Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Batir Ana
buna ziua.. dintii mei se farima foarte repede..mai ales dupa nastere..pina in prezent nu am avut posibilitate sa-i repar..insa dintii au ajins la o stare foarte rea.. aproape 10 dinti au ramas doar cu "cioturi" .. kit ma va costa extractia si implantarea ?? mersi anticipat Ответ специалиста:

Buna, Ana, pentru a stabili un plan de tratament trebuie de efectuat o radiografie,care ne va arata care resturi radiculare (cioturi) se vor extrage si care vor fi posibil de salvat. In locul resturilor extrasi se va aplica implant, iar cele care e posibil de salvat se vor tratat si se vor creste cu ajutorul unui pivot dupa care se vor acoperi cu coroana. Extractia unei radacini costa 130 lei. Inserarea implantului costa 225 euro inclusiv un implant, interventia chirurgicala, anestezia, conformatorul gingival. Implantarea este o procedura care se efectueaza fara durere in mediu in decurs de 15-20 de minute (un implant). Peste 4-5 zile dupa implantarea - controlul profilactic. Peste 3-6 luni se efectuiaza protezarea dupa implantarea sau peste 2 saptamini se efectuiaza expres protezarea. Coroana metaloceramica pe un implant (include abatmentul) costa 1760 lei. . Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: ecaterina
salut.la mine au incep sa se inegreasca in mijlocul maselelor, ce se poate de facut in cazul asta? Ответ специалиста:

Buna ziua Ecaterina, daca este o carie dentara atunci trebuie de tratat cu cit mai repede. Caria se raspundeste fulgerator in profunzime cu complicatii ca inflamatii pulpare care decurg cu dureri acute. Tratamantul cariei in dependenta de gravitatea procesului porneste de la 450 lei. Se prepara tesuturile patologice si se obtureaza cu material fotopolimerizabil (plomba). Pentru informatie suplimentara va asteptam la noi in clinica la o consultatie. Programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: sorin
buna ziua am avut un sunte rupt mi la m tratat si mi am pus unu de ceramica dar dupa 3 ami mi sa rupt radacina si dintele nu mai putea fi lipit cat timp dureaza sa mi puneti un dinte nu prin inplant sa faceti o capsula sa mil lipiti de celalat si cit ma costa Ответ специалиста:


Buna ziua Sorin!Pentru restabilirea arcadei dentare printr-o proteza fixa(punte) este nevoie de cel putin o saptamana.Efectuam si protezarea de urgenta,dar costul ei este mai mare decat in mod obisnuit.Pretul lucrarii va fi diferit in functie de numarul dintilor inclusi in ea si de tipul coroanelor(metaloceramica,ceramica pe zirconiu).Preturile pentru diferite tipuri de coroane sunt afisate pe saitul nostru.Pentru informatii mai exacte va invitam la consultatie,programarea la tel:888-211.
 

Amănunţit
Вопрос от: Corina
Bunã Ziua! Vreau sã stiu în cît timp puteti sã faceti implantare la dinti. Am 6 dinti de implant si vreau tot sã stiu dacã puteti pune pe toti odatã sau trebuie mai multe consultatie. Multumesc. Ответ специалиста:


Buna ziua Corina! Desigur se pot instala 6 implanti intr-o singura sedinta, insa totul depinde de starea sanatatii D-stra, de maladiiile concomitente de care suferiti( diabet zaharat, maladii ale singelui) si de grosimea tesutului osos in locul implantarii. In dependenta de substratul osos se pot utiliza deferite metode, instalarea implantului si peste 3-6 luni adaptarea abatmentului si a coroanei metaloceramice, sau implantarea expres la care protezarea se efectuiaza in decurs de 2-3 saptamini. Pentru a alege una din aceste metode este necesar sa veniti la o consultatie sa facem cunostinta cu situati clinica la concret. Programarea se face la tel. 888-211.

Amănunţit
Вопрос от: Inga
Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca la virsta mea, 25 ani mai pot purta aparatul dentar si daca ar fi careva efect. Daca da,varog sa imi spune'ti aproximativ cam pe ce perioada ar fi nevoie sa port aparatul, mentionez ca e nevoie atit sus cit si jos, si care este pretul. Va multumesc. Ответ специалиста:

Buna ziua Inga, desigur ca puteti sa purtati un aparat ortodontic sau cum il numiti D-stra dentar, tehnologiiele maderne permit corectarea dintilor si la virsta de 70 de ani. Referitor la perioada de tratament si pretul acestuia nu va putem da un raspuns exact, deoarece totul depinde de tipul aparatului ce se va fixa ( trener, placa, brecheti matalici , brecheti ceramici sau safir) cu ligaturi sau fara ligaturi ,si de gradul de manifestare a maladiei D-stra. In mediu tratamentul dureaza 1-1,5 ani. Raspunsul exact vil putem da dupa ce medicul va analiza cazul D-stra clinic si va efectua careva manopere de diagnostic cu ajutorul modelelor de studiu si a teleradiografie. Va asteptam la o consultatie, programarea pe tel 888-211.

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.