Рейтинг@Mail.ru
RU
RO
EN
FR
DE
Nr de telefon din Chisinău:
 
 
 
 
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
Вопрос от: Ana
Buna seara,vreau sa va adresez o intrebare. Incisivii de la dentura de sus, imi sunt mai evidentiati, iesiti putin din rindul dintilor. Am 30 de ani si as dori sa ma sfatuiti ce masuri sar putea intreprinde pentru un zimbet si o dentura frumoasa. Mersi mult si scuze de deranj Ответ специалиста:

Buna, Ana. Metoda ideala de tratament in cazul Dvs. e aplicarea sistemei brackets care va pozitiona incisivii in pozitia corecta, unicul dezavantaj al acestei metode este durata lunga de tratament (1-2 ani), ca urmare puteti apela la o metoda rapida de tratament- restaurarea dentara, prin intermediul caria se va creea o forma corecta a incisivilor in arcada dentara. Programarea pe tel 888-211 sau on-line aici http://www.cviadent.md/ro/index/record.

Amănunţit
Вопрос от: elena
buna ziua ! am si eu o intrebare, un dinte din fata este iesit inafara, ma intereseaza daca as vrea sa fac o corectie, mai rapida de exemplu, exista o alta solutie in afara de bracket? care este si cam care ar fi costul si durata tratamentului. Ответ специалиста:


Buna ziua Elena! Pentru a va da un raspuns la aceasta intrebare este necesar sa veniti la o consultatie. Analizind  situatia clinica ( gradul de distopie a dintelui, cadranul in care se afla, frontal sau lateral, sus sau jos, daca acesta este viu sau un dinte depulpat) noi vom putea propune variate metode de tratament , de la restaurare pina la acoperire, care au si cost diferit.Planul de tratament se intocmeste individual fiecarui pacient. Programarea pe tel. 888-211. Va asteptam la noi in  clinica!!!

Amănunţit
Вопрос от: Natalia
M-ar interesa la ce pret sunt braketii metalici si cit de des se face consultatia repetata in timpul prezentei lor la un copil de 13 ani. Ответ специалиста:

Buna ziua Natalia, brechetii metalici sint la pret de 450-500 euro pe o arcada. Vizite de activare necesare odata pe luna. Tipul sistemei este adaptata dupa stabilirea diagnosticului, gravitatea maladiei si a planului de tratament. In tratament copiilor noi utilizam trainer (costa 105 de euro), sau o placa mobilizabila ( 95 de euro). Brechetii sunt recomandati pentru dintii permanenti care au cel putin 1,5-2 ani dupa eruptie. Pentru informatie suplimentara va asteptam la o consultatie, programarea pe tel 888-211 sau on-line cviadent.md (pe saitul nostru www.cviadent.md apasati pe "programarea la consultatie" si va aparea o forma pe care D-ra o sa trebuieasca s-o indepliniti).

Amănunţit
Вопрос от: natalia
Copilul meu are 4 anisori si nu vrea sa sada in scaun la tratamentul dintilor. Situatia s-a agravat deoarece o masea are deja gaura si incepe sal doara.Dupa parerea D-voastra cum de tratat dintii in aciasta situatie? Un medic ne-a recomandat anestezie generala,poate aveti alte metode? merci. Ответ специалиста:

Buna, Natalia. Daca Dvs. ati incercat sa mergeti la stomatolog si copilul nu doreste sa stea sau macar sa deschida gurita ca sa vada medicul, atunci unica solutie e doar tratamentul sub anestezie generala. Dar totusi, daca copilul nu acuza dureri puteti sa mergeti de citeva ori la medic, doar pentru a comunica cu copilul, in a doua vizita medicul ii va povesti copilului in ce consta tratamentul, ii va arata cum lucreaza piesele stomatologice, pentru a fameliariza copilul si a obtine incredere ca medicul nu va face durere. Daca si in asa cazuri copilul refuza, unica solutie este doar anestezia generala.

Amănunţit
Вопрос от: svetlana
Buna ziua,am un dinte din fata crescut cu laserul,de ceva timp a inceput sa se miste ,dar foarte foarte putin,si cind este frig afara pe cerul gurii se face ca o bila...nu am durere absolut deloc...mi s-a spus ca trebuie sau sa scot definitiv dintele sau la o interventie chirurgicala sa-mi curete ce am acolo...asa pastrez dintele...ce ma sfatuiti si cam cit costa o interventie de acest gen? Ответ специалиста:Buna ziua Svetlana! Sa intelegem ca D-stra va referiti la o restaurarea dentara cu foto lampa, este necesar de o radiografie pentru a vedea cum este obturat canalul radicular, daca este sau nu nevoie de o reobturare . Adesea acest fenomen se intimpla din cauza ca nu este o obturatie ermetica a canalului radicular si s-a produs o reinfectare, sau este matarial de obturatie infara canalului care si produce acest proces inflamator, in asa caz se poate recurge la o rezectie apicala( adica operatia de care spuneti D-stra), oricum este necesara o consultatie in urma caruia noi vom stabili planul de tratament si ulterior si costul acestuia. Pretul pentru obturaraea unui canal si a rezectie apicale sint afisate pe prais-ul nostru. Va asteptam la noi in clinica. Programarea pe tel 888-211.
 

Amănunţit

Stomatologie Chisinau ( in Moldova). Clinica stomatologica in Chisinau - CviaDent.md

Клиника

Stomatologie Chisinau, CviaDent - este o clinica ultramoderna in centrul orasului Chisinau care ofera servicii stomatologice calitative la un pret accesibi.Tehnologiile de ultima generatie si personalul medical din Stomatologie in Chisinau CviaDent va vor oferi un zimbet sanatos si frumos la un pret atractiv.

Cînd va alegeţi stomatologul particular aţinţiti-vă privirea asupra clinici stomatologice CviaDent. Vă va încânta personalul binevoitor dar şi încăperea comfortabilă şi luminoasă.

Clinica CviaDent este o clinica modernă, care corespunde înaltelor standarde europeene: abordarea individuală a pacienţilor, profesionalismul personalului, tehnologii şi materiale performante, cele mai eficiente metode de anestezie, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare.

Stomatologie in Chisinau

Noi colaborăm doar cu cei mai buni furnizori de materiale şi aparatura stomatologice din Germania, Italia, SUA, Franţa şi Japonia. Aparatura în clinica noastră satisface totalmente cerinţele stomatologiei contemporane.

 Клиника Echipa CviaDent este compusă din medicii stomatologi calificaţi în spatele cărora sunt anii de experienţă bogată, atestări şi specializări. Deviza noastră este 'Abordarea individuală şi calitatea exclusivă în lucru'. Veţi fi întîmpinat de administratorul amabil care vă poate informa cu privire la întrebările Dvr, vă serveşte cu cafea sau ceai iar în timpul consultatiei gratuite medicul atent va alege individual planul de tratament , reieşind din posibilitatile Dvr., vă va invita la şedinţa de tratament la ora convenabilă pentru Dvr. Înscrierea inprealabil la numărul de telefon 888-211 vă facilitează planificarea timpului personal şi de lucru. Iar tratamentul în clinica noastră se va desfăşura comfortabil, maximal nedureros şi practic insesizabil.

КлиникаIn timpul primei şedinţe veţi primi explicaţii cu privire la îngrijirea corectă a dinţilor, medicul Vă va învăţa metoda corectă de periaj, va sugera tipul de periuţă şi pastă potrivite, de asemenea apa de gură, aţa dentară ş.a. Toate acestea vă vor ajuta să păstraţi dinţii în stare bună şi să evitaţi probleme esenţiale precum caria, durerea dentară şi inflamaţia gingiei.

Clinica Stomatologica in Chisinau

Clinica Stomatologica in Chisinau CviaDent este asigurata in mare parte de instrumentariu de unica folosinta, cabinet radiologic, retea internet, usurind schimbul de informatie dintre medici si ajuta la trasferarea imaginilor digitale la calculatorul medicului, cceace ce nu e intilnit in alte clinici stomatologice.

  Unul din principiile noastre importante este anestezie eficientă la orice etapă de tratament. La dispoziţia stomatologilor noştri este gama largă de anestezice eficiente.

КлиникаNivelul înalt de organizare a controlului infecţios e atins de lucrul perfect al camerei de sterilizare(programa Anti-Sida ,Anti-Hepatită). Toate instrumentele folosite trec 3 etape de prelucrare cu ajutorul aparaturii moderne şi se despachetează numai în prezenţa pacientului. Cabinetele sunt dotate cu lampa de cuart. Instrumentele în mare parte sunt de unică folosinţă. Pacientul întotdeauna se încalţă cu bahile iar uniturile se dezînfectează după fiecare pacient.

 Tratamentul calitativ care asigură rezultate stabile şi de durată nu este posibil fără un diagnostic exact şi sugur. In acest scop cabinetul este prevăzut cu radioviziograf. Clinica este dotată cu un set de calculatoare, există acces la Internet, prin urmare schimbul de informaţii între medici dar şi transferul rezultatelor radiviziografului pe calculatorul medicului se realizează într-un timp scurt, ceea ce facilitează operativitatea procesului de lucru. Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor.

Cu noi veţi avea din nou un zîmbet sclipitor!

Regim de lucru

Clinica activeaza 6 zile în săptămînă:
de la 9.00 pîna la 20.00 luni-vineri
de la 9.00 pînă la 14.00 sîmbătă
Înregistrarea pacienţilor prin programare preventivă.

Clinica stomatologică CviaDent se află în centrul Chişinăului

str. Tighina 49/3, et 3, of 33.
Tel.:(+37322)888-211.
Mob.:(+373) 797 50 332.