Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: cristea nina
buna ziua, as vrea mult sa cunosc daca ati efectuat implanturi la diabetici si daca da, atunci care a fost rezultatul? ce fel de implanturi folositi, pretul sunt la toate acelasi? Ответ специалиста:

Buna ziua Nina,. da in clinica noi am efectuat implantare la persoane cu diabet zaharat, doar le cele cu insulinoindependente, daca D-stra administrati insulina(injectii). La persoanele cu diabet zaharat este riscul ca implantii sa nu se osteointegreze. Daca la pacientii sanatasi osteointegrarea are loc in 90-98%, atunci la diabetici 70-75%. Initial este necesara o consultatie pentru a analiza starea tesutului osos in locul implantarii, de facut careva analize si apoi de planificat interventia. Va asteptam la noi in clinica, programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md

Amănunţit
Вопрос от: R.Leonid
Buna ziua. lokuiesc intr-o zona endemica raionul Causeni, eu si fratele avem fluroza dentara DISTRUCTIVA e posibil tratamentul si cit costa. si daca este eficient. MERSI ANTICIPAT Ответ специалиста:

Buna ziua Leonid, daca sinteti siguri de diagnostiul pe care il aveti, atunci patologia D-stra poate fi tratata prin metode recostructive (restaurari) sau ortopedice (coronite) in cazuri grave. Pretul este dipendent de metoda de tratament si gradul de avansare a patologiei, numarul de suprafete restaurate, numarul de dinti supusi tratamentului s.a. Plombarea dintelui costa de la 450 lei in sus, restaurarea costa de la 780 lei in sus, coroana metaloceramica costa 1288 lei. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: vitalie
buna ziua!vreu sa stiu cit coasta pentru a ami pune alti dinti fata(numai cei de sus) si pentru ai inalbi Ответ специалиста:

Buna ziua Vitalie, costul puntii este in dependenta de cite unitati dentare sint incluse in ea( citi dinti inlocuieste). Fiecare unitate costa pornind de la 1288 lei, in dependenta de tipul coronitelor( metaloceramica, tirconiu, integral ceramica, titan). La noi in clinica se utilizeaza 2 tipuri de albire. Albirea la domiciliu cu efectuarea capelor individuale si aplicarea lor pe timp de noapte impreune cu gelul de albire pe o perioada de 10 zile -1792 lei, fotoalbire Zoom 3 in decurs de 1 ora- 6892 lei (de la 16/05/11 o reducere de 15%). Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie.Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md.

Amănunţit
Вопрос от: Alina
Buna ziua am 23 ani,as vrea sa aflu de la domn doctor,am si eu probleme cu dantura,este vri-o modalitate de a face vri-o proteza de ciramica,ca sa nu mai merg atit de des la stomatolog,la scurt timp dupa ce i-am reparat din nou trebuie sa merg,si as vrea sa intreb cit costa procedura la toata dantura, muntumesc anticipat. Ответ специалиста:

Buna ziua Alina, protezare este metoda care se aplica atunci cind nici una din metode terapeutice de tratamentu nu mai pot fi aplicate. Virtsa D-stra este prea tinara pentru proteza, trebuie sa cunoasteti ca coronitele la fel se skimba la o perioada oarecare, de la 5-20 ani individual. Dintii care vor fi acoperiti cu coronite se supun unei agresiuni de preparare si in cele mai multe cazuri si depulpari( scoaterea nervului) , dintele fara nerv este un organ mort care nu mai este alimentat cu substante nutritive.. Daca tratamentul terapeutic este facut calitativ atunci nu o sa mai aveti probleme pe viitor minimum 5-7 ani. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: Oxana
Vreau sami inalbesc toti dintii.Undeva 10 din ei sint pusi e posibilasa ceva.Cit ma va costa.Sunt de la Soroca in cit timp. Ответ специалиста:

Buna ziua Oxana, ne-ar dori sa precizati la ce dinti va referiti cind spuneti ca sint pusi. Daca dintii sint acoperiti cu coronite metaloceramica atunci acestea nu se supun albirii, daca sint restaurati la fel va fi necesar de refacut restaurarile. Insa daca acesti dinti sint in zonele laterali atunci puteti face cu siguranta albirea. Referitor la timpul necesar, totul depinde de tipul de albire, la domiciliu (costa 1792 lei) sau clinica profesionala (costa 5858 lei ). In cazul albirii la domiciliu D-stra veniti la o sedinta in care noi va luam amprentele si peste 2-3 zile va apropiati pentru a lua capele, albirea o efectuati desinestatator, in conditii de casa. Albirea clinica se efectuiaza in decurs de 45 min. Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line www.cviadent.md

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.