamini veniti la un control profilactic la care se stabileste data protezarii pe implanti. Va asteptam la noi in clinica, programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: doina bejenaru
as vrea sa stiu pretul unui implant,si cam cit timp dureaza lecuirea,va doresc o seara buna Ответ специалиста:

Buna ziua Doina, un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Pregatirea pentu implantare se efectuiaza prin tratarea tuturor proceselor carioase, inflamatorii gingivale si paradontale preexistente, efectuarea igienizarii profisionale. Protezarea pe implanti se efectuiaza peste 2-3 saptamini( implantare expres) si de la 2-4 luni pe maxilarul inferior (implantare clasica), 3-6 luni pe maxilarul superior. Confectionarea coronitelor se efectuiaza in 5-7 zile lucratoare. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie, programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: zatic vadim
buna ziua mi -sa rupt un dinte in jumatate cu 5 ani in urma si milau plombuit si de atunci am probleme cu el miros urit din gura am mereu curge singe mereu ce sa fac unde sa ma adresez nu vreau la noi in localitate vreau in chisinau ma puteti ajuta ??? Ответ специалиста:

Buna Ziua Vadim, Mirosul neplacut din gura si singerarile pot aparea din cauza igienii bucale deficitare, depunirilor moi si dure, pe fonul afectiunilor generale, aceasta respectiv duce la inflamatia gingiilor. Un singur dinte (daca e vorba de dintele dumneavoastra cu obturatie) nu poate provoaca aceste simtome (singerarea gingiilor si mirosul neplacut), daca gingia este inflamata si singereaza doar la nivelul dintelui obturat, atunci este necesar de schimbat obturatia posibil ea a fost aplicata incorect. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Nicoleta
Buna ziua, am și eu o întrebare. Am doar 18 ani, dar, din păcate, mi-am pierdut o măsea din cauza cariilor, și as vrea sa întreb dacă e posibil cu ajutorul aparatului ortodontic sa migreze ceilalți dinți sau măseaua din spate în locul spațiului liber? și cam cât ar costa? Ответ специалиста:

Buna Ziua, Nicoleta. Dintele lipsa il puteti restabili prin intermediul unui implant, care reprezinta radacina artificiala a dintelui, iar peste 3 luni dupa osteointegrarea implantului se aplica coroana pe implant. Costul unui implant e de 225euro, costul coroanei pe implant in 2 etape- 110euro sau 83 euro daca implantat intr-o etapa. O alta solutie de a inchide locul dintelui lipsa, este brackets sistema, care totodata va indrepta pozitia dintilor in arcada si le va pozitiona in ocluzie corecta (daca exista problema),insa in acest caz durata tratamentului este lunga, pina la un an, si mai mult. Costul brackets sistemei incepe de la 500 euro.Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: Valentina
Buna ziua, intrebarea mea este legata de asa numitul dinte fluturas, care este provizoriu si care se foloseste in caz de urgenta. Sunteti amabil sa-mi dati mai multe detalii cu privire la acesta, cam cat timp poate dura si daca este eficient. Va multumesc pt timpul acordat. Ответ специалиста:

Buna ziua Valentina, acest tip de proteza se efectuiaza in decurs de 2-3 zile , este foarte efecient pentru functia masticatorie si pentru mentinerea spatiului fara a migra dintii vecini. Dintele care este in proteza se aseamana dupa culoare cu dintii naturali si nu difera absolut de acestia, masa acrilica in care este implantat dintele arata ca gingia naturala. Acest gen de proteza nu se efectuiaza pe o perioda lunga ( 1-2 ani) dupa care necesita rebazare. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Viorela Osipova
Buna ziua,as vrea sa va intreb cit costa implantarea unei masele? si as vrea de asemenea sa imi fac curatarea dintilor prin metoda Air Flow,si dupa asta albirea dintilor la domiciliu.La fel ma intereseaza pretul la curatare si albire.Si vreau sa va mai intreb daca metoda de albire la domiciliu este la fel de eficienta (adica la fel se inalbesc cu 6-8 tonuri dintii) ca cea cu tehnologia ZOOM 3.Va multumesc anticipat pentru raspuns Ответ специалиста:

Buna ziua Viorela, inainte de procedura de albire dintilor noi efectuam igienizarea profesionala: inlaturarea depunerilor dure cu ultrasunet, moi si nemineralizate cu Air-Flow,poleirea suprafetilor dentare si inlaturarea resturilor cu pasta florata,curatirea spatiilor interdentare cu stripse.Independenta de situatia clinica se alegem metodele sau metoda de igienizare profesionala corespunzator si pretul este variabel. In mediu se poate face o igienizare cu 448 de lei. La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire: la domiciliu si fotoalbire, diferenta este in pret, conditiile si timpul in care se petrece albirea. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora- 6892 lei. Un implant impreuna cu conformatorul gingival, anestezia, viziografia in timpul interventiei, controlul profilactic si interventia chirurgicala costa 225 de euro. Pentru informatie suplimentara va asteptam la o consultatie. La o consultatie medicul va stabili indicatia pentru albirea si implantarea dintilor. Programarea pe tel 888-211, sau on-line cviadent.md.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.