Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: PETRU
Am o problema cu dintii ,imi trebuie o coroana la dinti ,toti dintii din fata de sus si de jos sunt strimbi. Cit o sa coste aceasta interventie? Ответ специалиста:


Buna ziua Petru, deci ceea ce tine de dinti strimbi, ei se pot corecta cu ajutorul aparatelor ortodontice(brecheti), nu e nevoie de acoperit toti dinti cu coroane pentru a le carecta pozitia. Pentru a fixa coroane  dintii se supun prepararii si depulparii ceea ce nu e prea bine, desigur daca dintii D-stra sint deacum depulpati  si au obturatii masive atunci se poate recurge si la tratament ortopedic(protezare). Pentru a decide ce tip de tratament Va convine este necesara o consultatie, sa analizam cazul clinic si sa intocmim planul de tratament, dupa care vom calculam si pretul acestuia, nu va putem spune cit o sa coste deoarece nu stim cite unitati de coroane aveti nevoie. Va asteptam la noi in clinica sintem siguri ca vom gasi o solutionarea a problemei D-stra. Programarea pe tel.: 888-211. 

Amănunţit
Вопрос от: Vitali
As vrea sa stiu, in cat timp se efectuiaza intervenţia de adiţionare osoasă care creaza condiţii pentru inserarea implantului? Si peste cat timp dupa interventie,poate incepe lucrarea de inplantologie? implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului``(conform spuselor Cvia dent) Ce poate sa se intample cu un inplant peste 10 ani si care sunt cauzile frecvente a detereorarii lui?Ce efecte secundare,reactii adverse pot aparea la un pacient dupa protezarea pe implanti efectuat in 2-3 saptamini(implantare expres)? Dat fiind faptul ca o (implantare clasica)dureaza de la 2-4 luni pe maxilarul inferior, 3-6 luni pe maxilarul superior.Mersi. Ответ специалиста:

Buna ziua Vitalie, sinus lifting sau aditionarea osoasa cum o denumiti D-stra se face ontr-o singura sedinta in decurs de 1 ora, implantarea se poate realiza in aceeasi sedinta sau dupa 6 luni de la sinus lifting. Schimbarile care pot aparea in timp sint cele de resorbtie osoasa in jurul implantului din care cauza acesta devine mobil si necesita inlaturarea lui si schimbarea lui pe unul nou. Dupa o protezare expres nu apare nici o complicatie cu conditia ca acesta a fost realizata conform regulilor. Daca o sa aveti implantarea de os atunci implantarea expres nu se poate realiza.Va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Ecaterina
Buna ziua, am 38 ani si de citiva ani mi s-a diagnosticat inceput de parodontoza doar ca in ultimul an in urma unor situatii stresante am observat ca gingiile sau retras destul de mult. Imi puteti spune daca in clinica Dumneavostra se poate trata parodontoza si care este procedura si costul. Multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Ecaterina, pentru a va da un raspuns corect medical e neaparat o consultatie pentru a stabili nivelul de atrofie osoasa, in dependenta de gradul ei se alege si tipul tratamentului. Paradontoza este o maladie care se dezvolta pe fon de patologie generala, pentru a atinge un oarecare succes se face un tratament complex. Initial se fac un sir de investigatii pentru a gasi cauza, tratamentul este compus atit din imunostimulatoare si preparate keratoplastice.Va asteptam la noi in clinica, programarea pe tel 888-211sau cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: ignat tatiana ion
buna ziua eu amo intrebare ..eu am purtat breketuri ku 3 ani in urma si sau indreptat dinstii dar acuma ku un an in urma a inceput sa se strimbe dintii din nainte ...puteti sami spuneti ce pot sa fac inafara de a mai purta breketuri multumim Ответ специалиста:

Buna ziua Tatiana, e problematic de spus fara a vedea situatia clinica, daca recidiva nu este atit de pronuntata in unele cazuri situatia se poate rezolva cu ajutorul placilor sau capilor. Accentuam totul depinde de cazul clinic si virsta. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Ana
Buna ziua, spuneti-mi va rog frumos cit ma costa curatirea dintilor de depunerea tartrului si de carii, restaurarea unei masele care a fost in trecut plombata insa acum maseaua se macina si intre unul dintre canini si molarul primar probabil este o gaura. Multumesc anticipat, o zi buna. Ответ специалиста:

Buna Ana, in clinica noi utilizam mai multe metode de igienizare profesionala, in dependenta de tipul tartarului pe care il aveti: Air-flow sub presiune de apa si aer cu un praf special inlatura depunirele neminiralizate; Ultrasunet prin intermediul undelor de ultrasunet inlatura depunirele mineralizate dure; periaj cu paste pentru igienizare profisionale pe baza de fluor si minerale, care au granule inlatura depunirile prin mod mecanic. Igienizarea profesionala costa de la 448 lei. Plombarea dintelui costa de la 450, restaurarea de la 870 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: ica
Buna ziua! Asi vrea sa-mi albesc dantura, dar am dintii din fata cu plobba. Spuneti-mi, va rog, daca este posibila o astfel de procedura, si daca da, care ar fi metoda oportuna, mersi anticipat, pentru timpul acordat si raspuns. Ответ специалиста:


Buna ziua! De obicei plombele nu sunt o contraindicatie pentru albire. Numai ca se albesc doar dintii, nu si plombele. Dupa tratamentul de albire plombele necesita sa fie schimbate,daca acestea sunt vizibile(acopera suprafata exterioara). In principiu, pentru dintii plombati se folosesc aceleasi metode ca si pentru cei intacti. Noi recomandam albirea acasa cu gutiere individuale sau albirea Zoom in timp de o ora.Va invitam la consultatie pentru mai multe informatii. Programarea la tel.: 888-211.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.