Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Apostol Dina
Buna ziua! Nu prea stiu kum sa incep....am 22 de ani si de mika am o problema ku dintii..din toti 32 doar 12 dinti sint sanatosi in rest toti au fost reparati......Problema e ka am tot skimbat medicii stomatologi in fiekare an deoarece eram in kautarea unui medik specialist insa de fiekare data erau doar bani arunkati in vint. Intrebarea mea este: exista posibilitatea de a restruktura coroana dentara inclusiv inalbirea dintilor in asa fel inkit sa nu mai fie nevoie ka in fiekare an sa merg la medikul stomatolog si kare ar fi pretul total kiar si aproximat...multumesk anticipat! Ответ специалиста:

Buna ziua Dina, din intrebarea D-stra am inteles ca doriti sa faceti albire si restaurare dentara. Initial se face albirea si mai apoi restaurarea conform nuantei obtinute de dupa albire. Ari fi bine sa va apropiati pentru a analiza cazul clinic si cauza care ar produce fracturarea restaurarilor. Pretul variaza in functie de planul de tratament pe care il stabilim dupa diagnostic. Restaurarea dintelui costa de la 780 lei, plombarea dintelui de la 450 lei, coroana metaloceramica costa 1288 lei. Albirea poate fi efectuata la domiciliu dar si pe loc in clinica. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile costa 1792 lei, fotoalbire Zoom 3 Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 1 ora costa 6892 lei, albire Dash Discus Dental in conditiile clinicei in decurs de 45 min costa 2500 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Inga Crucean
Buna ziua,am si eu o problema, fetita mea de 1 an si 4 luni si-a muscat buza de jos de vreo 2 luni si are o bucatica de buze pe interior desprinsa, necicatrizata,asa ca un coltisor,citeodata este mai mica alba dar uneori parca e mai umflata si vinata, am fost la un medic si nea zis ca trebuie inlaturata dar numai cu anestezie totala.ce puteti sa ne spuneti? si de la ce virsta se poate face cu anestezie locala sau daca sint careva reactii sau riscuri la anestezia totala.Va multumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna Ziua Inga, la virsta copilului Dvs. se poate da facut atit anestezia locala cit si cea generala, unica problema este ca la anestezie locala copilul nu va sta linistit, si nu va permite inlaturatrea portiuni celei de mucoasa care permanent se inflameaza, de acea va sfatuim sa faceti anestezie generala.

Amănunţit
Вопрос от: inna
vreau sa intreb daca pot sa-mi inalbesc dintii insa exista o garantie ca asa va fii mereu zimbetul ? si e bine ca noi sa ne inalbim dintii? Ответ специалиста:

Buna ziua Ina, nu putem da o garantie pe viata pe albire. Albirea este o procedura cosmetica rezultatul careia depinde de modul D-stra de viata deprinderele viciose. Dintii dupa albire trebuie sa fie pastrati, efectuind igiena orala profesionala ca curatirea cu Air Flow odata la 6 luni si ar fi de dorit sa nu fumati si sa nu utilizati alimente si lichide ce contin coloranti. La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora - 6892 lei. Procedura de albire a dintelor este una inofensiva atit pentru dintii D-stra cit si pentru intregul organism, desigur daca este efecuata corect. Procesul de albire a dintilor are loc datorita gelului care se aplica pe dintii D-stra si a peroxidului de hidrogen (care poate fi de diferita concentratie in dependenta de metoda aleasa) care intra in componenta acestui gel. Fiind aplicat pe suprafata dentara peroxidul de hidrogen formeaza radicali liberi care patrunzind in smalt distrug legaturile de carbon a colorantilor, in modul acesta actionind doar la acest nivel, fara a implica in proces alte legaturi chimice din care sint formate cristalele de hidrixiapatita( multitudinea de cristale de hidroxiapatita si formeaza smaltul dentar). Integritatea dentara nu este afectata, deci nu se deschide camera pulpara, in interiorul dintelul nu se patrunde excluzind orice tip de infectare.Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Armasu Dorin Ghenadie
buna ziua eu am probleme cu dintii , in special cei de sus din fata ,am fost pe la medici , dar cel mult au tinut un an , as vrea sa stiu cit costa implantarea a 4 dinti din partea de sus dinainte si care ar fi perioada de exploatare , multumesc anticipat Ответ специалиста:

Buna Dorin! Implant este partea care se aseamana cu un surub si se plaseaza in os, el are rolul radacinei, nu se vede in cavitatea bucala si este confectionat din titan. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora (este un brend renumit, practicat si recomandat in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului si noi oferim 2 ani la lucru efectuat. Un implant costa 225 euro inclusiv interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Implantarea este o procedura care se efectueaza in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant), in dependenta desigur de numarul implantilor. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. Va ateptam la noi in clinica la o consultatie. Informatie suplimentara la consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: dan dor
am in partea de sus o coroana care statea pe 2 incisivi si doua masele maselele au cedat si se misca coroana sa dezlipit si sa rupt cum si cat ma costa sa imi faceti o coroana noua permanenta daca se poate sau ce-mi recomantati Ответ специалиста:

Buna ziua Dan, daca ceilalti dintii sint sanatosi, nici intr-un caz nu fixati punte, Va recomandam sa puneti implanti in locul dintilor lipsa. O coroana metaloceramica pe dinte costa 1288 lei. O coroana metaloceramica pe un implant 1760 lei, inserarea implantului costa 225 euro. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Iuliana Iuliana
Buna,ma intereseaza daca tratati dintii la copii.am un baietel de 5 ani,si are 2 maselute cariate.el e foarte sensibil,si nu vrea sa deschida gurita,ii este teama de injectie(am incercat la un stomatolog) ne puteti ajuta? aveti anestezie sub forma de spray? ms anticipat Ответ специалиста:

Buna ziua Iuliana, in clinica noastra se efctuiaza tratamentul copiilor, initial puteti veni la o consultatie pentru ca copilul sa se adaptze putin cu localul, cu medicul. Din pacate anestezia topica (sprey) actioneaza doar asupra mucoasei, dintii nu se anesteziaza. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.