Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: ecaterina
Salve! Am nevoe de consultatie.Sintem 2 persoane.Sotul e de orijine italiana.Avem nevoe implantare masele si sus si jos,cum putem sa aflam pretul total,timpul pentru ca locuim in italia,si o altra intrebare, sotul e cardiopatic,aveti asistenta de un cardiolog? Multumesc!Daca aveti nevoe de viziografie, pot sa vi o transmit.Astept raspuns. Ответ специалиста:

Buna ziua Ecaterina, pentru noi este necesara urmatarea informatie: consultatia cardiologului personal care il urmareste pe sotul D-stra ultimii ani in care se fie specificata patologia de care sufera, daca sint careva proteze sau dispozitive cardiace instalate, permite efectuarea anesteziei cu adrenalina, ce peparate se administreaza in momentul dat, o electrocardiograma facuta cu a saptamina inainte de implantare, daca a avut in trecut vreun atac de cord(infarct) si cit timp in urma. In principiu pentru implante nu sint contraindicatii absolute, ele sint confectionate din titan ,material biocompatibil cu tesuturile organismului. Ateptam raspunsul D-stra si o radiografie panoramica pe e-mailul.

Amănunţit
Вопрос от: ina
Buna ziua!Am o mare problema, la virsta mea de numai 30ani am o multime de dinti lipsa. Dupa nasterea a doi copii dintii mei fiind foarte slabi multi i-am pierdut. De curind am revenit la serviciu si sincer mii rusine de dantura mea. Mii rusine chear sa merg si la medic ca nu am mers la timp. Vreau sa stiu cit timp o sa dureze confectionarea unei proteze mobilizabile, cit o sa coste (sus si jos), care sint avantajele si dezavantajele acestei proteze. Multumesc anticipat! Ответ специалиста:

Buna Ina, o proteza mobilizabila se confectioneaza in 5 zile lucratoare costul de la 1008 lei si mai mult. La virsta de 30 ani vas recomanda implanti, proteza se face doar pe un timp deoarece sub protezaul regreseaza si apoi va fi nevoie de refacut totul. Implantii insa sint pe minimum 15-25 ani. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Ana
Buna ziua, spuneti-mi va rog frumos cit ma costa curatirea dintilor de depunerea tartrului si de carii, restaurarea unei masele care a fost in trecut plombata insa acum maseaua se macina si intre unul dintre canini si molarul primar probabil este o gaura. Multumesc anticipat, o zi buna. Ответ специалиста:

Buna Ana, in clinica noi utilizam mai multe metode de igienizare profesionala, in dependenta de tipul tartarului pe care il aveti: Air-flow sub presiune de apa si aer cu un praf special inlatura depunirele neminiralizate; Ultrasunet prin intermediul undelor de ultrasunet inlatura depunirele mineralizate dure; periaj cu paste pentru igienizare profisionale pe baza de fluor si minerale, care au granule inlatura depunirile prin mod mecanic. Igienizarea profesionala costa de la 448 lei. Plombarea dintelui costa de la 450, restaurarea de la 870 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md.(pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Lesnic Marta
Am vrut sa va intreb cit o sa ma coste sami implantati o masea? Ответ специалиста:

Buna ziua Marta! Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Adin (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea (sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea). Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: dina
cit costa o coronita pentru un barbat care nu are nici un dinte, in cit timp se face lucrarea? mersi. Ответ специалиста:

Buna ziua Dina, in cazul in care lipsesc toti dintii atunci initial se face implantare si apoi pe implanti se aplica coronite. Sint 2 metode de tratament: 1) implantarea a 4 implanti sus si 4 jos apoi confectionarea unei proteze cu suport pe implanti; 2)implantarea a 8 implanti sus si 6 jos si confectionarea unei punti fixe din 12 unitati de coronite sus si 12 unitati jos. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival si controlul profilactic. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Implantare totala se face atunci cind lipsesc toti dintii sau cind acestea sint prezenti dar nu pot fi tratati din careva cauze. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. Proteza mobilizabila pe implanti costa 750 euro. Noi utilizam implanti de productie germana Alpha-Gate si izraliteana Alpha-Bio si analogii acestora Adin, Alpha Dent (sunt brenduri renumiti, practicati si recomandati in lumea intreaga), implantii sint din titan si producatorul ofera garantie de 10 ani la rezistenta metalului. Peste 7 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea.Preventiv este necesara o consultatie a implantologului pentru a analiza starea tesutului osos. In cazul maladiilor paradontale are loc o regresare accentuata a tesutului osos. Se fac analize si investigatii suplimentare in cazul in care sint careva maladii de ordin general ca diabet zaharat, hemofilii, patologii ale singelui sau ale ficatului, daca acestea lipsesc atunci se efectuiaza doar o radiaografie panoramica digitala conform careia se vizualizeaza structura sistemului osos si marimea, numarul implantillor. O radiografie panoramica digitala costa 160 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: violeta
buna ziua.Am 22 de ani si am nevoie de aparat dentar pe toata coroana dintilor,adica si sus si jos deoarece in partea de sus incisivii se incaleca iar in partea de jos ies putin in fata si as vrea sa-i indrept....as vrea sa stiu cit ma costa si cam cit timp va trebui sa port aparatul......multumesc.... Ответ специалиста:


Buna ziua Violeta! Pentru a lua o decizie referitor la durata tratamentului si la pretul aparatului este necesar de-a efectua o consultatie, de-a stabili diagnosticul dumnevoastra si tipul de aparat care va fi ulterior aplicat in cazul Dumnevoastra concret, totul depinde de situatia clinica a danturii dumnevoastra si gravitatea procesului.Tratamentul ortodontic in clinica noastra incepe de la 1200 lei. Va asteptam la noi in clinica! Programarea la tel. 888-211 (079750332).
 

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.